35

Анонимен

преди 2 години

Циркове циркове.. От едно време само циркове с тия гдбоп. Я ще разбият врата по погрешка защото гпс ги бил завел там, я ще убият някой човечец пред блока. Красота.

34

Чини ми се

преди 2 години

Да ... абе некой ми се е нaakaл У гащите!!!Или нужна ни е димна завеса да скрием неспособността да се направи правителство...

33

хей, 28

преди 2 години

Едва ли става за Главен прокурор. Та тя дори не можа да се държи адекватно и разказа на целия свят за заплахата. Специалисти по киребсигурнност и специалисти по сигурност твърдят, че при заплаха не се разгласява нищо, и не се реагира публично. Не се дава израз на застрашеното лице да покажат страха си. Сега вече е лесна мишена за всеки налудничав човек. Не е добре за нея да продължава да дава изявления по този повод. Но тя си знае. Вероятно търси дивиденти от цялата поръчка.

32

АнонимеН

преди 2 години

ПЪЛНА СМЕШКА Е ЦЯЛАТА ИНСЦЕНИРОВКА! НИЩО ЧУДНО ТОЯ ТОЧНО ДОРИ ДА Е НАТОПЕН ОТ ГДБОП КОИТО СА ОТЯВЛЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕГА СЛУЖЕЩИ НА НОВИЯ СИ ГОСПОДАР РАДЕВ !!!

31

до 28

преди 2 години

Едва ли става за Главен прокурор. Та тя дори не можа да се държи адекватно и разкара на целия свят за заплахата. Специалинсит по киребсигурнност и специалисти по сигурност твърдят, че при заплаха не се разгласява нищо и не се реагира публично. Като стане Главен прокурор с памперс ли ще ходи от страх? Нали тя беше инициатор да се свали охраната на Главен прокурор? Кой ще я пази? Струва ми се нереално с говорната патология да стигне по-далеч от НС. Освен това има условия, които Митева не покрива.

30

Ant

преди 2 години

От години в душата на българския народ живее мисълта да направи мръсно, да ОБВИНЯВА, да се свали от власт-все някой е крив!!!!Някога да се е получило решаване на жизненоважни проблеми с единомислие? Резултатът се видя!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

За предцедател на народното събрание трябва някой с характер тип ***.

28

Анонимен

преди 2 години

Властта много опиянява и променя човека .

27

Анонимен

преди 2 години

Заспал народ. И после тия че ни пазят. От кой бе? От тях си? Убиват хората по улиците крадат им тото фишовете, изнудват ги, рекетират ги, бият ги, клеветят ги, набеждават ги.

26

Управление ИТН

преди 2 години

Ива Митева има говорен дефект. Не може да казва Р. Набутаха я на позиция където и се налага да говори много. И рязко и се налага да говори, че да строява и респектира нагли депутати. Това не и се отразява добре. Вижте как се е спихнала. Беше хубава харизматична жена, сега е една смачкана изнервена със спластена коса - ужас. Човек в лошо психично здраве. Един кадър имаха в цялата партия, точно на позицията на която най-малко става го сложиха.

25

АнонимеН

преди 2 години

КАТО СИ ПУСНЕШ ВПН И СИ ИЗБЕРЕШ НЯКОЕ АЙ-ПИ ТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ 10-КИ ХИЛЯДИ ДУШИ ЕДНОВРЕМЕННО ТАКА ПОНЕ ГО ДАВА НА СТАТИСТИКАТА! НИЩО ЧУДНО ДА Е МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА ДА СЕ ОТКРИЕ ИЗВЪРШИТЕЛЯ , НО ЗА ПО СИГУРНО ЗАПЛАХИТЕ ГИ ПУСКАЙТЕ ОТ ЛАПТОП КОЙТО СЕ Е СВЪРЗАЛ КЪМ БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ КЪМ НЯКОЙ СЪСЕД, ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ , ХОТЕЛ И ДА Е ПРЕЗ ВПН! ЩЕ ВИ ХВАНАТ НА КУКУВО ЛЯТО И Е-МАЙЛА СИ РЕГИСТРИРАЙТЕ КОГАТО СТЕ С ВПН АЙ-ПИ ИНАЧЕ ЩЕ ЗАПАЗИ ВАШЕТО АЙ-ПИ АКО ГО РЕГИСТРИРАТЕ БЕЗ ВПН

24

Анонимен

преди 2 години

Доказателства няма, мотиви няма, не познава митева и никога не я е виждал на живо, не познава майка и никога не я виждал на живо, НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - ТОЙ Е!! Вервайте ми! На върба в шестак.

23

Анонимен

преди 2 години

OMG! Та при бабата ли ще бъде? Жената каза, че внука краде парите и. Сега ще тормози баба си на домашен арест.Каква е тази побъркана история?

22

Анонимен

преди 2 години

Гласят я за главен прокурор.

21

Анонимен

преди 2 години

Продуцентска къща ГДБОП и тяхните филмари

20

Анонимен

преди 2 години

Как така по едно и също време се появи заплаха и листче с неустоимо предложение?Тука има нещо гнило.Ейййй,я се вземете в ръце и актуализирайте бюджета,стига сте ни занимавали с интриги,че ще откажем да ви гласуваме или ще ви изметем всички,докато не се появи някой читав,да свърши някаква работа.

19

Анонимен

преди 2 години

Милиционерска уйдурма. Не на мен тия. Ама баш в стила на дс чантаджийте

18

Анонимен

преди 2 години

Слави не успя с Меглена Кунева. Сега що да не се пробва с Ива Митева? :D

17

Анонимен

преди 2 години

Ченгеджийски номера. Вярват само баламите на тази история с 26 годишния

16

Шефа

преди 2 години

Никой не вярва!Типично милиционерски сценарий а ла Борисов и Гешев, поредна нескопосана уйдурма!