37

Ай Сиктир

преди 2 години

Писна ми другарката Нинова дй ми чете ТуДу листи все едно сме някакви ид ио ти. Нито някой я пита, нито някой се интересува какво мисли. Да си седи там на нейните лаври на голем партиен лидери да си чака реда за властта. Видя се, че и в пликче да й я бутат в ръцете не е кадър да я вземе. Какво още трябва да провали, че да я махнат от пиедестала? И да спре да се сравнява с Борисов. Роденият да пълзи няма да полети. Факт.

36

Пустиняк

преди 2 години

Президента разтури държавата по руски образец.

35

Асан

преди 2 години

Връщай партийната субсидия *** 1 лв. каза Рифирендума :)))

34

Пустиняк

преди 2 години

Истината е, че президента разтури Държава по руски образец.

33

Бонго Бонго

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува

32

7

преди 2 години

Служебния кабинет може да откара 1-2 години, с какво да се занимава бе Нинова?

31

БСП

преди 2 години

Служебния кабинет се НАЗНАЧАВА, не избира, гласува или тем подобни глупости, прави се еднолично от Президента на България без бесмислени разговори и договорки!! Там няма лигавщини от типа.. Тоя министър не ми харесва, той не е подходящ, няма да гласувам за него!! Там е по военно командира каза този ще е!! Ако не ви харесва имахте достатъчно възможности да изберете/ гласувате кабинет! Но явно нокой неможе да подбере по-добро правителство от Президента!!

30

?

преди 2 години

Корнелия е един от хората, които не са направили НИЩО, АБСОЛЮТНО НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА ТУК.Служебното правителство за 3месеца направи повече от тази лейка за 10г.

29

Анонимен

преди 2 години

Тихина какви са, червени до костите на мозъка си......спестете си "демократичните" напъни, щото ставате смешни като Нинчето......хахахахаха :))) БКП заслужават лидер, който да ги поведе на някъде, Нинчето нито е лидер, нито ще ги поведе някъде......хахахаха :)))

28

Анонимен

преди 2 години

Тази като я видя и почвам да си представям как БКП въвежда купоните за пазаруване и да се чака в 5 сутринта за 1 кисело мляко.

27

Анонимен

преди 2 години

Тази е готова да съсипе България! Повече от Радев и хунтата му дори!

26

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че таз работи за Бокича, една лоша дума за него не е казала, само ходи на манифистации и прегръща червени рози......хахахахаха :)))

25

БСП

преди 2 години

Бойко Борисов разруши България!! Доведе държавата до най-голямата криза в историята. Икономическа, здравна, парламентарна, конституционна!! И се скри в Банкя заедно със заграбеното злато и пачки!!

24

Никола

преди 2 години

Киро е един перфектен лъжец.Дълго е опитвал почвата в Канада но такива като него веднага са извън борда,веднага са елиминирани.Ококорения и той е същия мошеник -крадец на интелектуална собственост.Мошениците си се надушват и си стават приятелчета.Не забравяйте и Божковия мошени Спецов приятелче на ококорения.Страхотен тандем за *** шаманите за които най- важно е да бъдат убави контета.Еснафи,кухи тикви

23

Възраждане

преди 2 години

Най добре е Владимир Путин да дойде!! Той ще спаси България. Но за целта е нужен национален референдум за излизане от ЕС и НАТО и присъединяване към Руската федерация!!

22

тъй де

преди 2 години

До анонимен 24 Борко постоянно е на два стола, понеже е доста дупест!

21

Анонимен

преди 2 години

Тая да не е шеф на ушатия та казва какво да работи фигуранта бе болшевишки крадливи леваци отврат

20

БСП

преди 2 години

Бойко Борисов така разби и разграби България, че дори г-жа Нинова, президента Радев, партиите на протеста и БСП немогат да я оправят!! Колкото и да опитват!!

19

анонимен

преди 2 години

Румен Радев иска да седне на два стола, ама как се пада от тях, ще разбере на изборите!

18

Анонимен

преди 2 години

Още по-малко е работа на фигуранта на Черепа, издигнат от нинова за президент, да изнудва Народното събрание за актуализация бюджета. Такава трябва да се прави от редовен кабинет! Ама БСП, начело с теб нищовице, го подкрепя в опита му да открадне още 2 милиарда.