80

Ей Симооооо

преди 2 години

Софийски централен те зовееее!!!!! И там вътре ще разбереш как се убива "комунист" - в смисъл ще го изпиташ на гърба си ... то невинен човек си отиде за нещо дето ти си сготвил!

79

Влизайки в конфликт

преди 2 години

С националното законодателство като отсъжда в полза на Симеон 2 Сакскобурготски - Съдът на Страсбург става съучастник в държавна измяна делегитимирайки върховенството на закона. Не само - Симеон 2 Сакскобурготски е последният жив съюзник на Адолф Хитлер от гледна точка на несъствуваща държава наречена Царство България и като монарх въпреки своята възраст по онова време и регентство се получава един феномен при който съда в Страсбург легитимира узаконява Третия райх, което е и съпричастност ...

78

Яяяяяя

преди 2 години

Новият траен живущ в Софийски централен !

77

Това на снимката:

преди 2 години

Беше министър председател - не гледай в миналото кво е бил! Той е бил на длъжността министър председател на Република България - който съди Република България - я отворете законите касаещи длъжностите на държавните служители и виж кво пише там!Немаш право да съдиш за 5 стотинки. А твойте хорица там в Страсбург дето заради *** са те пожалили - Тя горката Луда Мери е Белгийска .... имаш точно кратък период от време след който започва да се стреля ...

76

Аз те съветвам:

преди 2 години

Да намериш някакъв много бърз начин да изчезнеш от Република България.... Иде едно зимно време ... И аз не мога да разбера наглостта ти след държавна измяна да даваш съвети на парламента ....

75

Един от много

преди 2 години

Преимунуване на всичко кръстено на Мария Луиза веднага !!!

74

Страхотен пример!

преди 2 години

"Сакскобургготски коментира и решението на съда в Страсбург, че Мораториумът върху царските гори е нарушил правата му и тези на неговата сестра Мария-Луиза." Съветва другите да мислят за България, докато той мисли за правата върху собствените му имоти!!! Страхотен пример дава човекът, няма що!!!

73

Анонимен

преди 2 години

На алчното царостарче мисълта му е колко още да заграби ....дойде взе и си замина !!! сЪда раздава имити, като своя бащинйя !

72

Селянин с колело

преди 2 години

Този тарикат си прибра имотите,а сега ще му платим и към 3 милиона ,поради невъзможността да ползва стопански откраднатите от народа гори.Плюя на тази държава.

71

Щирлиц

преди 2 години

Когато му дойде времето,дедо-цар ще бъде възнаграден според заслугите си към България.Търпение, дедо-цар.

70

Георги Иванов

преди 2 години

Този наглец който осъди България и грозно излъга че няма никакви материални претенции да си позволява да дава съвети ми се струва вече прекалено.

69

Щерю

преди 2 години

Сакскобургготски съветва депутатите да мислят - как отново да окрадат цяла България...

68

Анонимен

преди 2 години

Крадливият дядо мисли само за имоти, за имоти за много милиони!

67

Курт Доколенков

преди 2 години

Какво става бе симко? Взе ли горите вече?

66

Евроатлантик

преди 2 години

Монито оправи страната за 800 дни и сега дава акъл.

65

Крум

преди 2 години

И ти мислиш с джоба си.Нали дойде да мислия за България.Мръсни популисти ненаяли се гадове.

64

Анонимен

преди 2 години

Негово Величество както винаги е коректен и много мъдър. Редовите комунисти и други *** нека си плямпат за имоти, да го наричат Мони и т.н. Ще си останат бедни игноранти до края на живота си.

63

Асан

преди 2 години

Мони отнесе 90 години нищо не е бачкал като английската къртица :)))

62

гост

преди 2 години

Така както мислеше този крадлив дедо ?!

61

Да мислят

преди 2 години

за България като тебе, нали така. Двулично коварно влечуго.