137

Селянин

преди 2 години

Естественият имунитет е по-ценен от всяка ваксина. А той се получава по наследство и се закалява с работа на полето. Е, ракията и виното също помагат.

136

Анонимен

преди 2 години

Което си е така - така си е. Мерките са наистина безсмислени. Единственият им смисъл е да напълнят джоба на изпълнителите на световната поръчка.

135

До 150

преди 2 години

А вие как мислите ?Заслужава ли си да жертваме младото мнозинство за да дадем още някоя година живот на старото малцинство?

134

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

В нормална държава това гуведо щеше да е в панделата...

133

Q

преди 2 години

Абе драги ваксъри, не разбирате ли, че всички ваксини имат кратък срок на ефективност - 5 месеца (за който оцелее и двете игли). В последните месеци има обратен ефект. Антителата усилват инфекцията (ADE ефекта - "кошмара на вирусолога"). Ваксинацията е задънена улица. Отдавна има лечение за тоя вирус - Ивермектин, цинк, витамин C, D3 и кверцитин. Пришка ми излезе да го повтарям, а вие си знаете вашта - ваксъри срещу антиваксъри. Намерете протоколите на FLCCC и д-р Зеленко.

132

Анонимен

преди 2 години

Ваксърчетата да се информират малко що е то графен, за какво се използва и има ли го във ваксините, и тогава да се пенят по форумите

131

До 148

преди 2 години

Може и да е жив. Твърде вероятно е с наивния си акъл и под 40 да е. Заради подобно мислене обаче доста майки, бащи дядовци и баби ще дадът фира обаче.

130

Анонимен

преди 2 години

Цените в Бълагрия са като за страна с висок стандарт от ЕС, а доходите са като за страна от Африка. Доста от Болниците са на ниво от комунизма само леко бядисани и със сменена дограма. Ниски доходи и пенсии. Как да няма висока смъртност?

129

ужасена майка

преди 2 години

Мерките са за да ви е страх да се оглеждате дали ще ви проверят за маска да се вдигат цените и да не ви стигат парите да ви страх за работата както се пееше в една песен просто свърши хубавото време инстаграми, дестинации, почивка Мими Иванова - Вече свърши хубавото време

128

До 141 А бе

преди 2 години

Не е само шум. Българите сме неграмотни и не можем сами да си направим изводите. Като резултат - рекордьори по умиране в Европа, пък имв света. Един такъв Мангъров допълнително клати и без това крехката система.

127

до 136

преди 2 години

И в Германия ли са изтрещели ваксъри ? И в Израел , и в Дания и в щатите и Канада и в Англия и тнт. Всичките сме изтрещели ваксъри? Само ти си умен ! И 70% от антиваксърските българи - и те са супер умни !Всички други са т-ъ-п-и ?Това е ефекта на 30 години чалгаризация !

126

А бе

преди 2 години

Време е да го преименуваме на Джангъров! Всичко казано от него досега,предизвиква само безполезен шум.

125

Анонимен

преди 2 години

Приберете го този стар, лъжлив доктор със сериозни ментални отклонения ! Медиите да престанат да му дават трибуна, само вреди и заблуждава хората!

124

Анонимен

преди 2 години

След десет години, като поприключат тестовете, ще си помисля за ваксините. Искам, ако се ваксинирам, и нещо стане, да мога да съдя компанията. Сега това е невъзможно - подписва се документ. Докато стоят така нещата, нищаква ваксина. Отделно, че предпочитам пастьорна ваксина, не РНК.

123

Друга баба

преди 2 години

При нас има много починали, защото в болниците персонала не се грижи както правят в другите държави! Тук гладния персонал мисли само дали ще получи обещаните пари!Особено ако си възрастен, никой не те поглежда, това разказват, които са били в болница! Пишат, че имаш съпътстващи заболявания, така е тук, нито има контрол, нито грижа за човека! Ваксините са в период на изпитания, лекарства не са измислили още иТова им е достатъчно на лекуващите да не им пука, че ни захвърлят да си мрем! Пи

122

Анонимен

преди 2 години

Като гледам коментарите - тотално са изтрещели българите . От къде са тея анти-ваксърски мнения ? Кой ви е източника на информация че вяаксините са вредни , а ковида е грипче ?Западния свят се ваксинира - значи не е от там източника .Китайците и руснаците ги ваксинират (насила) , значи и от там не е източника .Тогава от къде идва тая безумна информация ? От джунглиъе на африка ли ?Само там са анти-ваксъри и подскачат около запален огън.

121

До 4

преди 2 години

На моя колежка племенник, ваксиниран с две дози ваксини се разболя от КОВИД-19. С него барабар се разболя и гаджето му, също ваксинирана с две дози ваксини, също от КОВИД-19. Не са стигнали до болница (Верно бе, ваксините предпазват!), ама се влачат вече две седмици и още не им минава! Та... въпроса ми е за така наречените "сертификати за чиста арийска кръв"... ааа, тоест за ваксинация?

120

Анонимен

преди 2 години

Бау знае най-добре само Бау ще слушате.

119

Анонимен

преди 2 години

мрeте си спокойно антиваксъри, мангърката бди над вас.

118

До шаман

преди 2 години

Срещу" показва нагледно колко държиш на ценностите които ужким поддържаш.Ако си загрижен за оцщото благо, на какъвто се правиш, трябва да наблягаш на " заедно" а не на "срещу"Ай със здраве и да си носиш редовно маската.