41

Анонимен

преди 2 години

НЕ ПИПААЙТЕ ДЕЦАТА!! Мръсни долни ***!!!

40

Експерт

преди 2 години

До Мартин Борман- Говориш глупости с които да наливаш вода в мелницата на ваксбизнесмените. Това с 5Г мрежата, ГПС следене, както и с плоската земя си го пуснаха те, чрез платените ***. За да ни громят чрез тези безумия, прикачвайки ги към нас, които не им искаме буламача нарекли 'ваксина'. Дори за 25г не са достигнали до такива технологии. Единствено стоманените частици открити във ваксините, могат да будят някакви конспиративни теории. Ама едва ли. А за плоската земя са ваксфеновете.

39

Мартин Борман

преди 2 години

Още преди 25 години се запознах с нано-технологиите докато бях в Техническия Университет. Още тогава се говореше за микроскопични роботи които могат да правят какво ли не. Те са малки, невидими можеш да ги пуснеш в бутилка с вода и никой няма да ги забележи! Тва беше преди 25 години, сега са напреднали. Инжектират те с течност пълна с тях и много лесно могат да ги контролират с новата 5Г мрежа. ГПС следене, аудио а защо не и видео? Скениране и тн. Боцкай се народе хал хабер си нямаш за ко иде ре

38

Ясно е!

преди 2 години

"Кои деца се ваксинират и защо?". Вместо цяла статия, ето отговор в едно изречение с три думи: "Децата на баламурниците". Разбира се става дума само за ковид шльокавицата.

37

Анонимен

преди 2 години

Наблюдават се изключително редки случаи на възпаление на сърдечния мускул (миокардит) и перикардит. Установено е, че това се случва по-често при по-младите мъже и след втора доза.Успокоих са, това били редки случаи. Аз не съм се взел за рядък човек, ама няма да взема и васкина,ни първа игла, ни втора. Дръжте си ескперименталните препарати в хладнилните, на който не му е мил живота да ги ползва!

36

Не

преди 2 години

се "ваксинират" никакви деца...В настоящия момент това е порочна практика...Поддържащите идеята са си потенциални убийци...

35

Курш.ум за министъра

преди 2 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще се ОТЪРВЕМ и от Маските и от Вирусите... Здравния министър, ЗАЕДНО с разни араби и китайци РАЗНАСЯТ вируси навсякъде.. Куршум за тоя. А след това, МАХАНЕ на маските и ИЗГОНВАНЕ на всякакви араби и китайци от България !! Като оня Афганистански Ислямски ВИРУС, който искал да домъкне още 14 вируса- ислямски змийчета...

34

Шаши

преди 2 години

Долу ръцете от децата. Те са България.

33

Анонимен

преди 2 години

Децата са най-безполезната част на обществото. Да ги използват, за да се види ефектът от ваксините! И да стане нещо, ще се родят нови неприятничета. По-неразумно е да се рискуват възрастни хора, в чието обучение, възпитание и създаване на умения са инвестирани много време и средства.

32

Наков

преди 2 години

До 32Ега те надупчат на площад Македония!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Как кои деца? Отговорът е ясен - Децата, които имат глупави родители. Само *** може да подложи детето си на тази отрова.

30

Анонимен

преди 2 години

Сега пък и малките кашлящи, пищящи и напикаващи се неприятници ще ги мислим! Да вземат иглата и баста!

29

Анонимен

преди 2 години

Дупчете ги наред тези малки разпространители! И без това са безполезни и само заразяват работещите хора! Дупчете ги, не ги жалете!

28

Ник

преди 2 години

играта загрубява.не ни трябват препаратите. за една цяла година са починали 25 деца. сега искат да набодат милион деца за какво? най вероятно ГМО копяване и евтаназия.

27

Анонимен

преди 2 години

Вече навсякъде излизат данни и информация, че естественият имунитет е много по траен и до 27 пъти по силен СРЕЩУ всички шамове на т.н. ковид от инжекцията наречена ковид ваксина. При условие, че децата го преболедуват без проблеми и никакви усложнения не е ли по-добре да го преболедуват и да имат имунитет до живот ( така както е при шарката, с която заразявме децата още в детската градина ), а не вместо това да се пънем да ги надупчим с инжекция от която измират масово и имат усложнения

26

Анонимен

преди 2 години

Ваксинират се децата на наивни родители с увредени инстинкти. Това, за съжаление, само по себе си изначално ги превръща в сухи съчки.

25

noFreeman

преди 2 години

ами как ще им омръзне да пишат, плащат здраво да се ръсят глупости по радия, телевизии и сйатчета...

24

УчудЕна

преди 2 години

Как не ви омръзна да пишете само за ваксини и ковиди?

23

Никое

преди 2 години

Нали питате?

22

Анонимен

преди 2 години

Две поколения млади хора са жертвани заради здравето на техните родители или баби и дядовци. "