247

Поп Ставри

преди 2 години

До Анонимен Синко нека да не те притесняват били млади или стари покойници те са наша грижа и ние сме хора и ние трябва да ядем и работим. Господ и Covid си знаят работата да не им се месим в светите дела.

246

Анонимен

преди 2 години

Не се самолекуват. Откровено се обаждат на ОПЛ и си казват, че са с позитивен антиген тест, ако залеят.

245

Анонимен

преди 2 години

понеже бяха така лябезни да ви изтрият линка с видиото от Търновската болница, *** же да го потърсите в тубата - Киро Брейка - ОТ ТЪРНОВСКАТА БОЛНИЦА!, като видите гнусните кадри от кови отделението там, вече ще ви е ясно защо имаме толкова починали и защо хората вече се крият и се самалекуват

244

Анонимен

преди 2 години

Човекът е пенсионер на 65 г и е уморен, ТЪ- ПИ БЕЗДЕЛНИЦИ!

243

Уникално

преди 2 години

Не знам за друго, обаче снимката на Кантарджиев към статията е уникална и казва много

242

Анонимен

преди 2 години

100 умрели от КОВИД на ден малко ли ви се виждат?! Не вярвайте на Кантарджиев. Идете, в която и да е погреална агенция. НЯМА МЕСТА ЗА 2 СЕДМИЦИ НАПРЕД. Покойниците си отлежават в хладилните камери. Има и млади покойници

241

оки

преди 2 години

този много ми прилича на един мой леко челнат в главаа далечен роднина, който умря от натравяне в мтилов алкохол преди няколко години.

240

Анонимен

преди 2 години

Такива като бай Шиле Кантарджиев и Кунчо Кунчев, преди 5 години дори не са и сънували, как сега се носят на гребена на Ковид вълната, придобили слава, известност и тлъсти банкови сметки. Като някакви джедаи се борят с невидимата заплаха.

239

вас

преди 2 години

е те тоя *** вкарва ПЦР тестовете, какво искате с тези коментари да му спрете притока на паричи ли?

238

Правилно!

преди 2 години

Много правилно, Кантарджиев. Нереален е броят. Нереално завишен обаче. И това много добре го знаете и ти и останалите пропагандатори. Малко по малко народът проглежда.И по света, и у нас.

237

efwsdf

преди 2 години

"добра работа и мотивация на персонала в спешната помощ и болниците" - Тези нали всички са на заплата като нас, каква мотивация имам аз тогва да продължавам да работя и да изкарвам пари, с които да мотивират тези, които се държат с теб все едно си касича. А само за миналата година лично съм вкарал достатъчно в хазната, че поне 5 лекаря да са със заплата от мен.

236

Ммм, дааа

преди 2 години

До Питащ: Много уместен въпрос. Ама много. Ваксинираните, които все пак са се заразили, но нямат симптоми, свободно си джиткат навсякъде, заразяват други и това е добре дошло. Нали ги виждаш, че целта е да има повече заразени, за да всяват паника и да си пробутват гадните препарати,удобно наречени ваксини. Никой не задава този въпрос, но и да го зададе, ще отговорят с дежурното- не е вярно, ваксините пазят да не протече тежко боледуването. Глупост на квадрат!

235

Анонимен

преди 2 години

Лелее, Кантарджиев вие като карпатски вълк, че не му излиза пасиянса. Видиш ли, хората се разболявали и се криели, че са болни. Тия, които вдигат висока температура, силна кашлица и имат симтоми на пневмония, те ли се крият, гиди кръво-лок такъв? Сигурно в контракта му с Фарма мафията пише, че колкото повече бройки заразени има и колкото повече ваксини набодени, толкова повече банкноти ще намаже на мустака.

234

Анонимен

преди 2 години

Този е за лудница, абсолютно психо. Но затова пък удобен за днешната политика на коронавирусните и затова го разнасят по всички телевизии като мечка на синджир. Г.ад неземна.

233

Е, па...

преди 2 години

Първо Витанов, сега и Кантарджиев - една и съща песен пеят, с едни и същи опорки. Имам чувството, че много съжаляват, че случаите са по-малко отколкото им се иска. Това тяхното, че хората не се тествали, си е просто хипотеза-недоказана при това. А нищо не казват по въпроса дали броят положителни тестове, отразява броя хора, на които са направени, или на човек правят по няколко теста, като бройката е нереално завишена на практика. Разликата е огромна,ако се отчитат по единия или другия начин.

232

Анонимен

преди 2 години

" Дори и да не се имунизираха по 35 хиляди души на ден, както беше в края на април и началото на май до идването на служебния министър", подчерта той (Кантарджиев). " ---Истината е друга, за цитирания от Кантарджиев период средно на ден се слагаха по 13820 ваксини. Може да е имало и някой и друг ден с 35000, но средно са 13820. На 23 април поставените до тогава дози са 716240, а на 9 май са 938064 . Поставени дози за този период - 221124 или по 13820 средно на ден. При 35000 щяха да са 56000

231

Хахахахаха

преди 2 години

Тоя нищоставащ не се кефи, че не фалшифицират резултатите както преди. Не са му достатъчни за да получи комисиони. Жалка гнида!

230

Възмутен

преди 2 години

Защо още няма ваксина против СПИН. СПИН има от 10 години, а Ковид 19 е дет се вика от вчера има 20 вида ваксини, а за СПИН - нищо.

229

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам защо доцент Кунчев е в болнични. Изпаднал е в нервна криза, че броят на заразените вече трети ден намалява. Друг беше плана, нали, Кунчев?

228

Анонимен

преди 2 години

Изпулняват се над национални поръчки и експерименти с хората.