95

Анонимен

преди 2 години

Поредния кьор фишех без доказателства за отклоняване на вниманието.

94

Анонимен

преди 2 години

Мдааааа при Герб този и другите муцуни са се рапаряли от крадене и сега им е много терсене ,че Радев води хорото и им изкара кирливите ризи..Скоро и в затвора .

93

Българин

преди 2 години

Ком.унист няма с какво да ме обиди. Отговорът на Ангелов можеш да намериш в медиите, линкове тук не могат да се поставят. Приятно четене

92

Българин

преди 2 години

Пак лъжи. Пак изсмукани червени простотии. Прочетете внимателно отговора на Ангелов, проверете достъпните от всеки факти о замълчете!

91

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Пък, като отговори ботоксът, как ще сме сигурни дали казва истината :) Вие видели ли сте с очите си доказателствата му :):):)" Брей, даже не чакаш да отговори, за да потвърдиш думите ми, че ще продължиш да лаеш срещу него. :)))) Аз ЗНАМ, е той ще опровергае ЛЪЖАТА, че загубите за последната година и половина се дължат на управлението на болницата, защото ЗНАМ, че ВСИЧКИ големи болници натрупаха огромни задължения, заради спирането на дейностите от които се издържаха.

90

Анонимен

преди 2 години

Тея могат само да изфабрикуват скандали

89

Еииии 10 млн лв

преди 2 години

Ако някой издокара държавата със 10 млн лв веднага трябва да му се вземе всичко до 9-коляно и да се вкара поне 20-- г във затвора,,,,па тоя ни се обяснява всеки ден по телевизията ,а и хули другите ,че не ги бива ? ако това е истина още вчера трябваше да е във килията ,под ключ за да не духне .

88

Даа!

преди 2 години

С.Трифонов е виновеееен !

87

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "без да ме познавате толкова неща пишете за мен .. " Не е нужно да те познавам лично, за да те познавам, но с безграничната ти мъдрост явно това не си успял да го вденеш ... Както казах, такива като теб с кофи да ги ринеш сред неграмотните пройдохи. Не си интересен. Хайде, утре Ангелов като даде отговор ще видим как ще си ..... :)))

86

Даа!

преди 2 години

Не лекар , а подлизурковец -политикаНТ !Попаднал е на точното си място , в политиката , където морал и правила няма !

85

комитата

преди 2 години

само статистика -ако взема борч от банката и не върна ще ми фалира фирмата тоз отворко каква отговорност носи-или като си в политиката сиреч в играта си ОК

84

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър " .. потвърждават я .." Нямам намерение да те разубеждавам. :))) Такива като вас просто са толкова отчаяни, че са се вкопчили в "тяхната" реалност. Иначе ще последва катарзис, а сте прекалено слаби волево, за да го срещнете както се полага - с отговорност. :))))

83

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Лошото е, че не ми отговаряш на въпросите, а вместо това повтаряш "изводите" на некадърника Кацаров. Нямам НИКАКВО съмнение, че когато Ангелов утре разбие доклада, ще ревеш СЪЩИТЕ опорки на Кацаров, независимо какво Ангелов каже. Така става, когато си роб. Иначе стана ясно, че нямаш никаква инфромация и си тук като папагал за нечии опорки. Продължавай, това ти е останало в живота. Друго няма. :)))

82

аз

преди 2 години

Спец-прокуратура? Или докато Гешев е там няма смисъл?

81

??

преди 2 години

И след като се доказа ,какво следва ? Мълчание ! Без наказание ! Без съдебни дела ,докато се размине ,,НОВИНАТА,,

80

Проблемите започват

преди 2 години

от превръщането на болниците в Търговски дружества. При положение, че масово хората не се осигуряват или са пенсионери. Трябва по някакъв начин нещата да се разделят - болниците, които лекуват всички и всякакви болни да се допускат на дефицит например разните общински, спешни, университетски и т.н. , а тези, които подбират платежоспособни и осигурени пациенти да са си търговски дружества. Не е проблема в повечето случаи в болницата или управителя, а в системата.

79

Анонимен

преди 2 години

Ми давайте го на прокуратурата, кво чакате-да му порастне коса ли....

78

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Не съм ..." Знам, знам. Думите ти не променят реалността.

77

Анонимен

преди 2 години

При Герп всичко е законно

76

Анонимен

преди 2 години

Толкова проблеми има по нашите болници че даже не ми се започва, а стою всяка сеемица има пресконференция за ангелов. Айде да си ги премерят някъде в свободното време и да се свършва. Нямаме добри диагностици, па ие тите са ходещи клинични пътеки и ги изритват клани недоклани за по 3 дни, няма центрове за продължително лечение, за палеативни грижи на онкопациенти, да продължавам ли?