38

Анонимен

преди 2 години

Ето промяната идва . Радан и Елена Милиончева са носителите на новото.ДееБе и БСП

37

Българин

преди 2 години

Какво толкова, нали можем да бегаме на запад и в магазините имаме западни стоки. Това е част от демокрацията.

36

Анонимен

преди 2 години

Лицемерщината на ЕС - ще ме извиняват но някой да е забранил някому да пътува и преминава граници, защото е обратен ? Или просто искате тихомълком да им дадете чрезмерно много права бвз задължения ? Егати деградиралия морал, думи нямам

35

Анонимен

преди 2 години

видите ли тези можел да си правят каквото искат, ама ние нормалните и псевдо ваксина нямаме право да откажем.

34

Българин

преди 2 години

Ами ние да си ходим...и без това кой знае какви средства напоследък не виждаме.

33

Анонимен

преди 2 години

Във Франция преди години в Париж около 2 милиона излязоха на протест - семейства с децата си срещу закона за осиновяване на деца от хомосексуалисти. И полицията ги би демократично, и децата би, имаше деца с демократично счупени глави, и за закона го приеха най-демократично.

32

Ха-ха

преди 2 години

На Дедо Сорос хората упорито дълбаят дъното!

31

Бог

преди 2 години

умря преди 139 години. Nietzsche, The Gay Science (1882).

30

Анонимен

преди 2 години

на тоя сайт защо не пишат за ужасната инфлация, за галопиращите цени, за това че няма детски градини в София а ни заливат с по=мия???????

29

Анонимен

преди 2 години

Това е някаква подигравка с нормалните целяща да ги дразни, ами аз като нормален не искам да бъда слаган под общ знаменател с ненормалниците.

28

ПроСоТо

преди 2 години

нема лошо!..Сега да са понапънат и да да пробутат и БЕЗПОЛОВИТЕ "бракове"...Например:..-Мрамор са "жени" за гранит...Или....."Чамова дъска сключва "гражданси брак" с букова треска..

27

АнонимеН

преди 2 години

ДО 2000-ТА ГОДИНА ЛГБТ СА БИЛИ 10% А ВЕЧЕ СА 20% ЗАЩОТО ИМА МНОГО БИ! НАЙ-ВЕРОЯТНО ХОРМОНИТЕ И ОСТАНАЛАТА ХИМИЯ В ХРАНАТА ПОВРЕЖДА СИСТЕМИТЕ НА ОРГАНИЗМА! НИЩО ЧУДНО И НА БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ ДА СЕ ОТРАЗЯВА ХРАНАТА С КОЯТО СЕ ТЪПЧЕМ ПЪЛНА С ПОДОБРИТЕЛИ И КОЙ ЗНАЕ КАКВА ТОЧНО ХИМИЯ И ОЦВЕТИТЕЛИ! ПОСЛЕ ЩО МИ СЕ ПАДНА ДЕТЕ ГЕЙ ИЛИ БИ

26

Анонимен

преди 2 години

Предлагам на ЕП да се съсредоточат върху брадатите женихи из Брюксел. Да не се тормозят чак толкова с еднополовите бракове, до година-две тази тема няма да е актуална. Да се запасят с вазелин и плюшени мечета.

25

Русия

преди 2 години

Мичтата на седерастити и Двойку бюрЮсуф. Костуф Костуф КостуфБанани банани банани банани

24

Анонимен

преди 2 години

Мале тези пръщят от толерантност и атакуват неискащите едно полови бракове унгарци, поляци, българи и други. Но иначе ни обясняват как трябвало да сме толерантни спраямо тях и джендърите им. Няма да стане това още повече, че ЗЕ се ислямизира лека полека. Саждит Кан забрани хазартът скоро и ЛБТИ извращенията.

23

какво правим в ЕС?

преди 2 години

Какво правим в съюз с който отклоненията от нормата са държавна политика. В ЕК в Брюксел има комисар по джендърната политка с половин 300 хил евро годишна заплата плюс 200 хил всевъзможни надбавки. Комисар по извращенията с половин милион заплата. И цял щаб високо платени чиновници по извращенията в неговия директорат. Това не е някаква шега или злобна ирония - това е самата истана! Как ви се струва?

22

xaxsasб

преди 2 години

Що бе къф е проблема? Нека встъпват в брак, кинти за целият бранш. То нали в семинарията и без това над 50% от бъдещите духовни лица са с лява резба, що да се преструваме, че не съществуват. За справка баба Гуси, игумен незнам си кой и т.н. На мен ми е все още интересно защо нито една медия не говори за разследването на Цанов за педо-филията в Троянския манастир, а на Вас?

21

славянин

преди 2 години

Нали разбирате пълната неуместност на израза, че в ес живeят ''умни и образовани'' хора, които да ни бъдат пример за подражание и следване!? Ама те били ''умни и образовани'', защото масово се ваксинирали с отрови, защото признавали всичко извратено и противоестествено за нормално, а ние сме били ''диви и необразовани'' защото не сме като тях!

20

Анонимен

преди 2 години

Не че правя полит пропаганда, но да си кажем истината - ДБ на Христо Иванов + съмишлениците му (вкл. и Кирилчо, новия с3кс бомб в БГ политиката и мокрия сън за всяка загоряла дама на средна възраст) работят за това налагане и нормализирането му в БГ. Тъй че, който иска това да ескалира в БГ, знае за кого да гласува.

19

Анонимен

преди 2 години

Бедни и *** хомофоби ... BG in a nutshell.