26

Айти

преди 2 години

Абе *** аз на телефона си имам такава кръстословица, ама ти отде да знаеш,че има такива бе индиа нец!

25

Анонимен

преди 2 години

Не гледам телевизия от много отдавна. И 5G не ми трябва, но наглите ITта много държат да ме снабдят, за да може да ме изнудват.

24

Анонимен

преди 2 години

До IT-тата.Защо няма кръстословици по електронните вестници,ами само по хартиените бе умници.Кога създадете програма за кръстословици и ги решавате с клавиатурата тогава се хванете.До тогава сте гола вода.

23

Айти

преди 2 години

До гробикопача В сащ вече има автоматични копачки за гробове и асансьори за полагане на ковчези и излиза по-евтино погребението.. сега преговарям с такава фирма за внос и след 2 години всичките гробари ще ви оставя без работа хехе.. ходете да учите джава и пайтън ;)

22

Анонимен

преди 2 години

Скоро изк.интелект ще замени неграмотните *** ювци и ще се просят по улиците, а айтитата ще си карат S класите.. :)

21

Аз казах!

преди 2 години

До 18. Батко, и аз бачкам диатанционно и си живеем на село със семейството ми. Отглеждаме си и сами по - голямата част от храната. Ракията сам си варим, оцет сам си прайм и картофи сам си вадим, сам и бетон си лейм, даже остава и време на бабите от село да им оправям телефоните или компютрите. Ама върви обяснявай, че it не е някво митично същество, което само нули и единици вижда и някой го храни га изграчи

20

Анонимен

преди 2 години

Байг анювците плюят айтитата,понеже ги е яд, че вземат по 4-5 бона,че някои и по 10-15 и карат яките коли, а бай ти га ня се мъчи да оцелява с 900 лв на месец щот е спал в даскало, докато те са учили яко..

19

Анонимен

преди 2 години

Ми то отдавна на умните им беше ясно,че филантропията е една голяма измама.

18

гробокопача

преди 2 години

Браво, а аз как да съм хоум офис?!

17

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кила станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, глок 17, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

16

Анонимен

преди 2 години

Според немския автор Михаел Морис, една от целите на интровертния, труднообщителен и без приятели още от детинство Бил Гейтс, е да накара целия свят да общува само като него - през компютъра! Четете двете книги на Морис "Локдаун", и ще разберете всичко за ПЛАНдемията

15

Анонимен

преди 2 години

По форумите в България става ясно кой какво работи.През обедната почивка( даже още в 12 без пет,)форумната фауна се изнася от офисите и отива по ресторантите за разтуха и кафе.А след 13.30 започва масовото щракане по клвиатурата,колко зле е в България.Море,видели сте вие работа ама на сън.Реколтата гние по полето,пък те щели да работят виртуално.А цените растат ли растат.К ато ти хване,адника пайжина ,ще разбереш как робот те храни.Ама рано е още.

14

Анонимен

преди 2 години

Дайте възможност на добрите момчета от залите, както беше 90-те години.

13

до 13

преди 2 години

Не може да сме всички IT. Ние ще сме IT, ти ще береш реколтата на полето. Доволен ли си така?

12

Анонимен

преди 2 години

По форумите в България става ясно кой какво работи.През обедната почивка( даже още в 12 без пет,)форумната фауна се изнася от офисите и отива по ресторантите за разтуха и кафе.А след 13.30 започва масовото щракане по клвиатурата,колко зле е в България.Море,видели сте вие работа смяна сън.реколтата гние по полето,пък те щели да работят виртуално.А цените растат ли растат.

11

RPA Dev

преди 2 години

Прошляците на трицифрена заплатла няма да разберат какво е да си Хоум Офис. На тях им дай да бъхтят физически труд и да мислят, че правят нещо. Скоро роботите ше ги сменят и тях.

10

Аз казах!

преди 2 години

До 7. Явно не разбираш тази индустрия, щом разграничаваш бг IT-та , от чужди такива. Аз бачкам за самсунг, дистанционно от мнооого отдавна. Като си купиш самсунг телевизор .. кат си го вържеш с рутера да си пускаш чалга на youtube-a , това е възможно и благодарение на едно bg it ;) тъй да ти го кажа. Независимо дали говорим за бг it или от чужбина .. глезят ни - да .. всички, а бг it-тата масово работят за чужди фирми и им е през *** кво става в бг пазара на труда

9

Анонимен

преди 2 години

Въздухари в България с лопата да ги ринеш,ама истинските работари са по чужбина.Лопатата и мотиката нямат клавиатура.

8

до 7

преди 2 години

Вече дори и за автомобилити трябват IT-та. Част от софтуера се пише във Visteon. Даси станал IT, а не таксиджия. Сори, баце!

7

Анонимен

преди 2 години

То и преди един работеше,пък другите го гледаха като работи.Аз за виртуално присъствие плащам виртуална заплата.Тази работа е като да ближеш сладоледа през опаковката или да преглъща пред витрината,само въздух гълташ.