103

Равнопосавеност

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТНе е така - кой отнесе санкциите по магнитски? Само врагове на Боко! На единия Боко му открадна бизнеса, а от другия толкова ги беше страх, че спретнаха партенката "кой?" само и само да спасят вожда? Ти да не реши, че с 2 милиарда за бръкми наистина си купуват бръкми?

102

Тони

преди 2 години

Абсолютно прав е.Голяма част от българите са изключително безотговорни,прости,глупави и еснафи.Те се интересуват само от опаковката-парфюмирани контета без да гледат съдържанието- мошеници.Какво ново искат и те не знаят.Та тия улични мошеници които вкараха в Парламента си личеше още когато вилнееха миналото лято по площадете ,че са негодници,диваци жадни за власт.Доказаха го и сега избори след избори за нашата сметка,интриги,уличен език пълен хаос и първото нещо да си гласуват-10 000лв.заплата.

101

И Т Н Los Á

преди 2 години

Ще спечелим убедително изборите.Гербавите ще са трети,след ДБ.

100

Анонимен

преди 2 години

То Ко минат прокуратурата и ДАНС може да се почудят какъв е бизнеса при тях по време на пандемия за сметка на народа аз съм съгласен пандемия на да не дигат цени да *** стокооборота скача тъи че за каква пандемия говорим ние сме в пандемия те са живи и здрави милионери

99

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ЩЕ ПОБЕДИ И ЩЕ ИМА РАЗПЛАТА!

98

Анонимен

преди 2 години

Както каза един приятел тия са на изчерпване РЗИ ако я покарат така още малко ще им пратим ДАНС маи

97

Анонимен

преди 2 години

Некои сватби правят де са епедимичните мерки кои кого лъже вас или нас

96

Анонимен

преди 2 години

Дали кои ще спечели мислете за бизнеса че седми е другиден тия не ги интересува ни малък ни среден бизнес тия ги интересува само тях си време е да ходи един у затвора и то доживот

95

ТИКВУН 1-ви

преди 2 години

ГРОБ да спечели ! Едва ли !Пак Всички срещу тях !

94

Равнопосавеност

преди 2 години

Ако не ме лъже паметта сина на г-н Алгафари членува в ГЕРБ... Какво точно очаквате да каже, че бате Бойко е дребна мутра участвал в фирми замесени в контрабанда на цигари, че е очевидно *** и необразован и на всяка среща в ЕС гледа отстрана, като гладно сираче защото не може да обели и бъкел нито на английски нито на френски. Или да каже, че Бебочко е пъзльо и не му стиска да се появи където и да е извън джипката - защото някой може да му зададе въпроси, а той иска да води монолози на вагината

93

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

ГЕРБ обслужваше единствено интересите на Меркел/Брюксел и Вашингтон. След като САЩ и НАТО /ЕС бяха унвижени в Афганистан в света настана време за обръщане на палачинката. ГЕРБ вече е покойник също като своите покровители. И докато не се урегулират новите отношения в България щке има доста политически трусове.

92

Мерилин Менсън

преди 2 години

Гербавите бичмета нещо много си верват!Ама скоро много ще се изнерват!

91

Койчо

преди 2 години

Алгафари ти какво печелиш като гроб са първи

90

Алгафари, Алгафари!

преди 2 години

И Т Н,гроб ще изпревари! А ти отивай вАфганистан да станеш талибан!

89

Анонимен

преди 2 години

Нали Герб нямаше да минат 10% с машинното гласуване и без т.нар. платени гласове? То сега какво стана, ДПС и БСП които най-много купуват са много надолу, а уж промяната се окъкаха като за световното, разсипаха гласовете и на малкото наивници които им се вързаха, но това няма да се повтори.

88

Анонимен

преди 2 години

Алгафари записа сина си в младежкото ГЕРБ ДКМС БКП и сега чака да пълни и той празно чекмедже с кюлчета. Само дето забравя че никоя партия няма да комуникира и в следващия парламент с ГЕРБ защото са токсични

87

Гроби Таласомо

преди 2 години

Това дет ви свежда Наебал Магаритари е масонският градеж за следващите избори, дами и гпосда! Наебал Магаритари не ви ги гълче, тие работи току така;))) Масоните требе да покажат, че са зидари;))), че могат да градят от хаосът -ред. Сегашната игра е да покажат, че електоратът е глъв и не мой са упрай сам и му требат масоните, за да го опраат. Затова ви подсказват печелившата комбинация;))) Но, дали ще им станат игрите?;)))

86

Анонимен

преди 2 години

Мдаа Алгафари е прав, след обединението ГЕРБ-СДС и ДПС може да хванат към 15-20%

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91Много хора обвиняват собствения си народ за глупав, ама сега лъсва целата истина за другите кандидати за власт......хахахаха :)) Бокича нали им каза навремето да се разберат, явно са слушали с едното ухо.....хахахаха :))) Иначе се "обедениха" за малко, после пълен разпад......хахахаха :)) Чалгаря да го разкарат, тогава може да се постигне пълен разпад.....хахахаха :))))

84

Анонимен

преди 2 години

Най добрите ГЕРБерси са осъдените