123

...

преди 2 години

Толкова е гнусно да търсите сензация в тази ситуация ,че направо обмислям да го блокирам тоя сайт.

122

Teo

преди 2 години

Кошмар ... жалко за детето, а родителите са платили най-високата цена! Да се благодарят на Господ и на момчето, спасило другото дете, че не е двойна! Жена, сама, с три деца, на неойраняем плаж, при 4-5 бала вълнение, да си пусне децата "на плиткото" граничи с безумие. Жалко за детето. А да обвиняваш "паникьосаните" спасители е, меко казано, нелепо. Преди и те да дойдат, влязат във водата и действат, трябва да имат план,в противен случай може и те да пострадат!Не случайно морето ни се зове черно!

121

Анонимен

преди 2 години

Жалко за детето!Сила на родителите и Бог здраве да дава на спасителите и момчето,рискувало собствения си живот!Трагедията щеше да е още по-непоносима...Родители,за нашите деца отговаряме ние!Ние трябва да ги пазим,никой на никого не е длъжен!Мъчно ми е за момичето,за семейството,за нас,за всички нас!Кога ще станем по-добри и отговорни?!

120

Дарвин

преди 2 години

До Защото няма пари А, щото ако не отиде на море, няма да може да диша, така ли? Сляпа ли и била "майката", да види какво е морето??? Естественият подбор действа.

119

Те така....

преди 2 години

Приморско.23-ти август. Жълт флаг. Момиченце на около 5 години казва на техните, че са му казали да излезе от морето, то е с надуваем пояс. А бащата : "Къв е тоя, дето ти каза да излизаш! Влизай във водата, аз съм ти разрешил". Та те така....Никой не може да ни каже какво да правим, от акъла си ще патим! За всичко в тоя живот! Но друг ще е виновен!

118

Триъгълник

преди 2 години

Само ще кажа, че много хора са невнимателни ,небрежни и недисциплинирани.Защо влизаш в морето,при големи вълни и при неохраняем плаж ,къде е възпитанието, съобразителността ,какъв пример даваш на детето .?((( Не искам да продължавам,но трябва много да се замислим.....

117

nqmame

преди 2 години

nujda ot spasiteli

116

В.

преди 2 години

В повечето случаи е достатъчно да подадеш ръка. Обикновено хората не влизат зад прибоя при бурно море, а стоят на плиткото. Ако морето влече неусетно, все някой наоколо ще подаде ръка. А и спасителите знаят къде са местата където влече. Мал шанс. Карма на майката или бащата.

115

Анонимен

преди 2 години

Флагът е бил жълт и е имало спасители!

114

Бг

преди 2 години

Аз доколкото разбрах от публикация от жената,която е позвънила на 112 спасителите са били паникьосани и не са предприели нищо.Не можем да знаем,какво точно е било,но спасители е имало!

113

Спасители на плажа

преди 2 години

Щом са избрали да се къпят на неохраняван от спасители плаж НЕ СА ЛИ РОДИТЕЛИТЕ ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНЯТ ДАЛИ ДЕЦАТА ИМ ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВОДАТА И АКО ГИ ПУСНАТ НЕ ТРЯБВА ЛИ ТЕ САМИТЕ ДА ГИ НАБЛЮДАВАТ ? Държавата не си била гледала работата .... а родителите? .... Вижда големите вълни, вижда че морето е бурно, знае си / би трябвало,ама надали/ знае си децата до колко добре плуват... и въпреки всичко не само ги е пуснала в бурното море ами и сигурно е задрямала безгрижно.И после ДРУГИТЕ ВИНОВНИ.

112

Гиб Мелсън

преди 2 години

Проблема е доста по-дълбок от това което излиза от тази история. Държавата е зарязала масовия спорт. В редица областни градове няма нито един закрит плувен басейн. Масово децата не умеят да плуват. И другото не по-малко трагично. Понеже нямаме закрити басейни, курсовете за спасители са малко. Съответно и спасителите са малко. Масово спасители по плажа са пенсионери, често над 70 години. С пет милиона на година България може да поддържа финансово 50 басейна и да покрие нуждите но не го прави.

111

Войко

преди 2 години

бурно море могат да влизат само хора които са родени на морето и от мъници се чувстват все едно са си у дома ! Аз съм един от тях .

110

Анонимен

преди 2 години

И моите 2 дъщери ги спаси друг човек, при все че плувам прекрасно. Имаше 20 човека близо до тях, а аз бях на брега на 50м Докато осъзная че има опасност, всичко се оправи. Пазете си децата, това е най ценното което имате.

109

!:

преди 2 години

Абсурдно поведение....не се научихме, че море и планина милост нямат, стихии са. Трябва да се уважават. А тези дни морето е брутално,вълни по метър и половина го превърнаха в центрофуга. Една такава като те забие в дъното и под водата не знаеш къде си.

108

Анонимен

преди 2 години

До 105Абсолютно забранено е да се влиза във вода при определени флагове, а отгворността, че са си пуснали децата на неохраняем плаж, е тяхна. Такава безсрамна тъпота, че думи нямам!

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104Точно. Кой знае бащата какъв *** е, по цял ден лaпа кюфтета, та не може да скочи във водата да спаси дъщеря си, която преди това е пуснал сама на неохраняем плаж! Не ги е срам! Затриха си децата, а сега другите са им виновни заради тъпотата и безотговорността!

106

Анонимен

преди 2 години

Чудя се как не ги е срам тези родители да се оправдават със спасителите, какво търси 10-годишно без възрастен във водата, че и 15-годишното, и защо бащата не е скочил??? Сега човекът, дето е спасил малката, ще се чувства виновен цял живот заради тези безотговорни нещастници.

105

:(

преди 2 години

Жалко жалко и много тъжно, съболезнования. Но това е една огромна родителска безотговорност - бурно море, зона неохраняема, сама жена 3 деца, без мъжТака не се гледат деца, на сървайвър мод!

104

Истукан

преди 2 години

Какво нещо е оцеляването. Който му е писано да живее, го спасяват, а другият загива. И те къде са тръгнали в такова буйно море да се къпят. Търсят си белата.