248

Анонимен

преди 2 години

Когато някой ви предложи подкуп -изпратете SMS до МВР с неговото име и натиснете бутона "решетка"! Шегата настрана! Защо Тошко не е подал сигнал до прокуратурата, а като една бабичка клюкарка ходи да си промотира поредните сценарии по новините??? Нали ако беше истина щеше вече да е дал сигнала в Прокуратурата? Или и той като Рашков обещава доказателства?Ние вече 3 месеца чакаме Рашков да представи доказателства, където обеща от трибуната на НС да ги представи до края на вечерта още преди месеци.

247

Анонимен

преди 2 години

Всеки български депутат знае: получаването на подкуп се наказва със затвор; отказа от получаването на подкуп се наказва с разсmрел.

246

Бонго Бонго

преди 2 години

Добре, само банкетите на Слави са толкова пари. А разходите надхвърлят 1 млн на месец.Неговите депутати мислите ли,че не са устроени? Плащат маргините, Маджо, Цв.Василев, Божков. Тия 500 хиляди са ала бала.Тошко полуръста кара Ауди за 80 хиляди, може и повече. Радев ги е уредил всичките. Затова нямат контрол.

245

Анонимен

преди 2 години

Дончева е доста не чист човек

244

Анонимен

преди 2 години

Сами си го нацепихте, същите сте като избирателите си - мислите си, че ви е позволено да обиждате всеки, но когато ви напсуват в лицето скачате като ощипани моми. Баланса на държавата е нарушен, една партия спечели в България, но всички се опитвате да подмените волята на народа и ще ви се стъжни много скоро и ще бъдете заличени, за което сте си виновни сами.

243

Ха-ха!

преди 2 години

Вчера заплаха за убийство, днес им купували депутатите... Сценаристите много нескопосан сценарий са написали. Слави да ги постегне малко. Само брак. Едно време по-качествени сценарии пишеха.

242

Жоржи

преди 2 години

Българино, стига си се правил на благородник и не прощавай, а настоявай. Спри да гледаш сеир, а помисли с главата си и *** да гласуваш на изборите за този и тези, които работят и правят нещо, а не за тези които приказват без да мислят или само приказват. Вредни са и тези, които нито приказват, нито мислят, а само използват. Достатъчно ясно го казах.

241

Ха-ха!

преди 2 години

Мноо си тъъъп бе, Тоше! :-) Няма нужда Татяна да ви цепи, още по-малко пък да дава за целта някакви пари. Достатъчно е само да си отвориш устата 7 да откажеш всеки ваш ибирател да повтори избора си.

240

Анонимен

преди 2 години

До 270, Ще се замени със сопста и първо теб ще подгони предателю фигурантин

239

Анонимен

преди 2 години

Наддаването е в разгара си

238

Анонимен

преди 2 години

Детектор на лъжата се ползва за обвиняем. Тошко вече вижда как Дончева го осъжда за клевета

237

Анонимен

преди 2 години

Тия са хвани единия удари другия. Много са зле и двамата. Откакто такива измислени партии са в парламента, само проблеми и караници...

236

Анонимен

преди 2 години

вярвам на ДОнчеваИТН са толкова тъъпи че едва ли разбиат от числа 500 000това за тях е висша математика

235

Читател

преди 2 години

Тази история показа на Бойко от Банкя, че 500 000 не са достатъчни за да "привлекат" ИТН депутат. ДПС и те го разбраха. Скоро може да има резултати от проведени "търгове" за депутати.

234

Анонимен

преди 2 години

БКПтата нямат умора, където и да се обърнеш само този коварен червендалест ген.

233

Гледайде утре

преди 2 години

Малката булка- сериал за живота на Тошко

232

Анонимен

преди 2 години

Като Митева е толкова ценна , защо младите мъже,дори пияниците, толкова се отвращават от нея,че мак й пращат заплашителни имейли. БСП толкова ли се нуждае от антиреклама,че да я наеме тая цаца.

231

Анонимен

преди 2 години

Всяка седмица компанията на Славчо пуска поедин компромат срещу опозицията на Борисов/Доган.Чакаме другата седмица около петък какво ново ще искарат по адрес на протестните партии.

230

Българин

преди 2 години

Ибичам да псувам, затова и гласувам. И още. Кото гласува тои има право после да псува.

229

Анонимен

преди 2 години

Тошко е прав