85

Анонимен

преди 2 години

До до 107/110 "По Доган стреляха докато говореше от една трибуна." По Доган въобще не са стреляли. Някакъв кирртак извади пистолет играчка. При Митева е още по-смешно: там направо заплахата е буквално измислена. Обаче сега ще изпозват това, за да й оставят на нея охраната, а пък на човека в държавата, който най-много има нужда от нея, защото гони едри бандити, ще му я махнат. ДС работи.

84

до 107

преди 2 години

По Митева никой не е имал намерение да стреля. Сега спокойно може да тръгне по улиците в който град си избере и да си разхожда болонката. Никой няма да я разпознае. Никой не се интересува от Митева. Докато при Доган имаше стрелец в залата с истинско оръжие.

83

Анонимен

преди 2 години

До 97 "Тия с машините които са класифицирани 1800" Които са "класифицирани"? Между другото, коментарите ти нямат никаква връзка единс друг: просто драскаш някакви "анти-герб" неща. Погледни си писнията - кое от кое по-неадекватно. Аз не съм говорил за НИЩО, от нещата за които си драскаш. Явно имаш зор да ги пишеш. Написах ти много ясно, че хора с основно образование в България често им се налага да си чакат парите. КОЕ не разбра? Нито съм казвал, че са доволни от това, нито, че е редно.

82

до 107

преди 2 години

По Доган стреляха докато говореше от една трибуна. По Митева никой не е имал намерение да стреля. Сега спокойно може да тръгне по улиците в който град си ибере и да си разхожда болонката. Никой няма да я разпознае. Митева е никоя. Познава я само някои хора и те не са много. Останалите хора в България не се интересуват от политика. Доказаха го последните 2 пъти на избори. Над 75% от хората дори не искат да им знаят имената. Хората в България се интересуват да имат работа и доходи.

81

Анонимен

преди 2 години

Тая патица и жалкаря Тошко трябва да спрат са ходят на работа след употреба на халюциногени.

80

Тралала

преди 2 години

Доган беше получил заплаха за убийство и се оттегли в Росенец, Митева може да последва примера му и без това се отказва от политиката

79

Анонимен

преди 2 години

Справедливостта налага на Митева да й се махне охраната сега.

78

Анонимен

преди 2 години

Не случайно Слави Трифонов е татуирал на гърба си: "Аз идвам и водя ада след себе си".

77

MaйMyнaтa

преди 2 години

Не энам кой нормален човек е гласувал эа Слави, ама теэи които са се повторили са глyпaви като стопански кoэи....73337

76

Анонимен

преди 2 години

Славчо профайлър станал, беее!!! Разплита престъпления като на баба си шушоните. Сега е тръгнал да разплита и на главния чорап министрите. :D Само, където хурката му счупена .

75

БОЛОНКАТА

преди 2 години

ЩЕ БЪДЕ УПОТРЕБЕНА, КАКТО И СЛАВИ-*** И МН БЪРЗО ЩЕ БЪДАТ ЗАБРАВЕНИ, ТОВА Е МН ЛОШО СКАЛЪПЕНА УЙДУРМА, ОТ КЛАСАТА НА ПРИМАТА Тошкоафрикански

74

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Оффф пак ли е ? пак ли? И днес ли цял ден ще пишете за тая? На Слави му се получи ПР-а, вдигна се пушилка, ама не си дава сметка, че никой не вярва и това раздухване по медиите по-скоро му е във вреда. Айде чалгари- гласувайте за кокаиновия Склерозант-сатанист отново.Той ще ви оправи ;))))

73

Анонимен

преди 2 години

Вие господин Трифонов трябва да си отидете.

72

Анонимен

преди 2 години

До 93 "Самият работник бачка викаш за тоя дето прави като вятъра без да му се плаща" Никъде не съм написал такова нещо: написах, че работника казва, че е доволен, когато има работа. НЕ казва нищо за заплащането в момента. Между другото, такива хора, с основно образование често са в ситуация да работят без да им се плаща на време. Това е българската реалност. Няма как да са щастливи, но доколкото си получат парите и след време, са ОК, "стига да има работа".

71

MaйMyнaтa

преди 2 години

Стига се пънахте с тоя хемус че напрайхте 17 км. коментари тука.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 Ти беше тоя, който намеси интелигентността, иначе съм съгласен. Даже по принцип колото по-глупав е човек, толкова по-вероятно е да е социопат. Затова огромна част от българите са социопати на макс - защото са проссти до безобразие. А тук не става дума за социопат а за обикновен кокошкар, който се е съгласил под натиск да "играе" за ДС. Кратко, точно и ясно.

69

Анонимен

преди 2 години

С няколко думи Тошко и Хаджигенов са знаели преди Митева. Казаха час на заплахата 11 часа 3 септември 21г. Заплахата е получена на мейла на правосъдното министерство на 2 септември в 21:04 ч. Митева е уведомена в 14 часа на 3 септември или 15 часа по-късно. Какво ни казва Трифонов? Той обвинява директно службите, че сами са си изпратили заплахата. Заплахата според него показва слабост на една система, която трябвало да си отиде. Трифонов посочва и имена на партии преди да бъде задържан мъжът.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 "Самият работник казва, че не се оплаква бе, изпростял!" Самия работник казва, че не се оплаква когато има работа. Явно не четеш.

67

Анонимен

преди 2 години

Изкараха Ива много смела жена... И кое й е смелото? Може би това, че безропотно се подчинява на двамата си господари Слави и Тошко?! Търсеха да я възвеличат и да си създадат образ на борци, но не им се получи.

66

Анонимен

преди 2 години

До 77 И какво го прави "интелигентен" ако не може да си прикрие следите, а праща мейлчета директно до "заплашените", вместо да действа без предупреждение? Не ми звучи като да е много "интелигентен".