17

Анонимен

преди 2 години

До: номер 8 А ти какво предлагаш? Всички държави си имат служби за охрана. В САЩ подобни функции изпълнява Сикрет Сървис. Друг е въпросът как са устроени, там е доста по-различно.Така че тази служба не може да се премахне, а само да се реформира ако има нужда. Ако нещо не ти харесва - давай предложения а не критики (без конкретни доводи).

16

Анонимен

преди 2 години

Махайте държавната охрана,викайте мутрите на Слави . Прозрачни сте,мършинещастни

15

Анонимен

преди 2 години

Фигурантката Митева се намърдала на трибуната. Марш оттам,гнидонещастна.

14

Анонимен

преди 2 години

Незабавно закриване на УБО и разгонване немедленно на Гавазите...

13

Анонимен

преди 2 години

Довиждане!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Хора случайно попаднали във власта чупят система, организация, тренировки На служба която въобще не разбират. Само след няколко месеца журналистите ще пишете статии че едикои си е бил докаран до служебния си кабинет от мутра с име хххх, и после ще се чудите какво му шепне на ушенце да прави тая мутра.

11

Анонимен

преди 2 години

Абе каква е тази генералска инвазия - направо превърнаха България в африканска Ботсвана !!!

10

Ученика

преди 2 години

Тоневче...

9

SS

преди 2 години

Навсякъде по света държавните особи са под охрана. Проблема тук е в кръга на охраняваните лица . Държавната охрана се е превърнала в своебразен престиж и своебразен ранг над нас простосмъртните.Защо например бившите президенти да имат ( както се носят слухове) доживотна охрана,офис платен от държавата (то ес от данъкоплатеца)служебен автомобил с шофьор и така нататък ? Който иска охрана да си плаща от джоба !Охрана само за действащия президент,премиер министри на МВР,МО, не за всеки който поиска

8

И.Б.

преди 2 години

"Кого да охранява службата, с какви средства, при какви условия?"Как обикновените граждани да тълкуват тези въпроси?Досега беше ясно, че НСО е служба за охраняване на действащи и пенсионирани държавни служители на върха на иерархията.Да не би тази служба да се преобрази до неузнаваемост? Все пак е добре, че се даде гласност за съществуването на такава служба. Ако сме живи, ще узнаем повече за промяната й.

7

Коментар

преди 2 години

Закривай!То на таз малка територия безброй генерали и милиционерски и парамилиционерски служби бе!Я да кажат като пазят Мутрата кой го снима гол и шкафа с пачките и златото

6

Анонимен

преди 2 години

Милиционери остатък от комунизма са НСО - УБО

5

До 3

преди 2 години

Първо прочети Закона на НСО и тогава коментирай как карат колите в режим на НСО по магистралата !!! Аман от"знаещи и разбиращи" от всичко ***🤔🤔🤔

4

Асан

преди 2 години

Къдя е празника у Враня ли срещу двореца на Цара :)))

3

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Цар Борис III ходеше сред хората без охрана и без страх - всъщност единствените, които са искали да му навредят са партизаните и комунистите т.е днешните управляващи като Радев и Борисов и двамата членовен на БКП. НСО трябва да се закрие за да може управляващите да усетят народната любов.

2

Анонимен

преди 2 години

Платени гавази на държавната мафия! Марш!

1

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте тея хиляди ченгесарски организации, които тормозят гражданите и цоцат милиони от данъкоплатците! На нас не са ни нужни!