15

Анонимен

преди 2 години

Абе,чудя се ние-обществото къде по ред сме в йерархията на " НОВИТЕ" ? 5 месеца тези м?рзавци ни занимават с техните коалиционни битки .5 месеца ни обясняват с кого няма да се коалират.Сега някви заплахи към Митева,Дончева пък подкупвала ИТН.Тошко се изживява в ролята на главорез,а оня-адвоката едва не посегна на водещия по БТВ в стремежа си да обясни колко е велик.Хубаво ама народа си чака промяната.Засега тя се изразява в поскъпване на всичко,а за стандарта ни никой не говори !

14

Анонимен

преди 2 години

Може и да не е инициатор. Може да са го поръчали, за да и вдигнат цената. Говори се, че я готвят за друг пост в държавата. Вдигат и цената. Така преди години един кандидат президент на една друга страна никому неизвестен спечели изборите като първо го заплашиха по същия начин. След това дори стреляха и го нацелиха в ръката. Взе, че спечели изборите и стана президент понеже хората имат склонност да съжаляват по - слабите и застрашените. Може да я готвят за президент. Предстои да видим скоро.

13

АнонимеН

преди 2 години

ТО И МАЛКИТЕ ДЕЦА РАЗБРАХА, ЧЕ Е ИНСЦЕНИРОВКА НА РАДЕВ! АКО НЯКОЙ ПУСКА ЗАПЛАХА ЩЕ Я ПУСНЕ НАЙ-МАЛКОТО ПРЕЗ ВПН!

12

Анонимен

преди 2 години

Цялата история е яко нагласена

11

анонимен

преди 2 години

Вашите *** сценаристчета са поръчителите, за да покажат колко е застрашена председателката на НС. Платили са му и го пуснаха, защото е много опасен, а Ивето се прави на уплашена! Целият този цирк е оправдание, че посегнаха на охраната на гл.прокурор!

10

Анонимен

преди 2 години

Инициаторът е Боко,ама ти откъде да се сетиш?Това са стари мутренски прийоми-първо заплашват,после действат.

9

Калеко Алеко

преди 2 години

Боже, тая и тя ще търси под вола теле, остава сега да му вменят на онзи човечец с психичните отклонения, че някой от ГЕРБ го е подучил, рашкоФ би се заел със случая немедлено по заповед на щуката, а тази мила наглед женица с езикови, фонетични и кой знае още какви проблеми, сега ще търси отмъщение ... Доколкото разбрах този и преди е отпаравял подобни заплахи, но никой не го е взимал насериозно ... !!!

8

Анонимен

преди 2 години

Тинтири минтири. Какво ни интересува нас нормалните хора какво мисли тази жена? Има си разследващи органи. Те ще кажат как е.

7

Анонимен

преди 2 години

Латиноамериканските сериали за нищо не стават за разлика от Партиите на протеста и действията им .

6

Нане

преди 2 години

След цецка, цвета и ивето, това е най компрометираната служба в България... Общо ай кю 100 от трите...))

5

Ямболски цървул

преди 2 години

Голям цирк! Тази дали яде ярма?

4

Анонимен

преди 2 години

Сего последно инициатор или не е инициатор? В заглавието е инициатор. В съдържанието на статията не е. Не, че ме интересува как лае една болонка. Просто и се иска да е както на нея и изглежда по-заплетено и да обвини още хора.

3

Анонимен

преди 2 години

Ей тя сега и специалист по разследвания ще да е. Иска и се май тя да е главен прокурор. Боко махай ги тия измитай ги .Искаме си Те.

2

Евала

преди 2 години

Бау, бау, болонката. Много я заплашват, сега не било онова ***, а международен заговор, ама не било дошло от ИТН. Нещо като драмите на Софи Маринова...

1

Нане

преди 2 години

Ивето, докога, ще мяука от трибуната на Народното Събрание... Вече си мечтая за *** с поцинкованата кофа...))