81

Зайо Байо

преди 2 години

Не само в МРРБ, повсеместно в администрацията е настанал ступор защото е по-лесно нищо да не правят - няма опасност да те нарочат за изчегъртване. Единствено безопасно е да се търсят кусури на предишното управление. Както беше казал другаря Живков - снишаване да мине бурята :)

80

ПРИ ГЕРБ 50 лв....

преди 2 години

ПРИ ГЕРБ, ДПС и БСП...120лв.....а от НОВА ГОДИНА ОЩЕ ПО 80-лв..КАТО ПАДНЕ РУНДЬО.

79

Анонимен

преди 2 години

за жалост в съда политиката рядко печели срещу бизнеса. Така че да ни е честито плащане с неустойките към фирмите.

78

Dinosaurus

преди 2 години

До Анонимен 73: Още по-къс виц: Чалгари и комунисти чегъртат магистрала в строеж.

77

Анонимен

преди 2 години

има два вида търсене на отговорност, едната за злоупотреба с власт а другата за бездействие с власт. Е второто е за Комитова, която от страх фа пидпише какъвто и фа е документ предизвика хаос и безвремие в МРРБ

76

Анонимен

преди 2 години

Комитова ще има да кисне по съдилища за пропуснати ползи от фирми свързани с Хемус и спиране на плащанията за готови участъци. Само гледайте.

75

Анонимен

преди 2 години

Браво на служебното правителство разкри огромни кражби, остава най-важното всичко това да бъде доказано в съда и крадците да бъдат вкарани в затвора. Що ми се струва, че това няма да се случи, защото обвиненията са лъжи и полуистини. До изборите ще вдигат шум за крадливия Герб, после всичко ще утихне.

74

1

преди 2 години

До Сата НАТО Актуализацията е била НА БЮДЖЕТА НА АПИ, не на държавата. ММежду другото, Комитова твърдеше, че АПИ нямала бюджет за започнатите дейности, щото бюджета й бил 390 млн. лева. Оказва се (и от написаното от теб), че АПИ ВИНАГИ е имала бюджет за това, което прави. А актуализация на бюджета на АПИ ГЕРБ ще позволи, кгато Комитова, Киро Язовиро и Асанчо кажат КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА 500 милиона лева заделени за автомагистрала Хемус, ПЛЮС целия бюджет на АПИ, защото МРРБ спря всички плащания.

73

Анонимен

преди 2 години

Много къс виц: Чалгари и комунисти строят магистрала :)

72

Анонимен

преди 2 години

Забрана на ОПГ Гроб! Арести за разбойническите главатари!

71

Анонимен

преди 2 години

До Котарак Обаче при Боко беше "подкуп", а сега е "компенсация" :)))) Нищо, те комунистите винаги раздават щедро, докато почне да дрънчи на кухо и след това оставят държавата да се оправя както може, след поредното й фалиране след тяхно управление ..

70

Сата НАТО

преди 2 години

На 13.08 т.г. " Аврамова даде пример, че през 2020 г. с актуализация на бюджета на АПИ били дадени допълнително 1 млрд. 409 000 млн. лв., през 2019 г. 984 милиона лева, 2018 г. 1 млрд. 728 млн. лв" ---///-----/. ....Тоест, ГЕРБ Винаги в средата на годината са правели актуализации и са наливали по 1,3 млрд за пътища. Сега блокират актуализацията. А що не си Е П М ?

69

Котарак

преди 2 години

До Анонимен 64Това е гад бе! Ще ти се изплюе в чашата.

68

Стоян

преди 2 години

Абе вие като.правите ремонт и нямате възможност да си докарахте строителния материал не давате ли пари на майсторите да отидат и да ви купят ,защото те най-добре знаят какво какво и колко ще им трябва.Навсякъде по света се прави така.Тия които ви лъжат много добре го знаят ,но нали трябва да омаскаряват за да печелят електорат.

67

Даа!

преди 2 години

Защо чак сега се строи от герб магистралата Хемус ? Ами защото СЕВЕРА е гласувал за БСП , А НЕ ЗА герб , БИЛ ''ЧЕРВЕН'' , та за туЙ .

66

Котарак

преди 2 години

Бря! К'ва стана тя? При боко - 50 лв. добавка. Без боко - 120 лева.

65

Анонимен

преди 2 години

До оРоР Брей, не знаех, че това колко си грамотен и дали си пазиш здравето зависи от Борисов. Той май верно ще се окаже някакво слънце, щом и личните отговорности вече му се пишат на него! А за българските магистрали, понеже съм в Германия, да ти кажа, че са си много прилични.

64

Анонимен

преди 2 години

таз става за келнерка

63

Анонимен

преди 2 години

До до 48-53....А какви трябваШЕ до сега да са пенсиите ,... ГОСПОДИНЕ ?Защо ни залъгвате със СТОТИНКИ ? А нещо за цените , според пенсиите и заплатите ,... КАКВИ СА .Защо не погледнете КОМШИИТЕ които са в Ес като нас , как е ТАМ ,... А ???

62

Анонимен

преди 2 години

А вие гербери, защо не построихте магистрала Хемус, пита народът?