177

Ха!!!!!

преди 2 години

Голям смях е, че ваксърите тук ни наричат неинформирани, а себе си наричат информирани . Само защото са се прекарали. . А ги лъжат от началото на ваксините. Първо - ваксините щели да ги предпазят от заразяване. После- нямало да ги предпазят, но нямало предават вируса и да ги хоспитализират. После - ще предават вируса и ще ги хоспитализарат, ама нямало да умрат. После - можело и да умрат от ковид, но горди, умни и информирани! И писани не от ковид, а от естествена смърт

176

 безсислен

преди 2 години

ти си безсмислен и причина за смъртта на много хора, лекарското рзрешително за работа трябва да ти бъде отнето и да бъдеш съден

175

Всичкоидиот

преди 2 години

Аз винаги ще вярвам на доц. Мангъров, половината ми роднини починаха от ваксината още преди да им бъде поставена! Освен това, съм сигурен, че не беше от Ковид, а само така написаха после. Освен това, над 95% от починалите чувам са ваксинирани, така казват и пишат у фейса значи е вярно. Освен това, земята е плоска, пръскат химия със самолети и инжектират 5г.

174

doc

преди 2 години

Кой го пуска този шебек всеки ден да подканва към самоубийство глупаците. Прокуратурата да се самосезира и да го изпратят там, където му е мястото, т.е. в затвора.

173

Анонимен

преди 2 години

Мангъре, излез на международната сцена, най-добре емигрирай в САЩ и не се връщай.

172

Софиянеца

преди 2 години

Г-г-г-грипче!

171

Анонимен

преди 2 години

"...математикът проф. Огнян Кунчев."Повече няма какво да коментирам xD

170

Лекар

преди 2 години

До До 159Аз съм лекар но със сигурност и очевидно е че ти не си.Това е голямата разлика ама ти си пиши.Лошо няма.Ама напиши нещо що годе умно!!!

169

Факт

преди 2 години

Вече е официално признато,че естественият имунитет след преболедуване е в пъти по-силен и траен от изкуствения(ваксините).Излиза,че е било по-добре докато вирусът не беше толкова агресивен да няма съществени мерки и колкото се може повече хора да го изкарат.усилията е трябвало да бъдат насочени към опазване на възрастните хора.На практика се получи обратното-ограничени бяха младите и здрави,а възрастните не бяха опазени.

168

Анонимен

преди 2 години

от кога математици обясняват на инфекционисти кога и колко болни могат да се очакват... скоро и готвачките ще учат механиците как работят колите, а, като ви потрябва зъболекар, може и маникюристката да ви помогне...

167

сокол

преди 2 години

COVID Live Update официален сайт за такава "болест".Всеки ден дават данни за цял свят.Няма паника и рев,като в БГ.Нарочно с цел продажби на ваксините и тестове.Няма грижа за хората-обратното е.Създават изкуственно страх,а това е наказуемо.Със съд.

166

КОЙ!!!

преди 2 години

Къде са откраднатите пари от КТБ?

165

Ник

преди 2 години

Да е жив и здрав Д-р Мангъров, да можем да чуваме и алтернативната гледна точка. времето ще покаже кой крив кой прав.

164

Fudre

преди 2 години

Абсолютно е прав Мангъров, жалко че повечето докторчета са мекотели като Кунчев.

163

Анонимен

преди 2 години

Отнемете му лекарските права, колко хора изби.

162

Емилия

преди 2 години

Кунчев в сравнение с Мангъров е посредствена герберски калинка. Пълен неадекватник създаващ само паник с политическа цел. Ратай на ББ.

161

Анонимен

преди 2 години

Не осъзнава ли че така убива хора, макар и ***?

160

Пиклив Румен

преди 2 години

Мангъра е от наште....

159

Анонимен

преди 2 години

прав е!

158

Анонимен

преди 2 години

Изборите наближават. Мангъра изпълзя.