16

дедо поп

преди 16 години

За едни-зле,за други-много добре!

15

ех ..

преди 16 години

Това изказване след анализиране на нетната ви стойност ли го направихте? Има хора заработили всичко което имат, колкото и да е то като размер по честен начин. Иначе съм съгласен ЕС да прати малко от техните лийчъри за 5-10 години.

14

Гласоподавателя

преди 16 години

Съгласен съм с теб уважаеми...друг е въпроса, че няма да стане...

13

анализатор

преди 16 години

ПРОТЕКТОРАТ НА НАТО ДА ПОЕМЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗА 5 ГОДИНИ ! ЕДЛАТА И СРЕДНА СОБСТВЕНОСТ ДА БЪДЕ КОНФИСКУВАНА И ОБЯВЕНА ОТНОВО ЗА ПРЕВАТИЗИРАНЕ ! ВСИЧКИ СПЕСТЯВАНИЯ НАД 50 000 ДА СЕ ОБЛАГАТ С ТРОЕН ДАНЪК И ПРОУЧВАНЕ ЗА ПРОИЗХОДА ИМ !

12

alo-alo

преди 16 години

Още мъдрия Сун Дзъ в трактата "Изкуството да се побеждава" е написал "Армията може да се управлява по целесъобразност, обществото не". Познайте кво сме тогава. А и НИКОЙ, НИКОГА, НИЩО не е постигнал с РОБИ. И като толково години си ПРОЗВЕЖДАХА роби кво да стане.

11

преди 16 години

Отговорете си на въпроса, защо тези които знаеха за всичко, не извадиха по-рано кирливите ризи?!?!? Замислете се, защо е трябвало да чакат, преди да го направят "в името на Държавата"! Кой уби писателя Стоев - кой е този който би се облагодетелствал от оставка на министър и правителство!!! Ако си отговорите на тези въпроси, няма как да сте "за" предсрочни избори, и да гласувате на ГЕРБ...

10

преди 16 години

ДАЖЕ НЕ Е И ПЪЛЕН А САМО ***. ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ БАТ БОЙКО.

9

преди 16 години

Мафията ръководи държавата и кадрува в МВР, каквото е в Дупница същото е в Сливен и навсякъде............. Bih dopalnil 4e SLIVENSKATA POLICIA se rakovodi ot syteniorite v grada kara6ti posledni modeli koli po 200 -300 hilqdi leva

8

ха ха

преди 16 години

ха вижте колко му е весело на господина ,от какво ли ....... и за какво ли ,че иде новата му партийка на бат бойко ,че той откъде излезе ...... от светилищета сигурно на рилския манастир...бре бре

7

дед

преди 16 години

Кой кава,че имаме дъжава?Това отдавна е само географско понятие.Па има ли войска която да я пази?Кой кога си иска си влиза и излиза.Примиера щел да гради а немало с какво?Ако беше по бързак требваше на време да резне Петков и работата щеше да се отиши. Ама е излезеТанов удари като камък у редки и опраска много хора и се размириса.От тоагава Премиера държи едни речи дето само говори,ГОВОРИ КУПИЩА ДУМИ БЕЗ НИЩО ДА КАЗВА.Много е объркано детето.Ако беше тарикат играч требваше да хвърли вината на Хасан от "Врана" и неговите хора.Сега те саиро му гледат с *** турци и даже муцки му правят на гласуването.Да нещата загрубеха ,при нас както идае може да мине но западняците го гледат като ***.Както се е олел и Буш вече ема да го иска за зет.Ама мамо му стара ало червените *** незнаете какво да правите с тая влас е те вижда се.Се искате власт и като я имате се ***.Не ми е жал за вас ама ми е жал за менеси!

6

shihan

преди 16 години

Кризата е толкова дълбока, че само с една оставка няма да се оправят нещата. Няма държава, всичко е кьорфишек. БГ гражданите са оставени на самотек - като през османския феодализъм. Разни банди - монополисти и рекетьори баптисват и тормозят средностатистическия българин разни чингизханове феодали се пробват с информация за служителите си да ги притискат и да им доят душиците. Хора - има ли значение в един момент какви компромати кой срещу кого има?! Няма как да живееш в клоаката и да не се изцапаш. Българското общество е силно оклоачено - ценностите на българите са подменени с чалгопитекски радости, останал е инстинктът за оцеляване, който отдавна е единствена мяра за правилно. Добро и зло са смесени, рибата и да се вмирисва от главата вече е вмирисана цялата. Изворът е Храма Божи, Светия дух, който говори но няма кой да чуе и да се покае. Изходът е всеки, който си знае, че е омърсен да се оттегли доброволно и съзнателно, за да не бъде изнудван да бъде част от престъпни схеми. Не се заблуждавайте - Румен Петков не е големият бос - в най-добрият случай това е Георги Стоев на БСП. Картинката е доста по мрачна. Машината е всеядна, приготвила е *** по всяко от винтчетата и бурмичките си. Ако сте чели Гуно \"Краят на демокрацията\" несъмнено ще се сетите, че винтчетата са взаимозаменяеми и повсеместно удобни. Спасение от машината има само в доброволния отказ от власт. На всички, които в някакъв момент могат да се окажат на мушка ще препоръчам да медитират в църква или гробищен парк. Никой нищо няма да занесе със себе си в отвъдното. Гледайте филма \"Страстите Христови\" и не забравяйте - първо сме хора, след това социални актьори. Държавата е в колапс но дали кризата ще продължи зависи персонално от всеки от нас. НЕ НА КУЛТУРАТА НА СТРАХА!!!! ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!

5

ds

преди 16 години

Много си умен с тъпите си забележки за изядени буквички. Баси *** виждащи прашинката в чуждо око но невиждащи дъската в собственото си око..

4

what ever

преди 16 години

"колапс" не се ли пише с "б"

3

ds

преди 16 години

Не подържам ГЕРБ , незнам какви са целите на Танов , но мога да кажа че това което казва е така. И закони да има и милиарди да имаме , когато няма човешки фактор нищо неможе да се направи. Както казва Танов Гоце иска да гради къща без майстори.

2

преди 16 години

Мафията ръководи държавата и кадрува в МВР, каквото е в Дупница същото е в Сливен и навсякъде.............

1

60

преди 16 години

Стенограмата превърна подозрениеито ми в твърда увереност, че България се управлява от *** и хора с всякаква степен на умствена недостатъчност. Повод за това заключение дават несвързаните брътвежи на всички участници в заседанието - на всички, без изключение. Прочете и се убедете. Най-известните ни политици говорят несвързано и не могат да формулират елементарни мисли. (Да не говорим за г-н Танов - то все пак е полицай.) Струва ми се, че дори децата от Могилино биха се изразявали по-смислено. Преди повече от 2000 години Цицерон е казал, че неяснотата на речта иде не от непознаването на езика, а от непознаването на предмета. Иде ми наум "Прости им Господи, те не знаят какво правят, но се сещам и за друго - незнаенето на закона не оневинява престъплението. Та да има или да няма прошка?