43

браво

преди 2 години

Кви маски, ква дистанция на открито! Стига глупости!

42

Черепа

преди 2 години

Браво на Димитранка, има топки! А не като други кметчета с меки китки, дето отмениха празниците!

41

Анонимен

преди 2 години

А МАТРЯЛИТЕ КОЛКО Е ЗЛЕ В АФГАНИСТАН КЪДЕ СА? ДЕТО ИМ ЗАБРАНЯВАЛИ ДА СЛУШАТ МУЗИКА И ДА ИЗЛИЗАТ НАВЪН?? МАЙ ТУКА СТАНА ПО- ЗЛЕ ОТ ТАМ. ТО ЗА ТВА НЯМА И БЕЖАНСКА ВЪЛНА@!

40

Анонимен

преди 2 години

До: В (номер 40) В Берковица може. И в Белоградчик може. И във Велинград може. В София обаче трябва да носим маски. Не, не е заради вируса. Заради фините прахови частици. Не, не от дизеловите коли. Фините прахови частици от мpъcните прашни улици, които другарката Фандъкова не мие! Оттам и въздухът ни е отровен и затова носенето на маски в София е полезно. Поне докато не сменим кметицата учительница по руски език!!!

39

В

преди 2 години

Берковица имат чист планински въздух, защо им е да се душат с маски. Само луд може да измисли всички тези глупости...

38

УЖАС!!!

преди 2 години

До: номер 37 Върхът на сладоледа беше снощи по една от телевизиите дават реклама - на витамини за деца "Марсианци". Традиционно те се продават с подаръци играчки за децата, които са забавни и смешни, и децата им се радват.Този път подаръкът беше... маска срещу КОВИД с марсианци на картинка!!!

37

Анонимен

преди 2 години

До: номер 37 Абсолютно вярно! Преди пандемията от новия коронавирус си спомням че носих маска един път само. Беше обявена грипна епидемия и така ни предупреждаваха да се пазим. Трябваше да ходя на лекар, не помня за какво, но не бях болен от грип. Лекарят беше с маска май, но и аз носех маска. Като ме видя се изсмя - вика за какво ти е тая маска? И ме хвана срам. Свалих си я, естествено.Маските са за докторите, не за масовото население!

36

Анонимен

преди 2 години

Маската е интересно явление. До сега не си спомням да е толкова агресивно налагано маска за борба (така е модерно да се натича) с някакво инфекциозно заболяване. Едва ли някой ще има спомен за препоръчително или задължително носене и ползи от маска преди ковид19. Как се стигна до ползите от маската - никой не знае. Изследване някой видял ли е? Даже и до бой се стига и до нападки от рода на убиец, защото си без маска. Дистанцията от 1.5 - 2 метра е някаква глупост. Най-малко 10 метра е.

35

Анонимен

преди 2 години

Свят широк, хора всякакви. Има и нецензурна версия на тази мъдрост, но това е достатъчно красноречиво. Прочие, аз като дисциплиниран гражданин, се старая да спазвам законите, заповедите и указите. Като ми е наредено да нося маска си я нося. И я слагам според изискванията - като покривам и носа. Знам, че има много хора, най-вече алергични, със сенна хрема и т.н., които не могат да я носят така. Някой ще каже - ама хирурзите как издържат? Еми явно не са алергични.

34

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Забележете пропагандата какви хора използва и колко им е багажа! Бил потресен от видяното, безотговорни били хората!? А той отговорния в тази "страшна" вълна се изтипосал на площада барабар с безотговорните изчадия, как да не го ожалиш? Абе,ужас, ниско интелигентни натегачи навсякъде!

33

Анонимен

преди 2 години

Някой да каже две думи и за Берковската духова музика.

32

мдаа

преди 2 години

този дето се показваше по ТВ и е подал сигналя авно е от конкуренцията на кмета или някой неуспял зам.кмет. Такова събитие се организира дълго време и не е от вчера за днес. А хората че трябва и сами да се пазят - е друга тема, ама е по - лесно друг да ни е виновен.

31

Анонимен

преди 2 години

30 явно наистина те е зарязала някоя берковчанка. Такава злоба може да се роди само от несподелена голяма любов.

30

Анонимен

преди 2 години

27 разходи се до градчето и после говори. Да не те е зарязала някоя люта берковчанка, та с такава злоба говориш? Жените от тоя край са люти. Старците казват, че змейовете дето живеят по тия места само такива си избират, че са оправни и опасни. Пък и са красиви. Повечето са с тъмни коси и светли очи. По-голямата част слушат народна музика и рок, и имат една от най-страхотните школи по народни танци, която винаги печели медали на фестивалите по надиграване. Наистина, разходи се до градчето.

29

Йордан Радичков

преди 2 години

Не съм учил там стига лъжи и измислици. И не съм се пръквал ами майка ме е родила ! А този край пръква само таласъмии и вампирии като цяло

28

Анонимен

преди 2 години

В училището на Берковица е учил Йордан Радичков, понеже е от селце в близост до града. Ей такива хора пръква тоя край. Закърмени с любов към България, израснали с легендите на Балкана, претворяващи ги в живо слово.

27

Анонимен

преди 2 години

Забавляват се хората и не им дреме за алфабетаделта ***.

26

М дам

преди 2 години

Да на снимката се вижда Берковският Мрамор наистина, сега забелязах ! Страхотно е ! Не съм виждал нещо толкова прекрасно и майсторски направено ! Сигурно е отнело доста време на местните да го постигнат....100г?

25

Анонимен

преди 2 години

Иво, май не си стъпвал в Берковица никога и го бъркаш с някое село. 1 магазин има в селата. Берковица е град, с чудесен център, с квартали от блокове и други само от къщи, но сгушени в планината. Много китно градче е, сгушено в Балкана. Има няколко квартала, като само най-отдалечения от центъра по посока пътя за София е ци *** ски. Другите квартали са доста облагородени. В този град се произвежда един от най-качествените мрамори в Европа. Площада на града също е с берковски мрамор.

24

Лепа Брена

преди 2 години

Там още надничат от пещерите , вие какво очаквате ?