105

Анонимен

преди 2 години

Продажници! Сега вземете го самоубиите в затвора,, че да не излезе истината наяве. Когато на милиционерите им вземат закона изневиделица се появяват разни такива странно сътворени истории.

104

Бонго Бонго

преди 2 години

Къде са ония с ковчега?? Защо не са в ареста???

103

Анонимен

преди 2 години

Толкова бързо разкриха извършителя.. Хорейшио пасти да яде. Евала Рашков!!

102

Анонимен

преди 2 години

Само неграмотници в този сектор Киберпрестъпност. Номера колкото искаш. Рашков ти ли си толкова хитър?

101

Анонимен

преди 2 години

А тез дет откраднаха милярди от държавата никои не ги търси

100

Анонимен

преди 2 години

Поредния сценарии от Шоуто. В един и същи ден я заплашиха, Тошко разбра по неведоми пътища, щото имейла е дО Ива, и още след обеда го откриха. Джеймс Бонд пасти да яде.

99

Анонимен

преди 2 години

Накрая да не се окаже, че и тоя няма сестра?

98

Анонимен

преди 2 години

Щом почнаха да пускат милиционерски партенки значи Ива е на прав път. Закривай!!

97

Анонимен

преди 2 години

Милиционерски простотии! Понеже не намериха клошар или се изчерпаха решиха този път да е някакъв сериен заплашвач на 20 годин от Стара Загора. ГДБОП са продажници и лъжци!! Тая постановка минава за децата в детската градина ама не и за нас. Рашков да ти таковам подчинените.

96

Анонимен

преди 2 години

До До 65/127 Не пиши за неща, от кото си нямаш БЕГЛО понятие. Драсканиците ти за "авансите" , за неща които още не са проектирани, ясно го показват. Концентрирай се върху постове, включваще колкото се може повече от следните думи "буци", "тиква", "барЦелона", "чекмеджан", "кюлчета", "гербави" и други подобни, по които могат да разпознаят "приноса" ти към общата червена кауза.

95

до 125

преди 2 години

Нищо не го грози. Вероятно е психично болен и употребен. Исках да напиша само, че щом за готвачът надробил онези хора и след това ги затвори в бидони се очаква 5 години лишаване от свобода за укривателство, едва ли повече от 2 години ще лежи в затвора обвинения от случая със заплахата от 2 септември 21:04ч. Нищо от празните обвинения на Слави, Тошко и Хаджигенов не е истина.Първо случило се е на 2.09.21г. когато Митева изобщо не е председателствала на 2.09 понеже е била на среща в кабинета си.

94

Toy

преди 2 години

Славка и Тошка какво ще кажат сега? Или Гешев и ГЕРБ мотивираха младежа? Славка и Тошка да се извинят веднага.

93

Ro

преди 2 години

Ако бяха изпратили такава заплаха на мен или друг обикновен човек, щяха да се сурнат да го търсят, че и намерят, точно никога. Ама сега нали е голямата работа - за нула време го спипаха... да си знаем.

92

Анонимен

преди 2 години

Убиеца сега да бъде съден по бързата процедура. Грозят го от 10 до 15 години затвор за опит за убийство

91

Анонимен

преди 2 години

Успокоиха ли вече болонката? Като я е страх толкова, да си беше стояла на длъжност секретарка, както преди

90

Анонимен

преди 2 години

Така 14 мес. след като стреля по Ахмед Доган, осъденият на 3 години и 6 месеца затвор 25год. мъж се прибира вкъщи.Октай Енимехмедов не е искал да убива почетния председател на ДПС Доган. Въпреки че е можел да стреля в слепоочието му от упор.Сега престои да се разгледа дали другите хора от заплахата са народни представители и кои са те.Защото пак пиша тази заплаха не е била лично до Митева и Митева е научила за заплахата 15ч. по- късно.Тоест последна. Първо са научили от Рашков Тошко и Хаджигенов

89

Loyko

преди 2 години

Хайде сега,делото ще отиде 5-6 години,както мед.сестрата дето удряше двудневното бебе с бутилка в главата.

88

ИТН

преди 2 години

Благодарение на министър Рашков, убиеца беше заловен за рекордно кратко време. Г-ж Митева беше спасена навреме от психопата. Поклон г-н Рашков!!

87

до 114

преди 2 години

Така е. Не беше играчка, а газов пистолет. Според Атанасов ако нападателят е искал действително да стреля по Доган е щял да използва боен пистолет, а не газов.25-годишният Октай Енимехмедов опита да стреля по Ахмед Доган по време на конференцията на партията в НДК. Докато този от Стара Загора не е заплашил лично Митева. Той е изпратил заплахата до мейла на правосъдното министерство. Оставям на Вас да мислите защо точно на онзи мейл, а не на мейла на Митева, който е достъпен на страницата в НС.

86

Анонимен

преди 2 години

Това си е по сценарии на диван войвода, да я беше заплашил с логопед, по щяхме да повярваме