27

Анонимен

преди 2 години

Колко пари спестиха от ток и режийни нужди. Да си го ремонтират. Като няма пари за майстори, нашите радетели, скъпите ни, трудолюбиви учители, вместо да си мързелуват по почивки 56 дни в годината, да дадат пример на всички, да запретват ръкавите и да си ремонтират училището. Срамота! И за директора и за учителите!

26

Без коментар

преди 2 години

Обеща го на първолаците през 2009 г., но 12 години не намери време и първолаците станаха абитуриенти. Дори Христо и Евлоги Георгиев да бяха живи, ако не бяха го поканили накрая да пререже лентичката, и на тях нямаше да бъде позволено да стегнат училището през този период. Сега вече, когато Той уж не е на високо отговорна работа, подчинените му медии забелязаха проблема.

25

Анонимен

преди 2 години

Масово училища в София се ремонтират със средства на родителите на учениците. Боядисват се класни стаи, сменя се подовата настилка в стаята, всеки сам се оправя. Точно богаташите в Лозенец да не могат да отделят средства ми се струва нереално. не може всичко да е на общината на гърба. Ако искате и пред блока общината да ви измете фасовете, които хвърляте от балкона?

24

Анонимен

преди 2 години

Реално в Лозенец живеят все някакви богати. Да съберат пари и да си го ремонтират. Българинът добро не може ли да прави? А, сетих се българинът го е страх да не настине и да не се мине... Ако някой направи добро безвъзмездно в България го обявяват за луд... Ако прецака някой го обявяват за гений...

23

Мен

преди 2 години

До АнонименЩе се очудиш какви прошляци и мизерници кореняци живеят в тоя богат квартал. Само еди и виж покривите на сградите как са хлътнали....жалка история са кореняците...

22

Анонимен

преди 2 години

БРАВО, В ТОЯ БОГАТ КВАРТАЛ!

21

Анонимен

преди 2 години

Така .Сега вижте цените на квадрата жилищна площ в жк.Лозенец и после продължавайте да купувате имоти в тази територия наречена България.

20

ха

преди 2 години

До АнонименФандъкова да развърже кесията, бюджета на столицата е колкото на половин българия----Парите са за купуване на гласове на изборите, да не са за децата и някакви учители които само харчат пък келепир няма от тях, първите дори не гласуват още...

19

ремонт

преди 2 години

там нали само гъзари живеят, да си я оправят, какво се скръндзат за ремонт....

18

Българ

преди 2 години

АаА комунистите са виновни, че са я построили, мръсни твари...

17

Аби

преди 2 години

Това е училището в което завършила средно образование Йорданка Фандъкова!

16

Макарити

преди 2 години

А къде е общината, държавата. В 131-во СУ, Климент Аркадиевич Тимирязев, пък гордо ни беше съобщено на родителската среща на първокласнитците, че училището няма средства, и трябва да се купи това, онова, еди кво си.България никога не е била на толкова долно ниво. Не може да си образоваме учениците в подходяща среда, и после се чудим в какви са се превърнали и къде са, защо няма кадри и т.н.

15

Анонимен

преди 2 години

В Стара Загора училищата пълни с джунгали все едно си в маалата

14

ID

преди 2 години

До АнонименТова е петиция от родителите. Тях ли обвинявате, че са спали??? Това не са отговорните лица. И не би трябвало въобще да се стига до там, родители и деца да правят петиция за такова нещо.

13

Анонимен

преди 2 години

Това е някогашната Руска гимназия, навремето си маститите комунисти раждаха по две деца - едното за Руската, другото - за Английската гимназия, може ли най-богатите комунисти в държавата да си зарежат така огнището на червената "аристокрация"!

12

Къде е директора ?

преди 2 години

От години в София се ремонтираха почти всички училища - тук е ролята и на директора на училището да си свърши работата. Какво е направил до този момент - вижда се, че не е пипано поне 20 години като сграда?

11

Анонимен

преди 2 години

Освен метро друго прави ли се в София? И метрото се строи усвоявайки евросредства, в София яко се краде и как си ги преизбират всеки път.

10

Анонимен

преди 2 години

Тия къде спаха с тази петиция? 3 дни преди 15 септември...

9

Анонимен

преди 2 години

Масово училищата в София са в много мизерно и неугледно състояние, аз живея до търговската гимназия и по-голяма мизерия не съм виждала и по селата.А за Първо СУ дори не ми се коментира - няма течаща вода в тоалетните дори.Така ще бъде докато директори са всякакви некадърницииии и калинки несменяеми и мразещи деца.

8

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова да развърже кесията, бюджета на столицата е колкото на половин българия