69

Анонимен

преди 2 години

Милионери раздават народни пари на гласоподаватели с лека ръка без да им пука.

68

Анонимен

преди 2 години

Има много бедни хора, които изобщо не са в системата на социалното подпомагане. Министри депутати и партии не се интересуват от тях. Те не са роми, нещастници са но са хиляди отритнати. Трийсе години обществото се прави че не ги забелязва. Правителствата не са им дали нито една стотинка. Срамувам се от това лицемерие и бездушие. Вие не се ли срамувате уважаеми колеги и медии.

67

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, трябват гласове. Ще ги видите след изборите какво ще запеят.

66

Анонимен

преди 2 години

Поради липса на избор и заради успешните служебни министри от средите на социалистите ги подкрепих на последните избори но това няма да се повтори. Защо трябва да има каквато и да е добавка за пенсии над линията на бедност аз това не мога да разбера както и да се поощрява бизнеса печелене от раждане на деца което е система в нашата страна. После ще им раздавате и безплатни таблети с парите на работещите. Ми раздайте им и по една лека кола луксозна. Ще загубите заради глупостта.

65

Анонимен

преди 2 години

Вместо да лъжат с 120лв и 370 минимум да бяха направили пенсията да зависи от стажа и вноските и дотам без минимум или той да е за оцеляване, примерно 200лв. 30г на МРЗ примерно да е 1 х 70% от днешното МРЗ или 448лв. 30г на максимума да са 1х70%х5хМРЗ или 2240лв. 45г на максимума 1.5х70%х5хМРЗ или 3360лв. Така няма да има работа на черно, пенсиите ще се увеличават със заплатите и всички ще са доволни. Ама някой имал 20г и пенсия 200лв... Няма да храним пияници и роми.

64

Анонимен

преди 2 години

БСП - какво да отстъпвате? Той Радев ви е от партията. Направете го щом искате. Едно е да обещаваш на празно, друго е да обещаеш когато вече имаш реалната възможност да го направиш.

63

ТАРИКАТ- РАДЕВ..

преди 2 години

РАЗДЕЛЯ И ВЛАДЕЕ........ НАЙ-НАПРЕД РАЗДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ - ЗА И СРЕЩУ ГЕРБ/БОЙКО........ СЛЕД ТОВА РАЗДЕЛИ БСП-ЗА И СРЕЩУ НИНОВА......... СЛЕД ТОВА РАЗДЕЛИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ-ЗА И СРЕЩУ ИТН......... СЛЕД ТОВА РАЗДЕЛИ И ДБ-ЗА И СРЕЩУ КИРО ПЕТКОВ........................ ГОЛЯМ ТАРИКАТ-РАДЕВ...............ВЛАДЕЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ....

62

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНека има и с 1500 лева , но да не са държавни служители , понеже те не внасят и лев за държавата .

61

Анонимен

преди 2 години

До 69 И? Защо да няма пенсионери с 1500? Ти внасяш месечно примерно 500лв данъци, те са внасяли 2500лв и нагоре. Пенсията се определя от вноските ти. Ако работиш за 500лв, е твой проблем. Да си учил, да си намерил работа за 5000лв и след 40г да взимаш и 3000 пенсия.

60

Анонимен

преди 2 години

МРЗ нето 504лв, минимална пенсия 490лв. Звучи супер, ама работещият трябва да плаща половината си заплата за осигуровки и отделно други данъци? Да не говорим, че ковид някак си грам не засяга пенсионерите. Не са съкратени, щото не са работели, не са с намалена заплата. И с ковид, и без него получават същите пари. На всичкото отгоре не махат тавана и става невнасялите данъци да взимат повече, а плащалите много данъци да са наказани и вместо 2500-3000 да взимат 1500.

59

ОТ РАДЕВИЯ ГАРДЕРОБ.

преди 2 години

ДА СЕ ВЗЕМАТ НЕ ДОСТИГАЩИТЕ ЗА БЮДЖЕТА СРЕДСТВА....... В ГАРДЕРОБА НА РУМЕН РАДЕВ ИМА.... И РУБЛИ... И ДОЛАРИ.... И ЛЕВОВЕ................. ИМАМ СНИМКА....

58

Анонимен

преди 2 години

До кога в България, пилицаи и военни ще се пенсионират преждевременно и ще получават максимални пенсии?? Отдавна в България не е имало война. Че да сме благодарни на военните. За полицаите какво да кажа.. освен Някой куки, май са много лоши мутри. И тия професии извор на корупция, са най-облагодетелствани от пенсиония фонд. Докато човека цял живот събирал *** им.. земи тия 300 лв. Ти и без това цял живот си бил беден..значи сяикнал си.

57

Ямболски цървул

преди 2 години

Бягай Скрий Парите(БСП)... Много загрижени

56

астора

преди 2 години

Нинова дозакопа пенсионерите и бсп, кьде минеш трава не никне

55

Анонимен

преди 2 години

Бях потресен когато разбрах, че имало пенсионери, които взимали 1500 лв. Пенсия!! Аз съм на 46 години и се бъхтя по 11 часа в склада, мъкна чували по 40 кила, за 986 лв. чисто на месец. А имало полковник пенсионер на 45 години с 1500 лв. пенсия!!! Уникално!! От тогава всеки път когато вземам чувала, викам на колегата.. Метни още един ..за полковника.

54

Анонимен

преди 2 години

тия обраха фондовете на пенсионерите, сега са се загрижили за тях. Не случайно ги асоциарат с един филм за тях, а и нормално, като 99% от членовете им са над 40 лета, а в парламента са над 50

53

Пенсия прикалива

преди 2 години

...кораби с лазерно кроене и плазмено заваряване за ФРГ, космонавти,просветено население. Още много може да се добави. И кой съсипа всичко това? Планът Ран-Ът? Луканов? Фильо, Ваньо Мавъра, царчето, Боколината! И още много от кохортите им! Всички? Искам от складовете една MG-42 с резервни цеви и сандък с....! Искам си моята Държава,тази, на която съм се клел! Днес младите е вярват, че Онази Балгария е била Държава, а не територия, която зли врази тъпчат и командват в нея! А шебеците да пишат!

52

Анонимен

преди 2 години

Аз работещия да питам за пенсии над 700 и увеличение и добавка а за мен заплата 650 от които данъци и осигуровки

51

факт

преди 2 години

импексова яха всяко предложение което смята че ше и донесе повече гласове . но ако Борисов беше почнал да ги дава щеше да обяснява как той си купувал гласове , помня и реакцията като почнаха да се дават по 50лв. , представям си кво щеше да е тогава ако бяха 100 или 120 .

50

Анонимен

преди 2 години

Не си ли давате сметка, че с увеличението на пенсии и заплати ще увеличите и инфлацията която ще изяде това увеличение и на хората пак няма да им стигат тези пари. Но за БСП това не е важно, по важно е да печелят гласове за изборите, ако ще и да фалират държавата.