36

не

преди 2 години

ги вдигайте пенсиите ,че пенсионерите ще почнат да се хранят нормално и ще живеят повече. Вдигнете си вашите заплати ,че едвам стигат да вържите двата края на месеца.

35

Анонимен

преди 2 години

както написах преди дни, тази пенсионна дандания е като известната шмекерска игра "тука има, тука няма". На път е да завърши с резултат "тука няма"!

34

ДААА..

преди 2 години

АКО БЕШЕ ЗА ТЯХНИТЕ ЗАПЛАТИ ЩЯХА ДА ГО РЕШАТ НА МИНУТАТА - ТАКА Е КОГАТО СИТИЯ НЕ ВЯРВА НА ГЛАДНИЯ - ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СТАНАТ ПЕНСИОНЕРИ И ДА ПОЛУЧАВАТ НАЙ МАЛКИТЕ ПЕНСИИ НО ТЕ ВДИГАТ ГОЛЕМИТЕ ПЕНСИИ ЗАЩОТО СМЯТАТ ЧЕ ЩЕ СА ОТ ТЯХ - ИЛИ ПРЕЗ ЕДИН ДА СТИГНАТ ДО ПЕНСИЯ СЪЖАЛЯВАМ НО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ

33

Да падне тавана!

преди 2 години

Който е понасял големи удръжки през годините и не е взимал пари в пликове, заслужава да взима пенсия сега. Таванът трябва да падне!

32

Анонимен

преди 2 години

Статуквото БСП,ГЕРБ и ДПС Трябва ДА СЕ РАЗБИЕ НА ПУХ И ПРАХ Българино! Иначе ще тъпчем на едно место още годиниииии! Окупирали са парламебта и са задружни и гласуват за "благинките" заедно които ОПОЗИЦИОННИТЕ ПАРТИИ,ИСКАТ ДА ИМ ОТНЕМАТ!!! Е?

31

Не ни разигравайте

преди 2 години

Накрая приели ли са нещо или не? В една статия - 120 до края на годината и преизчисляване от 25 декември. В тази статия - не е решено. Кое е вярното? Ако е прието решение, тази статия трябва да я няма или поне да се пренапише. Стига сте разигравали читателите тук.

30

граничен полицай

преди 2 години

Отложиха актуализацията на пенсиите .Забравиха че ЗДБ е включен текст според който махат пенсионерите от щат в ДА.

29

Анонимен

преди 2 години

ИТН са пародия на политици. Не знаят какво се работи в НС, но искат да бъдат там. Губиха времето на всички. Циркове правиха. Омръзнаха. Да се махат. Да си играят тъпите сценарии по ТВ 7/8.

28

гражданин .

преди 2 години

Цяла седмица обсъждаха Бюджета и ДООно никой не се сети да спомине за тези 165о пенсионери на щат в ДА .КОГА ЩЕ ОСВОБОДЯТ КРЕСЛАТА .Въпреки че в ЗДБимаше включен текст според който хората след пенсионна въздраст няма да могат да са на държавен пост .

27

Анонимен

преди 2 години

Максималната пенсия няма нужда да бъде увеличавана. В момента има по-нуждаещи се хора от подпомагане.

26

Еврозона

преди 2 години

Просто няма как да не спорят тези в НС. То няма пари в бюджета за заплатите им, те решили да увеличават пенсиите. В частния бизнес нещата са доста по-ясни. Нямаш достатъчно приходи, намаляваш персонала или заплатите му. За мен е най-лесно. Не получавам нито заплата, нито пенсия. Управител съм на фирми и дивидентите от дейността ми са предимно за мен. Честито на БНБ и работещите там охранители !

25

АНОНИМЕН

преди 2 години

КАКВО СТАНА СЪС НАМАЛЯНЕТО НА ПАРИТЕ ЗА ПАРТИИТЕ,ПАК МЪЛЧЪТ

24

ДА ВЕ !

преди 2 години

До Чиновник.. нали в берб , всичко е цветя и рози , чудят се как да се отървават от неграмотния , примитивен ''вожд'' най-безболезнено , всеки ден НОВ кандидат за Президент , .. и там не могат да си разделят властта . Напротив ИТН е положително явление , ПОКАЗА НА ВСИЧКИ КИРЛИВИТЕ ВИ РИЗИ , ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ , КОРУПЦИЯ , И КОЙ НАЙ-МНОГО ЩЕ ОТКРАДНЕ .... МЕРСИ !

23

Анонимен

преди 2 години

Толкова е просто.Да актуализират пенсиите с 12,5%,както е заложено от служебното пр-во и каквито в момента са възможностите на бюджета и да се приключи с тая драма.

22

Даа!

преди 2 години

В България ''ВСЕКИ 2-ри е НЕГРАМОТЕН'' , лошото е че не уцелихме депутатите в НС да са от първите !

21

Чиновник

преди 2 години

Избрахте да ви управляват ИТН, наведи се влез-излез, ДБ и властта се напълни с всякакви клоуни. Сега ще си гледате шоуто, което сами си поръчахте и ще ходите на избори през 3 месеца, докато ви уврат главите.

20

КОФТИ

преди 2 години

Колкото и да вдигат пенсиите , то ПОВИШАВАНЕТО НА ЦЕНИТЕ ЩЕ ГИ ИЗЯДЕ ТРИ ПЪТИ ...И ОТНОВО СМЕ НА ,... ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС , ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ !До сега трябваше да се вдигат ВСЯКА ГОДИНА , а не след 30г. , ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ВИНОВНИ !

19

до 20

преди 2 години

''Гербавите'' точно вдигнаха пенсиите, докторските заплати и тези на учителите....неблагодарно кутре такова

18

Анонимен

преди 2 години

А я кажете от где 125 милиона месечно само за тия 125лв, а после още ще трябват за другото увеличение, а за майчинството втората година и там сигурно толкова. Аз нещо не виждам от где ще дойдат тия пари, освен май от работещите, ама не и тия дето работят в държавата. Има едни други 1,5 -2 мил. дето хранят останалите 4 и дето все го отнасят.

17

Анонимен

преди 2 години

Гербавите 12 години не помислиха за пенсионерите,нещо повече,когато БСП ги повиши с 10 %,Боко каза,че пенсионерите му изяли бюджета,а сега предлагат двойно увеличение,нали няма те да ги изплащат.