30

Недоразбрал

преди 2 години

Няма как да загърбиш доброто,не казвам идеалното управление на ГЕРБ и заради изблиците на един фа тмак попаднал не на мястото си ,който вместо да следва конституцията е на път да предизвика гражданска вокйна,да правиш напъни да обясняваш как някакви си,псевдохарвардци ще дойдат и ще оправят държавата за 10 минути?!Това го каза Кирето в Панорама,че Борисов се бил пънал 10 години,а той за 10 мин раздал милиардите на ББР?!Фалшиви избори,фалшив парламент!Не съм фен на ДПС,но са класа над Радювистите

29

Финансист

преди 2 години

Данчо ментата е най-известния финансист от ДПС-то. Като ги разбира толкова много парите, да им намери за предизборната кампания. Парите от субсидиите свършиха и сега новите кандидати за депутати ще трябва да вземат заеми. Честито на емитиралите облигационния заем от 16 милиарда евра. Те ще си го изплащат. Ще им помагат и тези от БНБ.

28

Анонимен

преди 2 години

Влъхвата на дедовистите от 800-ия ден пак са го активирали да шаманства из медиите...

27

Анонимен

преди 2 години

" Те се провалиха поради простотия, некадърност и негодност." Това са думи на Герджиков. А това е човек врял и кипял в парламентаризма. А в коментарите на думата НЕКАДЪРНОСТ слагаха звездички. Защо, като е истина ???

26

Анонимен

преди 2 години

Тоя съвсем е изкyфял или му се плаща да плещи глyпости за този "нов проект"... Тия двама мошеници Асен и Киро ли ще правят партия...?

25

истина е

преди 2 години

Ама Герджиков, ти от луната ли се правиш, че си паднал, и защо се правиш на ударен. Поне 90% от всички до сега депутати са били корумпетА.

24

Другарю Герджиков,

преди 2 години

разбираш ги ти тез работи - проектантските.И твоя милост беше НОВ ПРОЕКТ. Другарите докараха дедо Симо кобургоРския, оня дето завчера осъди България за дедовия си орман(гора).Другарю Герджиков, фанете се за ръчиции вървете на лелината си да се проектирате и апликирате

23

Кирето

преди 2 години

Братчет, разбра ли, една депутатка давала продукти на депутати от други партии. Тез депутати и те социслно бедни. Видиш ли, какви загрижени хора има, продукти раздават.Кире, не давала, а предлагала. И не продукти а подкупи.

22

Избирател

преди 2 години

Бойко от Банкя разбрал, че тъпанарите пак ще гласуват за него и за това си е поръчал ново и по-голямо нощно шкафче. Подготвя се човека.

21

Rambo

преди 2 години

Никакъв нов проект. Има Герб, БСП, ДПС - другото се видя, че не става. Избирайте си от трите едно и това е.

20

ШибиРиби

преди 2 години

Отваря врати за народа да си търси щастието извън тази шuбaнa държава. Накрая ще останат двеста триста българи дето ще се самоизбират докато ромите и турците не ги пратят в Белене

19

999

преди 2 години

Усмихнат Масон - НЕКАДЪРНИК = 0,5 К.

18

Ццц

преди 2 години

Явно Герджика и Радев са в ЕДНА Масонска Ложа. Подкрепят се.44

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя Герджиков е такъв подмазвач. Така и не каза една добра дума за Петър Илиев. Такова лошо впечатление ми направи.

16

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, не стигнал такова дъно ли... даже и по-дълбоко дъно е стигнал Боко да се прегръща с доганя. Нищо не знае или не иска да каже Герджиков.

15

Пурко

преди 2 години

След определена възраст, човек трябва да се оттегли. Мисля, че Герджика е фурнаджийска лопата, преподавател в СУ, после политик, поет - написал стихосбирка за деца , малко с НДСВ , опипва оттук - оттам. Общо взето се е захванал за няколко клона-преподаване, сигурно консултира в няколко адвокатски кантори, поет, политик и се получава манджа с грозде. Не ми дъха много доверие. Хитрец голям, прикриващ се зад блага дума и усмивка.

14

По-скоро

преди 2 години

За ново политическо фиаско !

13

оф

преди 2 години

щом този се намесва и подкрепя. . . надявам се бързо да се разгеаничат от него

12

Калеко Алеко

преди 2 години

Аман от проекти и проектанти, на хората наистина ще им писне да ходят по избори и да се занимават с полтически про_ти_утки и ще заложат на сигурността, на тази сигурност която 12 години им гарантираше работеща държава и нормален живот ... а тези дето са тръгнали да нагаждат държавата по себе си, да си намерят някой който да им вземе мерките и да им скрои костюм ... !!!

11

Анонимен

преди 2 години

И за тенисист не става.