138

Не не става въпрос:

преди 2 години

Това дали са някакви съборетини, бунгала, хижи едното има парк 12000 хектара по данни на медиите. Ако ще да е навес построен от пръчки, сламена колиба да е - лицето Сакскобурготски в качеството си министър председател извършва акт на държавна измяна като съди държавата, която е представлявал. И особено след "реформите", грешка на езика кланиците на неговия кабинет имам чувството че това е като вица с гадната с църковната свещ в *** или любезният лос. Вие си изберете дали ще участвате в вица!

137

анонимен

преди 2 години

Брей, брей, брей , над 1 милион парашутисти в Б.Г. ще забогатеят неимоверно и ще се чудят в кои курорти, бутици и хотели да си харчат парите !

136

Анонимен

преди 2 години

Моят дядо пък е бивш граждански съдия и получава пенсия от 1650 лв. *** се от яд!

135

Калеко Алеко

преди 2 години

Браво другаре, само за има няма 2 месеца Кирчовците и асенчовците извадиха българските пенсионери от бедноста, с бюджета който ГЕРБ им осигури и за сметка на едни куп блокирани инфраструктурни проеекти, както и на бизнеса, осъществяването на които би донесло свежи пари в хазната, щото нашите пенсионери заслужават достойни старини, но те са съсловие което не генерира обществен продукт, без който икономиката ни може яко да зацикли и това да се отрази на всички нас, както и на самите пенсионери ...

134

анонимен

преди 2 години

- Дядо , защо не си внесеш парите в банка ?- ще се увеличат !- Мойто момче да знае, в чужди ръце се увеличава само това дето ни е по средата.

133

Щерю

преди 2 години

- С 4 лв. повече на ден - така ли сме извадени от бедността?!? - Ашколсун и манипулационна демагогия, бре...

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146Еми академик е все пак. При тях е по-различно

131

Анонимен

преди 2 години

В блока ни живее академик от БАН. Над 80 -годишен, но много интелигентен човек. Питали сме го колко пенсия получава. Казва 2350 лв.

130

И Контравъпрос

преди 2 години

Има ли в историята на Европа след 1945 година Министър председател, който да съди държавата, която е представлявал с длъжността министър председател и то за имоти свързани с колониално нацисткия режим на семейството му?Има ли такъв?Няма. Защо?Защото е държавна измяна! С която той нанася директни и индиректни щети върху държава член на ЕС и НАТО?

129

Аз дали разбирам?

преди 2 години

Не защото въпросът е риторичен: Ясно ли осъзнавате какво правите? Защото ако въпросът е зададен към Страсбург трябва да ви кажа моя отговор:Със съдебните си решения Вие отричате и отменяте всичко за което обединена Европа се бореше през последните 78 години и създавате безнаказаност и незаконност, легитимирате отново три тежки бедствия и три национални катастрофи на държава членка на ЕС - колониален режим, третия райх, военни престъпления. Тук се води война срещу цивилни население! Това е моят

128

Анонимен

преди 2 години

От 20 години живея и работя в Чехия бивша Социалистическа държава. Преди 1989 година бяха съединени Чехия и Словакия след промените се разцепиха. Та тази Бивша Социалистическа държава в момента Минималната пенсия е 1.100 лв. 550 евро. Цените на хранителните продукти се дотират от държавата и са два пъти по ниски от вашите в Бг. Всички които произвеждат хранителни продукти получават Субсидии. А този вашият с тези 185 евро си мисли че е преборил мизерията в БГ. Смех голем майтап.

127

Мая

преди 2 години

На цвят го е докарал,лъжите му и те в унисон с венците! Шукар Асане, шукар!

126

Анонимен

преди 2 години

Със 120лв хвърлени на пенсионерите, ги извадил от бедността ???? Уникално нагло подобие на човек!

125

Анонимен

преди 2 години

Този освен, че харесва един от мускулите на данъчния шеф се оказа и голям шегаджия!

124

най Иван

преди 2 години

Къде го бе Асанчо туй благоденствие,че аз не мога го видя?

123

пенсионер

преди 2 години

Всички се карате и нагрубявате по форумите, но никой не вниква в същността на престъплението, което бе извършено под диктовката на "работодателите" и КНСБ. Вие, младите, няма да имате и тия мизерни пенсии. Защото никой от вас не се интересува от методиката, която ви пробутаха с това "преизчисление". А тя е-и при 650 или 1000- минимална пенсия, при 3000 и 40 години стаж- 800 лв. А си направете сега сметката къде сте, и пак се плюйте. Защо ли 1млн. и 600 хил. пенсионери ще са на минимална пенсия?

122

Анонимен

преди 2 години

Ти ли ги извади лъжлив комунист. Събрахте парите от бизнеса! И окрадахте милиарда за строежа на Хемус. Мошеник!

121

Анонимен

преди 2 години

С какво се хвали! Срамно е това! Поне да ми признават за разход парите дето подпомагам родителите пенсионери както е в Канада! Ако не знае да пита приятеля си канадец- все са заедно!

120

Анонимен

преди 2 години

Всичко се вдигна с 20 % и сигурно това няма да е края на растежа на цените. Та ми е интересно как точно пенсионерите с ниски пенсии и тези, които работят на минимална заплата (а те са много) ще преживяват?

119

Анонимен

преди 2 години

Тоя е шашмаджия Вдига пенсиите защото знае че няма той да ги плаща