199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.223 Три пъти на този прословут участък правеха ремонт на ремонта и се разсипваха грешни пари. А трагедията до Своге с 20 загинали хора? Там пък шеф на фирма вместо пълнеж на асфалта, осигуряващ нужното сцепление на повърхностния слой с гумите на МПС, насипал каквото имали под ръка, и мокрият НЕКАЧЕСТВЕН асфалт доведе до смъртта на сума ти хора. Само че съдиите не осъдиха шефа на стр.фирма,преподавател в ИСИ, а шофьора, превишил скоростта ако не се лъжа с 6-8 км/ч А с АМ Хемус е

198

Анонимен

преди 2 години

До УАСГ, к.222 УАСГ (Бившият ИСИ) няма нищо общо с Алма Матер (СУ). Завършилите ИСИ инженери са научени, че всяко нещо, което се прави, има подробна документация и за всяко неизвършено или некачествено извършено нещо се носи наказателна отговорност. Така беше , докато премиер стана пожарникарят ББ, за когото изисквания, отчети за свършена работа и отговорност за некачествена работа не важат. Примери: вълните по АМ Тракия заради некачествен подслой - пепелина от ТЕЦ вместо натрошени камъни

197

УАСГ

преди 2 години

ВТази Виолета Комитова е доцент в Университета по архитектура,СРАМ И ПОЗОР за строителната гилдия !! По нейно давление спря строителството на аутобан ХЕМУС !?! Ректорът е готов да я УВОЛНИ заради уронване престижа на строителния бранш !! Вън Комитке- от нашата Алма матер !!

196

Анонимен

преди 2 години

кире какъв шампоан ползваш за мазната си коса?

195

...

преди 2 години

До az 215ами лесно е офшорна фирмичка е тази която уж стори, но всички са подизпълнители и този с парите вече си е купил яхта и *** манекенки а ти си бъркаш в носа и се чудиш как не се знае кой е, като си малоуман и получаваш пари на ръка и работиш без осигуровки .... ще си останеш *** да разбереш схемите

194

...

преди 2 години

СЛушах бившия министър който разправяше че останало най-лесното д отчуждят имотите, ами ако аз не искам да продавам или искам сума 10 пъти над пазарната... този за да каже точно това, че е най-лесно трябва да е най-малкото ***! Още повече, че щом не са отчуждени не са и платени, откъдето пак трябва да се изхарчат няколко милиарда... а после нямало пари, ами няма като само обещават/ поръчват, но друг да плаща след това.

193

123

преди 2 години

съмнително качество, скъпо и полузаконно строителство, парите ги няма ,виновен е никой...Класика!

192

Анонимен

преди 2 години

Всичко анонимно разииш ли, даже и магистралата анонимна и не се знае къде е! Ама май най-големите анонимници сте двамцата от снимката, които не знаят даже къде се намират.

191

az

преди 2 години

До АнонименВие сериозно ли мислите (вярвате?!) че строителя не е известен?! Нали са му дали пари! Как така са му дали пари, ако не го знаят кой е?! Престанете да вярвате на глупости! Много добре знаят кой е строителя! Разиграват сценки с епизоди - за да подклаждат интерес и напрежение!

190

До Пиян залян

преди 2 години

Съд за Радев с вдигнатия юмрук, който подкрепи протестиращи, хвърлящи павета и запалена слама срещу полицаите!

189

Медии-лакеи

преди 2 години

Слугинските медии в действие за създаване медиен комфорт на Радев и служебните министри.

188

Анонимен

преди 2 години

Как сте *** на Радев? Защитавате престъпен кариеризъм на един лицемер!

187

Защо ?

преди 2 години

Защо снимката не е на недовършените магистрали, а на тези двамата ухилени до ушите?

186

ОТВРАТ

преди 2 години

Лъжи, лъжи... Как не им омръзна на тези служебни министри! Живеем в непрекъсната предизборна кампания на Радев.

185

Пиян залян

преди 2 години

На Тиквата асфалтът донапълни чекмеджетата! Съд за мутрата !

184

Лъжците идват

преди 2 години

Празни приказки и лъжи на поредната кукла на конци от служебното правителство. По добре да каже, защо след като е завършена отсечката Белокопитово - Буховци (вчера минах по нея) не се пуска за пътуващите от София за Варна да минават по нея ? Най вероятно се чака да се открие една две седмици преди президенските избори, за да може Зеления чорап да си припише заслугите. А какво правим до тогава ? Нали уж мислехме за хората ! Нали уж нов морал ! Лъжци, мошенници и манипулатори ! Нищо друг !

183

Анонимен

преди 2 години

Е нема такава държава ! Анонимен строител без отговорност строи автомагистрали за милиарди ! Пропаднала държава и стадото мълчи

182

Анонимен

преди 2 години

Последно, завършени ли са 10-те язовира или са без документи? Щото ако са изключението от общо 416...А, и ако не се знае кой е анонимния строител, на кого плащате цената на пътя, та сте се затръшкали колко е скъпо?

181

Баамаа

преди 2 години

Дебелия крадец в затвора!

180

му-ха-ха

преди 2 години

Бойко Борисов им остави и пари и техника за да я довършат.Къде са парите бе...?