63

Анонимен

преди 2 години

Не съдете майката.Господ вече го е направил.Съболезнования!

62

Анонимен

преди 2 години

Един добър спасител щеше да ги извади и двете без проблем но за да отиде там трябва да си напусне поста на охраняемия и да отиде там което не е негова отговорност. Като ходих на курсовете за спасител от 14 кандидата само 2ма покрихме всички норми особенно това за 25м под вода само 2ма го можехме имаше и такива които и 5м под вода не можеха а спасители искаха да стават пълна скръб но пак им дадоха тапии понеже имаше голям глад за спасители 2018г.

61

Анонимен

преди 2 години

Четох коментара на Стоицева. Видно от разказа нито тя, нито възвеличения и приятел са направили нещо за спасяване на детето, освен да крещят... и в последствие да обвиняват България. В писанието и няма нито дума, че въпреки забраната за влизане в морето родителите са допуснали децата им да плуват в неохраняема зона... Накрая, се разбира, че Стоицева е от ония уж майки убити-недоубити от системата, които една година тормозеха хиляди майки и бащи да отглеждат нормално децата си - не и вярвам.

60

Менгеле

преди 2 години

До Анонимен "Нема как да те завлече, ако морето ти е до коленете, нема как просто." айде па да нЕма. Лично съм вадил деца от точна такава ситуация. Също така лично съм гледал тюфлеци, които няколко минути не могат да се изправят като ги блъсне вълната точно там, където им е "до колене", за тяхна радост по това време не дърпаше обратно толкова.Аз лично на такава вълна и с каяка на влизам без неопрен и жилетка, не ги знам тия ентусиасти какво си мислят.

59

Анонимен

преди 2 години

Мир на душата на детето! Мисля, че всички трябва да уважаваме Черно море повече. Както и всички други морета. Не се казва какво е било морето, но при всички случаи не е добра идея да се ходи с деца на неохраняем плаж. Или поне да се следи морето да е спокойно. Но Черно море е известно с особеностите си, трябва винаги много да се внимава.

58

...

преди 2 години

Морето си личи от далече, и аз обичам по-големи вълни и да се спускам по тях, но понякога се вижда и усеща че не трябва да си в него. Преди време подобно нещо ми се случи в Несебър, усетих че много дърпа и реших да изляза, на 2 девойки до мен им казах същото, едната се разплака че не можела да излезе, изкарах я, извиках спасителите да извядят другата. понякога трябва да си знаеш силите и възможностите и да не се надценяваш, вода, огън, вятър, заметресения... тези неща не са шега!

57

Анонимен

преди 2 години

Човекът-Спасител е бил в много тежка и трудна ситуация. Най-тежкото нещо в живота е да си пред избор кого да спасиш и особено, когато става въпрос за деца...Жертвал е и собствения си живот. Респект пред този човек! Това са нашите герои!

56

Чичо

преди 2 години

Напишете името на момчето извадило детето.Имената на героите трябва да се знаят.

55

Анонимен

преди 2 години

До МенгелеНема как да те завлече, ако морето ти е до коленете, нема как просто......хахахаха :))) Влезли са селянките малко по навътре и е станала белята :) Требва на клингонски да обясняваме на вас провинциалистите, че морето не е до колене......хахахаха :))) Ако се плискаш до брега, нема опасност, влезеш ли 50 метра малко по навътре, при червен флаг, очаквай неприятности :)

54

Анонимен

преди 2 години

Деца на тази възраст може би все още слушат родителите си. Жалко за детето, но при положение, че е с възрастен човек и да се допусне това нещастие....Не зная, но децата трябва да се наблюдават, родителите да имат авторитет пред децата си. Аз гледам в момента покрай мерките с нощните клубове, ами имаше на по 17 години деца в нощен клуб. Могат да се случат много неща и то не хубави....Ако за някои етноси или райони тези деца са вече пораснали за всичко, не мисля, че е правилно.

53

анонимен келеш

преди 2 години

Другото Лято останалите живи две щерки на Китен със спасителни жилетки.Има и евтини от по 20 лв,

52

Анонимен

преди 2 години

"Нямаше достатъчно спасители. Бърза помощ не дойде. На място нямаше и линейка." Това го очаквате в неохраняема зона? На кой свят живеете? До всяка локва - спасител, зад всяка скала - линейка. Прекалявате яко с претенциите! На морето съм и влизаме до кокалчетата при наличие на спасител на плажа. Морето е бурно и влече. Не си играйте с природата!

51

Има начин...НО..

преди 2 години

До Бонго Бонго Как се. оправят в Китай с децата бунтари?!Те там трябва да са мноооого милиони ?!

50

Менгеле

преди 2 години

До Анонимен "Е, как пък ше те завлече ако си до кллената. Вие вече съвсем фантастични теории измислихте." ------ ти хубаво си седиш до коленете, ама като те залее половин метър вълна и средностатистическия българин тип тю,флек е директно по корем на пясъка... но по-интересното е, че след това същата тази вълна се връща обратно и има голям шанс да завлече тюфл.ека със себе си. Преждевременно следващата вълна вече се разбива и пералнята почва да върти и лека полека да дърпа навътре.

49

Анонимен

преди 2 години

И някаква си Мая Стоицева се запенила, че нямало спасители. Ми нямало е и това е било обозначено. Няма ли малко срам да се скрие и да не се обажда при подобна трагедия с дете. Какво още иска тая безскрупулна жена.

48

Анонимен

преди 2 години

Ако е от провинцията и майката с дъщерите си са влизали само в басейн, възможно е да стане трагедия :( Черно море не е басейн, там дори хора с опит са загивали трагично, когато е хубаво времето и е уж спокойно морето, по бива, ама като ти кажат червен флаг, не дай си боже черен, изпълняваш и толкова, това не е шега работа :))) Дори опитни плувци са загивали, камо ли аматьори :)

47

до 49

преди 2 години

Какъв вълнолом на неохраняван плаж ? Ти си от тия ***, които мислят да превърнят цялото черноморие в асвалт и строежи.

46

Христо Христов

преди 2 години

До ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ/32"Я ГРОБАРИ ОБЯСНЕТЕ КАК ПОСТИГНАХТЕ ТОЯ РЕКОРД - 20 000 ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД ПРЕЗ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ И СРИВ В ИКОНОМИКАТА ЕДНОВРЕМЕННО?!!?!" - пич, в този сайт аз съм този дето най-пише срещу тиквата, но в случая, ти пишеш пълни глу-пости!

45

Бонго Бонго

преди 2 години

Още нещо... Децата на 15 г са трудни...много трудни... Правят най- много щуротии и бунтарстват...и е много трудно да ви слушат, ако ще и с автомат да ги охранявате...Който е минал по този път, разбира кво говоря. И няма формула по която един родител може да възпитава децата си... От страни е лесно да съдим

44

Морето

преди 2 години

До ky40/27"защо не сложите по тия плажове вълноломи." - ми съберете се сел'яните и си слагайте вълноломи - на по 50 метра ако искате.