7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. Доктор Чобанска е много добър специалист! Да, в Спешно Отделение се чака - както се чака навсякъде другаде, дори и в чужбина. Всяка болница има своя структура и организация на работа. Аз мога да кажа, че отделението по кардиология в МБАЛ-Силистра работи много добре! И е едно от отделенията с най-много доктори към момента! Както всяко нещо, си има недостатъците, но екипът им е много много добър! И да, д-р Чобанска е загрижена!

6

Анонимен

преди 2 години

В кардиологията, особено в спешната кардиология, и минутите са ценни", заяви д-р заяви д-р Петя Чобанска. Много сте загрижина. Похвално! А, колко време чакат пациентите в спешно отделение за консултация с кардиолог? За частните ви кабинети няма да коментирам неща, които обществена тайна.

5

Анонимен

преди 2 години

От професионално любопитство ме инересува има ли в болницата отделение за интензивни терапевтични грижи при влошаване на състоянието на пациентите в сградата където е инвазивната лаборатория?

4

Запознат

преди 2 години

Мазния ли слага стентовете??

3

Анонимен

преди 2 години

А вие как я мислите? Навсякъде медицината струва много пари! инвестира се много в оборудване, поддръжка, обучение на персонала за да бъдете вие здрави!

2

Анонимен

преди 2 години

Ама не пишете че за всяка операция лекарите искат по няколко хиляди лева под масата ...

1

Анонимен

преди 2 години

От новата структура се очаква да увеличи и проходите на болницата... От 20 години, когато чуя приходи, печалби на болници изпитвам само отвращение и нежелание да познавам и контактувам с доктори.