428

Калинов

преди 2 години

Добре че не разчитаме на Радан Кънев да защитава нашите граждански интереси! Аман от такива интересчии като него.

427

Марин

преди 2 години

Добре, че нищо не зависи от продажниците от ДБ и Радан Кънев.

426

Асен

преди 2 години

Радан, както и другите от ДБ, са вредни за страната.

425

Анонимен

преди 2 години

царевичен кочан за радан.той знае къде да си го сложи.

424

Анонимен

преди 2 години

ЕС да се намеси и за малката раждаемост в България.

423

477

преди 2 години

тогава всичките кому нета ще са в белене, на запад ги боли за умрялата опоскана дс бананова република

422

още едно

преди 2 години

"ново" лице

421

Анонимен

преди 2 години

Ниският процент помощи (клонящ към нула), които българите получиха, поради окончателното съсипване на нашата икономика, във връзка с пандемията, в сравнение с всички други държави в Европа, изобщо не притесни нашия евродепутат Кънев ? Защо тогава не рева? Австрия раздаде около 18 пъти по-голям процент от БВП сравнено с България, ако си спомням правилно! Не говоря за абсолютни стойности, а за процент от БВП. Абсолютна гавра с гражданите си, както винаги и всичко в нашата Родина!

420

Анонимен

преди 2 години

Абе някой да знае Рада Дълбоката шприцоха ли я в Брюксел или да?

419

И.Б.

преди 2 години

Това изказване представлява заплаха към българите. Когато някой не може да убеди с факти, заплашва. Това е непристойно държане на евродепутат.Засега ваксинирането срещу Covid-19 не е задължително в ЕС.

418

Шаши

преди 2 години

Българин, пратен да представлява държавата,моли, Европарламента да му помогне да обезлюди България. Какво си мислят сега хората по света. Сигурно и Амазонските индианци ни се смеят. А зулусите бият по щитовете та се чува чак във Видин.

417

Анонимко

преди 2 години

Радане,по-добре си гледай партийката, че много на червено започна да излиза.Тез неща ги остави на експертите!

416

Анонимен

преди 2 години

Ето, който гласува за ДБ, какво ще получи! Добре да си помислят за изборите, ще ваксинират и вас и децата ви, задължително!

415

Шаши

преди 2 години

Не на нацизма. ХОРА, БДЕТЕ!

414

razbira4

преди 2 години

Искал е да каже Евродепутатът от ЕНП/ "Демократична България" Радан Кънев поиска днес от пленарната зала а Европарламента Европейският съюз да се намеси заради ниските заплати на работещите и ниските пенсии на Българските пенсионери да станат колкото средните за европейският сжюз.Не сте го разбрали правилно човека.

413

Шаши

преди 2 години

За да отиде, Радан да иска помощ, значи има и друга партия отзад. Може би си мислят, че ще има помощ. Има нещо гнило в тази работа. ,,Аферата Кънев".

412

+++

преди 2 години

И кой по точно от ЕС,че не разбрах.Алооо политиците до кога ще чакате някой да ви оправя,не ви ли омръзна.Радвай се че южната ни съсетка не е в ЕС, защото с радост ще ви оправи.Аз лично отдавна не чакам някой да ме оправи, а пък и нямам никакво желание.Смешници.Ха ха ха.

411

AZZ

преди 2 години

ЕС да насили българите да се ваксинират? И как според този умник може да стане това? Става за смях.

410

Кой ми

преди 2 години

такова у гащите? Ами, че той вашия министър е най-отявления антиваксър и ковид скептик, какво занимаваш Европарламента? Първо виж какво правят твоите хора в България пък после говори. Тея твоите Кацаров и компания изпораздадоха ваксините по цял свят, изпоуволниха де що имаше човек изказал се за спазване на мерки или положително за ваксини. Защо Европа да оправя бакиите дето вие сами си натворихате.

409

Що правиш така

преди 2 години

Ей го и Радан, нямаше как да се мине без негово изявление по темата. Имаше една приказка "Барабар Петко с мъжете" и той така. Въпреки, че поне той призовава за нещо, за разлика от неговата "прекрасна" партия ДБ на място, от където не направиха нищо по въпроса.