40

Военен брокер

преди 2 години

Пра дядо му дошъл в България с еди чифт дрехи,а тоя сега търси имоти все едно са негови. Не те са на народа,изградени с лишения и труд,земята е на България.Един пирон не е забил там. Като дойде първия път след края на комунизма и излъга във всяка неделя ,че няма никакви претенции за имоти и репарации сега пък дела води срещу България заедно с мутрите от прехода ....

39

Анонимен

преди 2 години

"...ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз."===Всъщност не даде, а взе (имотите на монархията, която всъщност е държавата). Единственото, което даде бяха празни обещания (800 дни, нов морал в политиката и т.н.), които не изпълни, защото нямаше и намерение да изпълни.

38

Анонимен

преди 2 години

Човекът натресъл проклятието на мумията Борисов, след което няма да се оправим и половин век!!

37

Анонимен

преди 2 години

" Царят" съветвал депутатите да мислат за България. Дане не мислят като него дето ни оправи за 800 дни, оправи него си, взе си горите и ги изсече и изнесе, взе си резиденциите и ловните хижи, разпродаде енергийните дружества.

36

Анонимен

преди 2 години

Кеворкян да му пусне интервюто което направи за предаването Всяка Неделя в Мадрит през 80-те години. На въпрос. Има ли претенции към българия за имоти тогава този пипон каза не няма никакви претенции. А сега осъди БГ в Страсбург срещу мораториума от 2009 година който блокира връщането на имотите заграбени от Баща му. Къде са институциите да обжалват решението на Еврогейците и да не допуснат това влечуго да граби българска земя и имоти..

35

Лакомият старец

преди 2 години

се оправи за по-малко от 800 дни,а младите му юпита станаха тежки милионери на средна възраст.Защо ни занимавате с тези станали на гърба на народа богаташи? На Симеончо му били бащиния имотите?Дядо Фердинанд ги е докарал от Германия?

34

бла,бла

преди 2 години

Хахахаха, *** ти парадокса. То това е цял виц, бе....

33

Анонимен

преди 2 години

Какъв издължен череп има Нали знаете за ония издължените черепи преди хилядолетия , на извънземните ...

32

Истината

преди 2 години

Това е най-големият разрушител на България. Той е и причината да се появи Бойко. А сега се изкарва най-великият. Жалка работа. Между другото, много прилича на Паси. Сякаш са братя. Защото явно далавераджиите развиват сходни физиономии. А този израз "като му дойде времето", който е решил да използва отново, буди само насмешка и погнуса!!!

31

Гошо

преди 2 години

Дърт крадлив мухъл, капка срам нямаш!!!

30

33

преди 2 години

КПКОНПИ да го разследва до пето коляно - чуваш ли се? верно комунистите оставиха само де били да се плодят в бг

29

Протестиращ

преди 2 години

Искаме си царя искаме си царя хо хо хо а сега му плащайте ! Сега сменихме плочата Искаме си Славчо искаме си Славчо ...абе верно май си заслужаваме последното място в Европа !

28

Анонимен

преди 2 години

Сакстромбона пак я закъсал и гледа да захлеби нещо от народа.

27

наборка

преди 2 години

На оня свят пари земи и имане не можеш да си носиш. Само на хората спомена ще те прати в рая или пъкъла , дето са алчните , крадците и лъжците. Ама ти си честен и щедър?

26

Бочко

преди 2 години

За да е едно момиче принцеса, баща и трябва да е крал,ама много да е крал....

25

Антрополог

преди 2 години

Търпял лишения 12 години :) Същите дето го докараха тука и ревяха "Искаме си царя" сега гласуват за "Едно ферари с цвет червен".Иначе синя кръв значи-Човек ,който лъже без да се изчервява.

24

Възмутен

преди 2 години

Няма по-добро същество на планетата от Мадридския крадец!!! Дойде да окраде България, осъди държавата в Страсбург заради имоти, които не заслужава, но ламти да си ги вземе и накрая съветва депутатите да мислят за държавата!!! Наглец!!! Дано Господ да го прибере по-скоро да отговаря за мpъсните си дела на земята!!!

23

баба ти с танка

преди 2 години

Баба ти може всичко щото мога да си свалям кастанетите и да ти резна висулката .

22

Царя

преди 2 години

така и не иска да повярва,че след като лакеите на Москва ликвидираха цвета на нацията, след 44та, в България остана един малък, но про ст народ, но за тва пък народ с големи амбиции-да краде, *** и хитрува. Армия хитри селяни/андрешковци

21

До 23

преди 2 години

Ти верно си вярваш, а? Симо Комарджията се върна за да си оправи дълговете от комар, ако не знаеш