44

до 46

преди 2 години

говориш глупости къде ще се избият за ваксини??? лъжеш никъде не ги искат в Франция или в Гърция ги искат и затова има бунтове палят и трошат наред щото се избиват да ги слагат ли? или в САЩ дето Байдън заплашва че му се изчерпало търпението срещо тези който не искат ваксини..... лъжец такъв продажен...

43

1

преди 2 години

Когато бракуват 300-400 хиляди ваксини Мангъров, Кацаров и Радев да върнат парите, които губим, защото целенасочено торпилираха имунизационната кампания. Нали все ревете, че тоя или оня бил откраднал пари: за разлика от спекулациите ви, това са пари които със сигурност са дадени и със сигурност ще загубим. КОЙ ще носи отговорност?

42

Анонимен

преди 2 години

Не отваряйте училищата докато премине вълната и няма да има нов пик!! То големи напъни за масово ваксиниране, дори и здравето и живота на децата подлагат на риск, чак е брутално всичко това.

41

Анонимен

преди 2 години

Хайде подарявайте ги тези ваксини на някой, че после ще трябва да плащаме и за унищожаването им.

40

Баче Кике

преди 2 години

Задължително този трябва да го имунизираме в дирника!

39

Ник

преди 2 години

взривове в старческите домове е нямало. взривове трябват на друго място да озаптят малки хитлеровци като този да тероризира населението. въпреки ваксинация на 100% в испанските старчески домове през Август смъртността е висока. сухите листа няма как да ги спреш да паднат през есента, а вече и през лятото ги морят. животът ще свърши за всеки един от нас. А сега искат да спрем да живеем, защото възрастни и болни почивали. тези хора са оставени от близките си там на доизживяване.

38

Тъжното е

преди 2 години

че никой нищо не затяга. Накрая ще се ваксинират, но не знам защо трябва да е такава агония. Нито разбирам защо в света ще се избият за ваксини, а тук ги плюят.

37

Мда

преди 2 години

То и на ваксинираните не се знае, до кога ще им продължи ентусиазма. Когато ги париканят за трета игла. Аз се обзалагам, че след всяка следваща, желаещите ще намаляват. Ако да жив, означава да те бодат като бройлер, на всеки шест месеца, мерси ще се въздържа.

36

Анонимен

преди 2 години

До Германец, ти самият си нямаш и идея, колко си куку. Избери си една по-висока сграда и се опитай да полетиш от покрива й, така ще спреш да досаждаш на хората, около теб.

35

Иво

преди 2 години

Един ден ще отговаряте в съда Кунчев и този ден не е далеко. Фашизъм в действие от продажни и платени от фарма мафията държавници.

34

Анонимен

преди 2 години

Това, което ще постигнем, е да не позволим заради професионалните си отговорности да заразяваме хора." Този човек продължава да повтаря опорката на ваксърите за задължителна ваксинация на медици и т.н. А тя е, че трябвало да се ваксинират, защото работели с хора и да не ги заразят. Това е чиста лъжа, защото ваксинираните заразяват в същата степен. Това го знаят в САЩ и навсякъде, но продължават да ползват тази лъжлива теза, за да аргументират задължителна ваксинация. Този е лъжец, а не лекар!

33

SS

преди 2 години

Кунчев *** ще ядеш сопите, явно си мазохист да ги говориш тези неща....

32

Германец

преди 2 години

Много сънливи тез антиваксъри. Година и половина се събуждат. Да ви направя едно кафенце, да се разсъните по-бързо? Клоуни :)

31

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, вероятно не усещаш настроенията на народа, щом си позволяваш да кажеш такова нещо... Или финансовият стимул е по-силен от инстинкта ти за самосъхранение?

30

Анонимен

преди 2 години

По конституция нямаш право да ваксинираш някой против волята му Кунчев, Менгеле такова

29

Отговорен

преди 2 години

Като е толкова загрижен , да си ги забие, да не казвам къде, ами сам да се досети. Нашите медии, пак ни навират гнус ният предател, но нормално, за това им плащат- да ни плашат. Всъщност и канадските медии са такива, Четох статия, как детето от Канада може да отиде на училище, защото има поставена ваксина, но детето от Занзибар, дори не можело да излезе навън да играе, защото нямало ваксина.Изводите оставям на вас.

28

Койчо

преди 2 години

Германец-ние, неваксинираните да не се наложи да "взимаме пак Райхстага"...P. S. Лапай Те си графена тихо, че почваме да се пробуждаме, а сме все още МНОЗИНСТВО

27

до 19

преди 2 години

много са ти промили мозъка, това от новините по бтв и нова ли го чу? явно от там защото там си лаят тези заблуди...

26

Анонимен

преди 2 години

Ако имаш двама заминали от първата игла ама друг път, моля не се ваксинирай и ти.

25

Анонимен

преди 2 години

"За мен някои групи трябва да бъдат задължително имунизирани. Това са медицинските работници, както и работещите в социални заведения. --------- Кунчев, ти си никой. Не се вземай насериозно. Какво мислиш ти, няма никакво значение за никого.