159

Контрапротест

преди 2 години

Двата основни протеста - на ресторантьори близки до Баце и други кЪпуЧи от ГЕРБ, които им уреждат елитни ***, пардон любовници, и на работниците от транспортните сектор от фирми от обръча на Пеевски, които се изхранваха с откраднатите пари по метода инхаус са единствените, които в момента се опитват да клатят държавата. Българино, отвори си очите и виж, че бюджетът се преизпълнява, бизнесът работи, а пазителите на статуквото пикаят кръв, че няма да могат да илядят начело на България ЕОО

158

Анонимен

преди 2 години

До толуп ефенди От "работа, работа, работа" има конкретни резултати. За съжаление и от ДСарското крадене, крадене, крадене има такива. Вярно, не като от работа, работа, работа, но, кой ти гледа!

157

Анонимен

преди 2 години

До Тоя Киро "алоу тука е така, и без документи може стига да има желание, не се прави, че не знаеш и не си се възползвал от този факт." Как да не знае, нали се видя, че даже за министър са го назначили без необходимите документи!

156

ГЕРБ са тъпаци

преди 2 години

типично по герберски - всичко е оставено в пълен батак.

155

Парашутист

преди 2 години

Тези съвсем се оплетоха. Как така са преведени 17 милиона на анонимния строител? След като е анонимен и неизвестен, как е получил 17 милиона? Мислете, хора, мислете, защото ни правят на маймуни!

154

Тоя Киро

преди 2 години

лична карта на работотдателя се не дал като се назначавал за министър тръгнал на язовири и магистрали документи да дири , алоу тука е така, и без документи може стига да има желание, не се прави, че не знаеш и не си се възползвал от този факт.

153

Кире

преди 2 години

Тъй като участвам в строителството на язовири - да ти кажа министърке схемата. Поръчката се дава на наши хора. Те заделят комисион за "нагоре". С останалото се наема подизпълнител - но тъй като е незаконно да се наема подизпълнител, няма договор с такъв и той работи нелегално. И ако Мухххльото от Хрвард е некомпетентен в строителството и бръщолеви глупости, ти би трябвало да го знаеш. Или ги предупреждаваш, че има смяна в получателя на комисиона?

152

Анонимен

преди 2 години

До Пич Значи не можа да измислиш нищо повече от приказки за Парка на Свободата, а? Иронията на това да си мечтаеш за бай Тошо и да наричаш другите "роби" не ми убягва. Между другото, колко метростанции построи "Бай Тошо"? Аз не си спомням при него да е имало дори и една линия на метрото. Сега има ТРИ и целия град се изсипва да ги ползва. Но иначе "нищо не се строи", жалка история е вашата: обречени на възхвала на провален режим.

151

Пич

преди 2 години

"Граф Игнатиев 40 години беше плочи, които като завали един дъжд и трамваите езера разплискваха като минават (да не говорим за беозбразните тротоари). ТИ ли ще ме поучаваш как е било в София? "Некачествения" Граф сега е като писта за ролери!"А едно време в "парка на Свободата" имаше цветя и се поливаше и косеше тревата, а? Колко хубаво беше при бай Тошо? Еххх, роби, роби, доре не се усещате как ви клатят. НЕ само, че не се усещате, ами ви и харесва. Няма оправия в тази държава, нямаа.

150

Не е номера само,,,,

преди 2 години

София да е частично лустросана и само там да се е съхранил някакъв стандарт --отделно ,преди да дойде Бойко да ,,усвоява,, колко правителства се бориха за ЕС фондовете ,всичко беше готово да се случи и той просто се случи във точното време на точното място ,но въпреки изобилието от ЕС средства се оказва ,че багодарение на некадърността на администрацията му милиарди не са били усвоени ,не го мислете за някакъв капацитет ,ще настъпи ужас ако има кой да го разрови ,направо са изпушили от ужас...

149

Тая бабка

преди 2 години

Книжка - Бележкова не разбра, че за да се работи трябва ТЯ да работи, а не да се чуди как да направи така, че да не се работи - защто е забранено,защото запетайката е тук, а не там, защото някой заинтересован протестира, защото няма пари... то за да не се свърши някоя работа винаги ще се намери причина.

148

Анонимен

преди 2 години

До Пич "По-некачествено и грозни ремонти София не е виждала." Детенце, аз съм ИЗРАСЪЛ в София още преди ДОСТА години и съм я виждал и в зората на демокрацията, когато Янчулев обявяваше война на тополите, и с РАЗКЪРТЕНИТЕ й булеварди и улици. Граф Игнатиев 40 години беше плочи, които като завали един дъжд и трамваите езера разплискваха като минават (да не говорим за беозбразните тротоари). ТИ ли ще ме поучаваш как е било в София? "Некачествения" Граф сега е като писта за ролери!

147

Анонимен

преди 2 години

До Пич Ами, кажи кога беше по-хубаво. Дай да видим!

146

Анонимен

преди 2 години

Тотален провал на Фигуранта и марионетките му от служебния кабинет... Хаоса и произвола в държавата са брутални...

145

Пич

преди 2 години

"Освен едри приказки нещо друго има ли, или да те пишем в редичката с троловете?"Ооо, я отивай да си вземеш вафлата "ГЕРБ" от регионалната централа. Заслужи си я. Хайде у лево, марш. Тръгнал да ми обяснява колко било хубаво по време на мутро-управлението. Полезен иидиот.

144

Пич

преди 2 години

"от такива многознайковци на Граф Игнатиев три пъти сменяха ограждащите елементи, щото кьорчовци като теб им изглеждали "неестетични","Това може да го напише само човек, който или не е излизал извън България. или идва от някое село, което не е мръднало от 89-та насам. По-некачествено и грозни ремонти София не е виждала. За това пък са на цени като в Берлин. Поръчките се раздават на "наши хора", както всички разбраха. Само ти гербаджийче си седиш с глава в пясъка и се правиш на неразбрал.

143

Анонимен

преди 2 години

До Пич Ако не знаеш какво е строено, и колко полза носи, значи или не живееш в България, или си напълно сляп. Оценките ти за това кое колко изкарва си ги пази за себе си: от такива многознайковци на Граф Игнатиев три пъти сменяха ограждащите елементи, щото кьорчовци като теб им изглеждали "неестетични", а един даже се изкара жертва, че се пребил заради тях: не, че си гледа в краката къде върви.

142

Пич

преди 2 години

"Изготвят сякакви доклади и глупости в това министерство само пътища не строят."Ама да бе, за 5 месеца ще оправят глупостите на Баце за 10 години. Ти не разбра ли как от НАП са оптипсвали по 10 милиарда на година? Нямало пари в тази държава ...

141

Пич

преди 2 години

"А някой да е видял нещо да се строй или да се прави нещо напоследък.Сериозно питам.Тия дни имах дълъг път и никаде не видях да се прави нещо"Какво се е строяло бе, паалячо? Магистралите, които след 1 година вече са за ремонт? Или плаващите плочки в София? Хайде стига с тези комунистически опорки - сигурно ти липсва стабилността на Борисов? Не разбрахте ли, че това са мафиотски схеми прикрити като "строителство". Най-скъпите ремонти в целия ЕС, ама за това най-некачствените. Строяло се било ..

140

Анонимен

преди 2 години

Изготвят сякакви доклади и глупости в това министерство само пътища не строят.