22

Факт

преди 2 години

Кандидатствах за онлайн доктор- страх ме е от чумата със смъртност 0,2 %.Дано ми се обадят

21

Асан

преди 2 години

Доктор мушеник от болница Медика Русе е взел 1 500 000 лв. заплата за 2020г. с кражби от здравната каса... Четете mediapool. bg :)))

20

JJIvanov

преди 2 години

Успяхме да блокираме предишни подобни нагло престъпни диверсии рекламирaни като SARS като ползвахме спец службите за борба с терора следящи всички хора едновременно вкл мед мафиоти.СЛед 2010 година се оказа че нашите колеги вкл от САЩ,София,са пенсионери.Вземат яки пенсии и не им дават да се обадят по никакви проблеми.НАпомнямче 2003 полzваха SARS Cameras za причиняване на рекламираната пандемия..

19

Анонимен

преди 2 години

В България търсят на почти всички работни места роби. Ако може да се работи 7/24, работниците да са на фотосинтеза и да слушат през цялото време обиди.

18

АМАн от терористи

преди 2 години

За първи път готвещи пореден нагло престъпен терор с ГРИП дават указания за безмилостни показни убииства вкл на лекари и други медицински работници Април 2019.Дотогава провеждащи терора с ГРИп пазят стриктно лекари и други..Сега целта е трайно поразяване на милиарди хора с недопроучени субстанции рекламирани като вкл "ваксини"..Ползват психолози изучили поведението на подставени на власт .

17

Хах

преди 2 години

Реално заплатата е към 2.5к чисто, работата е супер много, а социалният пакет го дават измамници

16

АМАН ОТ мафиоти

преди 2 години

традиционно мед мафията уврежда с хлор токсични бойни отровни вещества .поразени са над 3 000 000 българи още от деца.Ползват белина и тризон за трайно отравяне на биосферата в ясли,градини и другаде. жертвите се подлагат на нагло престъпна неадекватна терапия от тн "Лекари' или вижте как се казват търговските им дружества ограбващи милиарди годишно от народа разболяван поименно през здравно осигурителни документи с холограмни оръжия в тях.

15

до 13 (Асан)

преди 2 години

Завърших пръв по успех от несемейните .Опитаха се да ме разпеделят насила.Направи ми впечатление,че няма писмена заповед.И така се усетих,че разпределението не е чак толкова задължително.Намерих си работа в моят край и не ми пукаше.Може би имаше значение и това,че зададох въпроса на "разпределителката"-дали ще събере смелост да се прегледа при мен.Е,не ми отговори.Още на първият АБПФК отказах да напиша безплатна рецепта! Затова хората ме уважаваха и БКП си траеше,защото друг нямаше да намери!

14

До 12

преди 2 години

Е как да вземат от Гърция, там знаеш ли колко получават лекарите? Отделно те сега в Гърция ще има сума ти време да взимат помощи за безработни, които пак ще са над това което ще получават в България. И то в България ще работят в мизерия, някои болници са на ниво комунизъм, само леко боядисани...

13

Обява: Made in BG

преди 2 години

Космическа ракета търси космонавти... двама... Изисквания, да имат стаж по специалността поне 20 г. (желателно в МКС). Владеенето на руски и английски на ниво експерт е задължително. Кандидатите да са до 35 г., мъже със завършени две висшета (поне), ниво магистратура... Първоначална заплата първите 2 г. 600 лв... При всяка следваща година заплата ще се увеличава (примерно с 10 лв. на година)... Кандидатите да притежават комуникативни умения и да могат да работят в колектив и динамична среда...

12

лекар

преди 2 години

Преди година посетих в дома му млад пациент със сърцебиене и майка му започна с упреци,че съм закъснял.Впоследствие разбрах,че те се скарали и това е причината.Запитах го какво работи и той каза,че е безработен.Отговорих му-ами ето завърши медицина и нито минути няма да си безработен.Не знам какво е направил,но напоследък много малко колеги завършват,а още по малко остават в България.Дойде моментът в който няма,наистина няма хора!Промени се и отношението към професията-няма желаещи .

11

Асан

преди 2 години

Бай Тошо ги пращаше по разпределение веднага щом завършат за 150 лв. заплата :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Вземете отГърция там имат в излишък и ги уволняват.

9

ТърсЕте бре

преди 2 години

ТърсЕте, та дано намерите. След 1990 г. до /не помня вече кога/ новозавършили лекари трябваше да си плащат, че да придобият специалност. После от вас да мине, давахте на специализантите по цяяяяяяла една минимална заплата. Изнесоха се по другите държави и като спрат да работят старите, хептен няма да имаме. Двама новозавършилисин и снаха на лекар заминаха директно с Германия по съвет на майка им.Други двама на съседи опитаха в Бургас и след няколко месеца и те в Германия.

8

Анонимен

преди 2 години

Нали имало гладни протестиращи сервитьорки..да стават доктори!

7

ГРОБАР

преди 2 години

Нали няма ковид

6

Анонимен

преди 2 години

Значи реално заплатата е 2200 лева, а не 4000.

5

Докторче по ковид

преди 2 години

Смех, за 4 хиляди не ставам от леглото, дайте поне 10к и ще говориме нещо за 4 часа

4

.!.

преди 2 години

Споко с това добро оправяне на държавата в последните 30г. в най-скоро време лекари ще има евентуално само в софия! За медеицинските сестри знаем, че вече липсват почти нявсякъде! Така, че стагайте се и да разчитаме на еволюцията да ни еволюира в по здрави и по-живи българи щото инак ако разчиташ на здравната система, то по-добре се обади на арменския поп!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Сега, когато се очаква да направят ваксинирането задължително, направо я затворете тази болница. Иначе, ако проявите все пак някакъв разум, току виж някои специалисти от Франция, Германия и Гърция може да дойдат