143

Анонимен

преди 2 години

По слугите на ДС ще усетите кой е системата.

142

ББ

преди 2 години

и ...човече..изостави родината си...ако си пич...щеше да се бориш за Свободата и просперитета на Сирия...загрижил се за...за чужда...е по линия ДС...за пари...аман от платени доброжелатели...обслужващи нещастието и бедността на България...злонамерени...и им плащат ДС с нашите данъци!...и живеят добре...и по тв-та...учат ни как да изоставяме Родината си...като него...я у лево

141

ББ

преди 2 години

о ти не беше ли шаман на първанов с тройната...довела ни до просия,пиара-ти не струва...хората поумняха...сега ще дадем 70 % за итн...бъди сигурен..въпреки парите ви...мечтаеш за гроб..и да...е те са си от едно семейство,просто играят...мразим се,само в ИТН...няма стари к.рв.,ако ще правим нов...стари не ни трябват...30 г. им давахме шанс...те само грабежи и предателства...Народа ни му писна от вас...стари!

140

Смешник

преди 2 години

Ако Бойко Рашков е силовия ни министър и пак спре търговията с гласове няма да ги бъде гръб дупясе ,пантреоните и прочие. Даже изцеления Божков направи по слаб резултат на вторите избори и той не е успял да пазарува.

139

Нафърфорий

преди 2 години

Господ тъй рече . Да не се кланяте на идоли и доверявате на лъжепророци ,

138

Анонимен

преди 2 години

Вбесих се само от първите ви коментари! Чист българин съм, без "примеси", но не мога да търпя да плюете Алгафари или брат му. Не винаги харесвам коментарите им, но ги чета и има какво науча и в/у какво да се замисля. Алгафари са в пъти по-българи от някои "българи". (А ако кажа, че никога не съм гласувал за ГЕРБ, ще кажете,че съм *** - Е, НЕ СЪМ!!! И никога няма да бъда - това си е моето, личното ми мнение!

137

Асан

преди 2 години

Значи да чакаме коалиция *** Тиквата, Ристю и Гнома :)))

136

Асан

преди 2 години

А трети кой ше бъде :)))

135

Анонимен

преди 2 години

Алгафарито що толкова много плюе по Славито ? Само един път го бил поканил в шоуто си . Не му обърнал внимание един вид . Ми че той да не му е жена че да му обръща внимание ??? Тоз май нещо ревнува . И как да се върнат герб дпс като не са ходили при Ердоган на червеното килимче за инструкции ?

134

Анонимен

преди 2 години

,,не е важно кой гласува, а кой брои гласовете,, Сега се пазарува на едро. Цели секции откраднаха

133

оптимист

преди 2 години

Това трябваше най-после да се случи. 30 години цигуларя който не може да свири на цигулка трови съзнанието намладото поколение със социалистически идеологеми. Трябваше да спечели изборите за да видят всички че заникакъв *** не става. Единствено по-добър вариант беше да състави правителство за да се видят какви некадърници са, но и това стига. Сега, България започва да излиза от КуКу и пътя е чист.

132

Реалист

преди 2 години

До 152 Напротив, Чалгата ще избута всякакви "отровни", и даже болшевиките от Позитано! Ще се настанят като кукувици в парламента, а Борисов ще скача от удоволствие с такава опозиция, като примитивните Чалгари!

131

Анонимен

преди 2 години

до 139 , в десятката, точно така е..

130

Анонимен

преди 2 години

Тоя, па.

129

Анонимен

преди 2 години

Сори Славчо, сам се погреба ко пеле......хахахаха :))) Сега нито кабеларка, нито парламент , кофти е да живееш в измислен свят.....хахахаха :))) Разбира се ще протаквате колкото се може повече, щото сте недоразумение в политиката :)))

128

Анонимен

преди 2 години

ами да, Славчо ще си ходи, стомничката се счупи, дали въобще ще влезе в НС вече

127

Анонимен

преди 2 години

Бойко се беше уплашил, Рашков го извика в районното за некакви неясни обяснения.....хахахаха :))) Това беше напъна на "протестните", след това им свършиха идеите.....хахахахаха :))) Бокича се усмихна отново, разбра че са беззъби и може да се завърне на бял кон :)))) Казвам го от лагера които не харесват сикаджията.....хахахаха :)))

126

Анонимен

преди 2 години

Борисов си е най-умният и успешен управител на България след Т. Живков до сега.

125

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 Е като ти "липсват" толкова много неща от герберите сега имаш възможност да се "наслаждаваш" на "изтънчеността" на речта на Тошко и Филипчо,на "правоговора" на Митева,на "добрият вкус" в облеклото пак на Йорданов и Станев,на словоблудството на Хаджигенов,на "неалкохолика" Бабикян,на "новите" лица в политика Манолова, Дончева,Ат.Атанасов,Хр.Иванов и т.н,и т.н.Така че споко,герберите не ги мисли,пак ще бият всичките тези смеш*ници.

124

Ха-ха

преди 2 години

Смешна тролска полюция! ГЕРБ били "токсични", ама и да били първи, нямало с кого да "управляват"? Ама кой ви е излъгал че Борисов иска да управлява! Цените растат главоломно, ще затварят Мариците, идва Радевата зима. Колкото и да се крие Фигурантът Радев зад разни служебни и чалгари, рано или късно ще изсърба попарата която сам е надробил! Шута ще му го набият тия, които са гласували за него! И това няма да бъдат платените от Черепа протести, а протести на хората които се борят за хляба си!