388

БАБО ПЕНО

преди 2 години

До Баба Пенка ОТИВАЙ В ИЗРАЕЛ да живееш спокойни старини сред ваксинирани!!!

387

Шаши

преди 2 години

Радан Кънев заедно с неговата креслива партия трябва да се обявят извън закона. Това е човеконенавистна идеология. Противоречи на конституцията. Искат да избият българите.

386

Шаши

преди 2 години

Жената откакто видя Радан Кънев само вика че е по грозен от мен. Толкова грозен, че чак е чаровен.

385

Shark

преди 2 години

ЕС да се намеси най-напред заради ниското ниво на заплащане на труда у нас. И да вкара в затвора всички крадливи политици от 90та насам, както и да върнат заграбеното. А не ЕНП да подкрепя ГЕРБ и далаверите и чекмеджийниците им!

384

Евлоги Динчев

преди 2 години

Между другото Стара Загора изпревари София по заплати, а Русе изпадна зад Разград. Има ли доходи и висок стандарт - има ваксинация. Прекрасният пример е красивата Стара Загора, която вече гони 800 000 население.

383

Евлоги Динчев

преди 2 години

В Стара Загора, където живеят най-квалифицираните и добре заплатени млади българи има висок процент ваксинирани. В паланки като Русе, тотално обезлюдели и с останали най-долните необразовани типове, ваксинацията буксува. Важен е регионалният профил, най-силният икономически град в България Стара Загора - мощен икономически център в енергийната сфера, услугите и промишлеността дърпа напред с ваксинацияга за разлика от село Русе.

382

Баба Пенка

преди 2 години

Отправям призив: ваксинирайте се. Ако не се ваксинирате, ще се принудя на 93 годишна възраст да емигрирам. Искам спокойни старини сред ваксинирани.

381

Е,

преди 2 години

и какво трябва да направи ЕС Радане?!

380

Solar Power

преди 2 години

До Шаши: Не , много по просто е ! Не пълнете болниците за да може човек да се лекува и от други болести ! Бъдете смели до край ! Не на ваксините , не на науката ! Когато се разболеете не ходете в болница дръжте се мъжката !

379

Шаши

преди 2 години

Само няма да трошите магазините и да пипате жените! Разбрахте ли?

378

Пари има

преди 2 години

КОй се заиграе с боцкането утива у кулзету!!!!!Да знае Ридане!!

377

Шаши

преди 2 години

Как се формира Щурмабтайлунг: Подбират се хора от ваксърите. Започва се с постове за ваксинация. И се стига до погроми по улиците и побойща на нежелаещи да се ваксинират. Човеконенавистната идеология е в атака.

376

Шаши

преди 2 години

Преди време писах, че се формира нов Щурмабтайлунг.

375

Мечо Кух

преди 2 години

Хората в нормално здраве са невъзприемчиви за коронавируси.Генетично резистентни!Хората боледуват от коронавирусни инфекции, само ако са имунодепримирани, в увредено състояние, хоспитализирани с тежка патология...Здрав прав човек не боледува от коронавируси.Няма специфично заболяване у хората предизвикано от коронавируси, такова което да изисква глава в учебниците по инфекциология и епидемиология.Това казва класическата медицина до 2020година

374

Леля Пена

преди 2 години

ВСЕ НЯКОЙ ДА НИ СВЪРШИ РАБОТАТА!

373

до ДБ победа

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува

372

Поручик Ржевски

преди 2 години

До 443Изглежда сте някакви много специални демократи - демократи със сопи.

371

ДБ -> Победа

преди 2 години

Дб ще спечели следващите избори. Тогава няма да има призиви, а направо действия. *** от призиви не разбират, само от сопа.

370

мнение

преди 2 години

Радане, никой не може насила да накара населението да се ваксинира, иначе протести... не се е провалило правителство или който да е друг. Ваксина на никой не е отказана, ако е поискал.... просто населението действа точно обратно на това което му се казва. Въпрос на манталитет.

369

Ivo

преди 2 години

Доказан *** ,който се опитва да налага и лобира за истанбулската конвенция.Фашизъм в действие!