13

Анонимен

преди 2 години

Щом са го уволнили, значи има защо :)) Дори политиците не премахват хора, които са им от полза, явно тоз е немал репутация на некакъв можещ лекар.....хахахаха :)))

12

До 9

преди 2 години

Така е със злобен фигурант за президент, само съскат и ни тикат в калта.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 "България загива идете вижте цели области са пълни с джунгали" Ти лично колко деца отгледа, та да не е такава ситуацията?

10

Анонимен

преди 2 години

През 44та така са обяснявали как тези са врагове на "народа", избили са ги и са им взели всичко за да го "разпределят".

9

Сузи

преди 2 години

До Неразумни юроде Вие наистина сте мразещи неразумни юди. Нека да има качествен материал, който да дърпа развитието на това балканско полуочовечено стадо!

8

Анонимен

преди 2 години

Какви комунисти какви гербаджийте ви гонят бе слепци България загива идете вижте цели области са пълни с джунгали Сливенска Казанлъшка Ямболска Новозагорска да не изброявам все едно си в Индия почти няма българи по селата особенно

7

Сузи

преди 2 години

До време е ЗЛОБАРИ! За вас всички кадърни хора крадат. Е, те са различни от СТАДОТО Ви, защото са личности. А Вие сте просто мрънкащо, злобно стадо! Полуочеловечени! Затова мразите.

6

Неразумни юроде

преди 2 години

Дано на изборите да ги накаже народа, ако излезе от заблуждението досега!

5

Анонимен

преди 2 години

То никой нищо не знае сега, само миячите и берачите ги разбират нещата как ще свялим Бойко и държавата ще блесне.

4

1 КРАЧКА ДО PAZCTPEЛ

преди 2 години

НА ДР БАЛТОВ...........РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕДТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ.................... ИЗРИТАЙ ПРЕСТЪПНИТЕ CTAЛИНИСТИ...!!!

3

Доктор Сън

преди 2 години

Това е ''промяната'' на комуниста Радев. Уволнения....да нас обикновенните хора супер ни касае и ще промени живота ни коренно. Това ако не е реваншизъм , здраве му кажи. Впрочем има ли от всички слухчета и обвинения поне 1 доказано? Не само за Балтов говоря за всичко дето с еизля през последните 2 месеца ? :)

2

Анонимен

преди 2 години

Ахахахахахаа. Кацаров какъв лъжец е! Комунистите са толкова долни, че даже не смеят да си признаят какви ги вършат!

1

Анонимен

преди 2 години

Набиваха ви в главите как по времето на ГЕРБ имало било страх и трябвало да ги сменим. Ами сега има страх, че кадърни лекари ги уволняват защото не са от правилната партия.