121

иванов

преди 2 години

Пълното беззаконие и разхищение на държавен ресурс в колосални размери -милиарди, раздадени на "калпак" без разчети за обеми строителство, без срокове /етапи на строителство/, без гаранции, без обезпечение , без реално строителство и без контрол от страна на бившата министърка Петя Аврамова и нейните подопечни структури - това Петя Аврамова счита за нормално управление в МРРБ!?!?!? ТАЗИ ЖЕНА ИМА НАГЛОСТТА ДА НАРИЧА , РАЗКРИТИТЕ ДАЛАВЕРИ ОТ СЛ. ПРАВИТЕЛСТВО , ХАОС !!!!

120

Така е !

преди 2 години

Само там да е ......

119

Да

преди 2 години

Герберчетата освен да крадат знаят и как да печелят, а настоящите мижитурки знаят само как да крадат и плюят...доказаха го с Плана за развитие за 12 милиарда, само герберите имаха такъв, а другите се оказаха само с планове за харчене :)

118

Отговор

преди 2 години

До Възмутения Ами изчакай Бе, Рашков каза че щял да извади доказателства ,само че ..."друг път"!

117

Вьзмутен

преди 2 години

Жалко нито една присьда за - гробад жите окрали милярдиИмах доверие в служебният кабинет но то рухна

116

Отговор

преди 2 години

До 118 Твойто не е нищо! Корнела разправяше, че се крадяло по пет милиарда на година от пътища, пък се оказа, че всичките средства за година са едва ...3 милиарда!

115

Леле

преди 2 години

Колко самодоволна усмивка има тая

114

Отговорът е

преди 2 години

ГРОБ раздадоха 5 милиарда лева на свои фирми само в последната година , без да бъде построено нищо . За последните 12 години на магистрала Хемус е пуснат само участъка след Ябланица в посока към Български Извор с обща дължина 7 километра . Пътувам по този маршрут . Който не пътува може ясно да види промените в Google Earth . Важно е само да е грамотен , а не еднокнижник като вожда .

113

Въпросът е,

преди 2 години

защо откраднахте близо половин милиард от сметките на Автомагистрали ,отделени за магистрала Хемус? И къде са парите?

112

Ха-ха

преди 2 години

ГЕРБ били платили 100% предварително? Опашата лъжа! Ами ако ГЕРБ бяха платили предварително, щяха ли Кокорчо и пенсионерката Комитова да изтеглят близо половин милион ,преведени на държавната фирма"Автомагистрали" ? Значи те изтеглили парите ,откраднали ги, пък после ГЕРБ бил платил на 100%? Е как става тази работа ?

111

Корупция Радев

преди 2 години

Факт е, че правителството на Румен Радев напълно спря строежа на магистрала Хемус и напълно незконно присвои 440 млн лв предвидени за нея!

110

Койчо

преди 2 години

Докато каскета е прокурор нищо не може да се направи с некадърниците и крадците от герб

109

до кога?

преди 2 години

Тази защо не е е прокуратурата? Строй без разрешителни , с фирми под прикритие , на пъти по- високи цени, хората се избиват по- пътищата , а тази с колегите се разхождат , и наглеят с нелепи обвинение...! Така не може....

108

мнение

преди 2 години

Правителството прави наистина пълен хаос, но в раздаването на пари на приближените фирми.... Тая Аврамова като е толкова навътре и знае нещата, да вземе си построи къща (не я жалете, пари има), но да плати предварително 100% и без да има договор, разрешение за строителство и проект.... е, тогава ще й повярвам, че много разбира....

107

Анонимен

преди 2 години

Абе вижте си гащите! Яко са наакани.

106

Анонимен

преди 2 години

Важно е да се строи, за лудо работи за лудо не стой. Важно е всичко да е с по 10 пъти надценка, да се прави некадърно и незаконно,да се разпада за година, пари да се усвояват, било то на българиския данъкоплатец, било то на ЕС. Тука платени *** да пишат коментари, жалката картинка

105

Ментора бай Иван

преди 2 години

Няма рушвет за ГЕРБ въпреки че авансово са превели милиони на строителните фирми и ...създаде се пълен хаос!Бойко си чака парите!

104

Дзъ

преди 2 години

Кофти...бавят се плащания по сключени договори на техния обръч от фирми и зареваха... изнервят се нещо. Кофти.... Любовници, съпруги, държанки, деца - брачни и извънбрачни искат кинти и е ама наистина доста изнервящо...разбирм ги

103

Възмутен

преди 2 години

Това мога да кажа за бившия министър Аврамова. Извинявай, ***, да точно така, ***, защото ти друго обърщение не заслужаваш. В България все още има хора, които имат акъл. Слава Богу електроратът не е само от *** , калинки и хора с основно образование. То бива, бива наглост, арогантност и безочие, но толкоз не бива. И да, хората от Севера се интересуват кога ще има магистрала, но и със сигурност не им е безразлично дали ще е с цената на това да окрадете държавата!

102

izh

преди 2 години

Комуномутрите крадат в момента като за световен рекорд. Един, два административни фокуса и - следите се губят. Следващия етап - активация на медийната поддръжка и последен - тролчетата от форумите / те вземат най малко, не защото не са гласовити и нагли, а просто защото тежат най малко / . Питаме - КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ПАРИТЕ ЗА ПОСЛЕДНОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА ДЪРЖАВАТА?