46

Анонимен

преди 2 години

До 9.00 часа 50 коментара само под една статия.А след 9.00 само 5-6 коментара.Настъпва времето за симулиране на работа и затишие пред буря.Не се знае утре кой няма да е в офиса.До 11.30 всичко живо в офиса ще е на тръни.А после две-минутка за работата и бъдещето.

45

Айти

преди 2 години

До 53Браво бе къци!

44

Анонимен

преди 2 години

Защо се наричат IT?? Защото като трябва да свършат някаква работа казват Ай Ти да я свършиш.. Затова им викат АйТи .

43

Анонимен

преди 2 години

Комунистите не са ви мразили, а даже направиха отделни паралелки за такива като теб. Направиха заводи за такива като теб. Направиха Айти училище с общежитие в град Правец заради такива като теб, горкичкия неблагодарник.

42

refresh

преди 2 години

На мен така един помощник анализатор ми отмъкна програмата и стана "милионер", а мен ме прати да "паса овцете". Още се обучавах и му повярвах

41

Анонимен

преди 2 години

Вече мина 9.00 часа и шефа пристигна на работа с майбаха и със съклецарката и форумната шлака залегна над клавиатурата и спря да лее мозък по форумите."Работа ви прави свободни" нали.

40

Анонимен

преди 2 години

Когато реших да назнача програмист,го поканих да състави програма на Правец 82 за склад и магазин .Тоя млад " гении" така се уплаши,е чак аз се "стрехирах" да не му стане нещо лошо.А когато му показах модем,той не знаеше какво устройство е.Ей така ги пробвам "it"тата.

39

Айти

преди 2 години

Кодърчетата и те са гань овчета.. или ще станат истински програмисти или и те ще отидат на улицата.. иначе бъдеще за тях няма.

38

Анонимен

преди 2 години

40 и ти спри. Аз съм човек, който от 20 г работи с програмисти и инженери. Анализатор съм. Не заменям никой за нищо. Всеки човек има достойнство и всеки е важен. Без значение от работата му. Не се връзвайте на хлапетийте дето от 2 год пишат програми, дават им малко по-голяма заплата и те мислят че вече са Богове. Дайте им шанс да усетят нуждата на обикновения човек, произвеждащ онова което искат да купят. Ще осъзнаят, че най-качественото е онова пипнато от човешки ръце.

37

Анонимен

преди 2 години

В това няма лошо хората да работят от хоум офис. Хем си си у дома и се грижиш за близките си, хем работиш. Но изисква доста голяма организация. Идва момент, в който обаче ти омръзва и искаш да отидеш малко сред колеги. Лично аз съм фен на смесеното работене. А и има някои въпроси, които не можеш да обсъждаш в нета. Други пък стават много по-бързо ако си на място. Има обаче професии, които няма как да станат дистанционно, дори и техниката да навлезе в тях, просто не става.

36

Анонимен

преди 2 години

Той всеки може да си пише името на телефона.Ама съставяи кръстословици всеки ден,да те видя колко ти е пипето не ума,щото в междушието нямате нищо друго освен 1 и 0.Вие ползвате готови модули и ги сглобяване впрограми.Т.е.плагиатствате и се хвалите че сте програмисти.Само идиотимогът да твърдят подобно нещо.Аз съм започнал да програмиран още на бейсик и коболт,бе"it " специа листчета.Само едни листчета сте и нищо повече.

35

Айти

преди 2 години

Мен ли ще ме замени робот бе *** ьоо, след 80-100 години сигурно роботите ще ми стигнат нивото, но дотогава няма да съм жив вече хаха.. тебе ще те заменя след 5-10 години ;)

34

Анонимен

преди 2 години

Аз като ви казвам, че тия са нарциси, които искат да унищожат човечеството, за да останат само те. И ние сме учили, даже може би повече от тях. Като знам какви хора стават Айти просто са жалки напъните на тоя тука, блъскал си главата хаха. Номера е готината мацка от личен състав да каже че ставаш.

33

Айти

преди 2 години

Бачкаторите не ни трябвате ;) ще ви заменим с роботи и изкуствен интелект, защото сте гну сни байган ювци

32

Анонимен

преди 2 години

Ковид оскори този процес хората да работят от хоум офис.

31

до Програмист

преди 2 години

По-вероятно е робот да замени теб, отколкото тях

30

AI

преди 2 години

Аз също работя в Неофит Рилски дистанционно за тесла и пиша изкуствен интелект за камионите,които разработват.. след 5-6 години всичките тираджии *** овци ще ви съкратя бе! Хахахахах

29

Анонимен

преди 2 години

it-тата хайде приземете се малко. За всеки има място под слънцето. Няма недостойна професия или работа, за да си издържа човек семейството. Обиждате бачкаторите, но без тях кой ще ви прави ремонтите, какво ще ядете и т.н. Всеки има право на уважение.

28

Анонимен

преди 2 години

21 спри да обиждаш хората. Никой не мрази ИТ тата, това е във фантазиите ти че някой завижда. Замисли се дали и най-мега великото ИТ може без учителката в детската градина, детегледачка, чичката който копае на село за да произведе еко зеленчуците и стринката, която докарва рано сутрин тия продукти на пазара. И един съвет, не се прави на ИТ, а ако си поучи още малко. От 20 г знам как мислим, ние не наричаме хората *** и обичаме ония дето ни подсигуряват по-добър живот.

27

Анонимен

преди 2 години

Какво щяло да стане, ако ги нямало АйТитата? Ще се върнем в каменната ера сигурно, или по-конкретно на полето.