75

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Аз знам, че "ще повтаряш". Руските *** това ви е работата, дали доброволна или поета. Фейк нюз са вашата сила. Малка подробност е, че ефективността ви е много ниска, защото главно вие си "вярвате", че фалшификациите ви не са очевидни. Отчаянието ви от живота е видно във всяко едно действие. Затова си и антиваксър - щото трябва да си "анти" на нещо. :)))

74

д-р Хаус

преди 2 години

Сладка схема, тоя се договорил за уникални лихви, че и допълнителни наказателни... фирмите сигурно са от "наще"... после само лихвите да делнат и ей ти тон ботокс...

73

Анонимен123

преди 2 години

Тоя да си удря 10 дози,, и да пуква поне.... Видя, се и като директор си е оцапал гащите. И тръгнал да ни плаши заради някакъв обикновен грип...

72

Observer

преди 2 години

И сега какво ще стане? Ще го осъдят ли, пари ли ще връща, ще му вземат имуществото или ще лежи в затвора ли? Ами всички знаете отговора!!! Нищо няма да се случи. Има учудени ли? Кралия, крал - е.Баният, е.Бан. Това ни е действителността. И не обвинявайте, защото всеки на негово място ще направи същото, защото системата ни е такава и да не искаш ще те принудят да го правиш. Това е. А че е абсолютен Б.оклук тоя, спор няма, както и всички уптавляващи. Няма значение име, партия и цвят.

71

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Обясних няколко пъти" Къде? Попитах те да дадеш данни за какво и къде са харчени парите до 2012 и след 2012. Къде си "обяснил"?

70

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Никой не беше длъжен да е на униформена работа" Хохохо. Сега вече ще обвиняваме хората защото са избирали поприще в живота ли? Дотам ли я докара с опорките, да говориш абсурдни неща? Аз те питах да си дадеш източника на информацията за "партийния билет" на "баце", не да продължаваш да повтаряш като папагал. Имаш ли такава информация, дай я.:)))

69

Анонимен

преди 2 години

Над 30 милиона са усвоени от тоя,ама като пиша,че е за затвора и ме банват от тук !Лакеи герберастки са ***!

68

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Пенчо, бе, чети". Ами, Пенчо, нали това те питам, ти като "прочете" какво разбра. Обясни. Можеш ли? :))

67

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от ГРОБ.

66

Анонимен

преди 2 години

Типична работа на гербаджийски слабокапацитетен екскремент - навсякъде е пълно с такива

65

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Как е било? Дай данни къде и за какво са харчени парите до 2012 и след 2012. Да покажеш, че знаеш за какво говориш! :)))

64

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Даже и по опорките ти личи, че не си си научил добре урочето: член на БКП в онези години беше всеки, който беше на униформена служба. Между другото, щом ме питаш за партийния му билет, явно си запознат: я дай информацията си дали "баце" има червен партиен билет. Ти си!

63

Анонимен

преди 2 години

Mrusen ***

62

НОШТ

преди 2 години

;) г-н ангелов беше страхотен ръководител!

61

Истината е

преди 2 години

че болниците които лекуват наистина болни хора, няма как да са на печалба, като търговски дружества. Печелят само боници, които "лекуват" ЗДРАВИ хора. В моменти на изпитание, както е ковид пандемията - болните веднага търчат я към Пирогов, я към Александровска... осигурени, неусигурени... лежат със седмици и месеци на кислород. А частната болница си слага един триаж на входа и болни с ковид въобще не пуска. И те така - Кацаров е сводник на частните болници за повече пари от НЗОК.

60

Анонимен

преди 2 години

Тоя накупи милиони ваксини,е друг прибра комисионните ,особенно тая зенека,сега що ги подаряват ,и то точно герба скачат ,е баси печелбарите с тия ментета ваксини

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 Радевите главочи поначало манипулират всичко, което им е необходимо, тъй че дори няма значение дали числата са им верни. Пример: последната 1.5 години (за които в доклада пише за 10 млн лева загуби) всички болници МАСИВНО пострадаха от това, че регулярната им дейност, от която печелят, беше прекъсвана и спирана, но доклада твърди, че това се дължи на управлението на Ангелов. Александровска беше една от най-натоварените с Ковид пациенти. Та така с "доклада".

58

SHEFA

преди 2 години

ТОЧАТ ЛИ ПАРИЧКИ ЧРЕЗ РЕМОНТИ?

57

Бръм

преди 2 години

Аз в България осъден не съм видял, идват избори... малко пушек, дим, някой ще бъде изгонен от партия, друг ще напусне ръководен пост.. но нищо няма да му се случи. Независимо колко си крал, какво си си купил, придобил или откраднал...ТОВА Е БЪЛГАРИЯ... идат избори.....

56

Анонимен

преди 2 години

Радевите главочи като тръгнат да цитират числа, трябва да се внимава много с нулите. Те нулите ги нямат за нищо!