268

Анонимен

преди 2 години

цифра половин милион...........така ли говорят високообразованите хора?

267

дам...

преди 2 години

Не вярвам ни на Тошко сценариста, нито на Дончева. Устатницата е лице на прехода и всички я знаем каква е била и какво е вършила, пък и продължава да върши! На Тошко ще припомня ,че той и шефчето му дългучев, канеха именно Дончева в предаванията им и тогава тя не беше "нечистоплътен човек", нали? Защо тогава беше приятел, а сега е враг???

266

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем,че на новите лица се плаща с рубли. Не става дума за големи суми тук.

265

Анонимен

преди 2 години

500 000 рубли са си 10 000 лв. Добра цена за Ива Митева. Тя и за по - малко погазва Конституцията.

264

Стефан

преди 2 години

По думите му листчетата ги е драскала и си ги е взела, но разговорът, който тя е провела, може да бъде доказан. Тошкоооо, Тошко вятър те вее на бял кон, аджамия си, нямаш и възпитание, нямаш никаква подготовка за да си даже посредствен политик, теб всеки ще те излъжи, ако на някой от вашите беше предложен половин милион лева щеше вече да ви бил шута, онази Росица Кирова за едно возене в джипката ви предаде, така че ходи и се пробвай другаде с тези лакърдии.

263

FF

преди 2 години

Ха ако е вярно и имат запис, веднага сигнал в прокуратурата. Иначе това твърдение е безмислиено всеки може да си измисли такава история, даже ида не е сценатист.Да видим дали ще сигнализират прокуратурата, ако не го направят тая история е скълапена.

262

ООООХ...

преди 2 години

ПИТАМ И ДВАМАТА КОЛКО ПЪТИ СТЕ ХОДИЛИ НА ПРОТЕСТИТЕ ?????НИТО ВЕДНЪЖ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ПРОТЕСТЪРИ ОТ ИТН САМО БАЛАБАНОВ ДОЙДЕ ДВА ПЪТИ ПРАВЕШЕ СЕ НА ЖУРНАЛИСТ И ПОВЕЧЕ НИКОЙ ОТ ИТН ОТ ИЗПРАВИСЕ....САМО ХАДЖИГЕНОВ И БАБИКЯН БЯХА ВСЯКА ВЕЧЕР МАЯ БЕШЕ ПРИ МАЙКИТЕ НЯКОЛКО ПЪТИ И ТОЛКОВА СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА А ТЕ НЕ СА И МАЛКАТА ДОРИ- ХАРЕСА МИ ДЕЛЧЕВ/може да греша името/ ИЗКАЗВАНИЯТА МУ БЯХА ТОЧНИ

261

ББ

преди 2 години

До Гандиабе за мен си е пич...прави опити да се въздържа...ама не му давате...възможност...лоялен,засипван с "неприлични" предложения...да... не си тошко,подкрепа г-н Йорданов...говороте все по-искрено с Народа ни...омертата е...закон на мафията

260

ББ

преди 2 години

хаха ама пък хората се заканват да гласуват масово за ИТН...и Радев...познати...приятели...,омръзнало им е от интриги и са готови да поемат риска и да се доверят на ИТН...ако се издънят...ще ги наритаме......останалите имаха шанса...и само грабежи и предателства бре...добро не видяхме за 30 г. които им даде Народа ни!...викан ни ...матрял...лош матрял...гробарето гънещи се на килима на султано...строящи руски потоци с нашите пари...замъци на дс доносници като доган...факти...всички го знаят!

259

Анонимен

преди 2 години

Боко официално се омъжи за ДПС, а чалгарите усърдно компрометират Протеста. Но въпреки това на мене ми се струва, че няма да успеят.

258

Ех

преди 2 години

Милата тя, как може да я поставят толкова ниско, тя под милион не ги брои за пари !

257

Анонимен

преди 2 години

Големият брат отдавна ви е вкарал в Матрицата, а единственият начин да го разбере човек, е да излезе от Матрицата, а БСП няма нищо общо с влияние върху каквото и да е било освен, че е КАНДИДАТ-МАРИОНЕТКА ЗА СЛУЖЕНЕ на Големия брат.

256

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 292 Прав си,че Митева може би единствената в тази партийка,която все за нещо става.Само че това нещо не е председателското място в парламента,нито в политиката изобщо.Тя може и да е добър експерт,но е истерично неуравновесена.Колкото и да не искаме да го признаем,но повечето нейни заместници се справят по-добре от нея на председателското място.С исключение на герберката,но на нея,като бивш кадър на Слави,й е простено.В тази партия читави няма.

255

Слави Капут

преди 2 години

От всички най-много загуби Слави. Вече не е интересен и шоуто му отиде в канала.Скоро и недостойния за президент ще започне да се разграничава от кючека.

254

Избирател

преди 2 години

ИТН си отиват, гледат да разчистят пътя на Тиквата и ДПС, да повлечат повече със себе си. Слави чалгаря обслужва Боко и Д0ган, но ще стане накрая, като Веселин Маринов.....

253

пълен провал

преди 2 години

Никакви американци. БКП създаде партии в целия политически спектър за да може да мутира в благоприятна за тях обстановка. Слави пропагандираше носталгия по социализма и громеше класовия враг 30 години. Просто сега смятат че са грабнали мръвката и не искат да делят с никого. В момента наблюдаваме провала на БКП и тяхната хитро замислена, но неуспешна политика.

252

Анонимен

преди 2 години

Кому служи Тошко Йорданов? Служи на американците. Кои американци? Ето това е въпросът. Ами онези, които контролират потока на информацията. Какво прави информацията? Контролира съзнанието ни. Това разбира ли го Тошко Йорданов? И да го разбира за първично същество като него е важно да даде добър старт на отрочето си като представител на американска фирма...и за пари, естествено, човекът е телец!

251

анонимен

преди 2 години

Не харесвам старите муцуни Дончева и Манолова,но атаката срещу Танчето от остриганият пудел Тошко е заради острите й изказвания против ИТН и персонално Трифонов.Тя е многократно коментирала неговото здравословно състояние и неспособността/нежеланието му да управлява.Освен това нарече "болонка" И.Митева.Та сега този смеш*ник й отвръща на удара.

250

Анонимен

преди 2 години

Тез от ИТН като сватбари за чалга сватба са се направили........хахахаха :))) Ако искаше некой да убие цветето ви Митева, немаше дори да разберете, това да не ви е сапунка чалгари......хахахахаха :)))) Жалкото в случая е, че притеснихте единствената в партийката ви, която става за нещо, дано осъзнае жената с какви глу паци се е хванала....хахахахаха :)))

249

Анонимен

преди 2 години

Слави и Тошко ако искат Борисов да не управлява и следващите години България,трябва да направят само едно нещо да разпуснат партия ИТН а те да се върнат в шоуто.