267

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев, кажи къде е тая пандемия, че нещо не я виждам.

266

Анонимен

преди 2 години

Професор Кантарджиев да разкаже как се постига а и се задържа това първо място по смъртност в Европа. Държим го това първо място и никой не може да ни измести.Шампиони!

265

Драконa

преди 2 години

Никой не е спрял пенсионерите д се ваксинират. Лично аз обаче никога няма да се ваксинирам с тази генетична гадост. Достатъчно болести имам и без нея.

264

Българин

преди 2 години

Чета коментарите, гледам зелените палци и ми става мъчно, че българите сме толкова про.ст народ. Никога няма да се оправим. Никога няма да мръднем от последните места на класациите в ЕС. А причината е елементарна и очевидна - про.ст народ сме.

263

Анонимен

преди 2 години

Ще измрат малко антиваксъри, ще се зарази цялата нация с ковид, все нормални за България работи

262

Гхххйкй ххййъйх

преди 2 години

Ехо Кантарджиев ти се разболя много яката след като те пенсионираха скрии се вече не се показвай по медиите да дрънкаш врели некипели

261

Константин Матеев

преди 2 години

Ама тя смъртността на база процент от заразените си беше най-висока в ЕС още от времето на Щаба, когато обаче не я признаваха и съабщаваха какви ли не други данни, за да я скрият. А през последните седмици има лек спад на смъртността, но това не е повод за примитевна политизация. Разбирам огорчението на професора от служебната власт, но нека говори и преценява малко по-обективно.

260

Божка

преди 2 години

О, какъв поглед! Поглед на цапардосан с мокър ***! До къде стигнахме, това ли е единствения човек, на който ще слушамесъветите нон стоп! О, спи ли бог, о, бог не чува ли?

259

Анонимен

преди 2 години

Подсказка към написалия: "100 умрели от КОВИД на ден малко ли ви се виждат?! Идете, в която и да е погребална агенция. НЯМА МЕСТА ЗА 2 СЕДМИЦИ НАПРЕД. Покойниците си отлежават в хладилните камери. Има и млади покойници"_____________________ ХАПЧЕТОООО!

258

ъъъ

преди 2 години

Е, какъв ти проблемът, бе Кантърждиев, че се оправят сами хората, вместо да натоварват здравната ви система. Нали уж за нея се кахъряхте? Ми ето - в болшинството случаи можело и без нея.

257

Нико

преди 2 години

Ку ку Кантарджиев? Къде си?

256

Анонимен

преди 2 години

Този *** (комунист и гербел)отдавна трябваше да бъде изгорен на клада, заедно с другите слуги на Сатаната от Щаба.

255

Анонимен

преди 2 години

След извърлените от Япония милиони дози замърсена ваксина, днес са му видели сметката на министър-председателя на Япония, под някакъв кух предлог, няма лабаво

254

Анонимен

преди 2 години

Голям вирус и голямо чудо над малко блюдо (Радой Ралин).Колко умират от сърдечно-съдови..хиляди,нали.Колко от рак,колко от диабет,от бъбреци и т.н.Но имаме вирус,който не е изолиран,не се предава по въздушно-капков път,включва се по часовник,активен е от 7 до 22.00 и е надарен с изкуствен интелект,включва се на всеки два месеца,защото харесва словосъчетанието "мексиканска вълна"...Народе,вдигни се и смажи змията,докле е малка!

253

Анонимен

преди 2 години

Този мръс-ник не се насити да плаши, да всява паника. Сигурно десетки хиляди хора са получили стрес, в последствия и ракови заболявания, инсулти и инфаркти поради постоянното говорене за смърт, болести и чували. Нормалната човешка, а и от медицинска гледна точка, реакция на неувеличаващата се заболеваемост е да каже - "граждани, радвам се че това е така, радостен факт за нас е че лошите прогнози не се сбъдват". А той скърца със зъби от яд, психо-пат.

252

Анонимен

преди 2 години

Този е за психиатрията! Смущавало го бавното увеличение на болните. Трябва по-бързо да се заразяват и да умират. Иначе не може да се всява паника.

251

Snorky

преди 2 години

На тези им плащат екстра за да всяват паника ми се струва. На журналята също...

250

Курш.ум за министъра

преди 2 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще се ОТЪРВЕМ и от Маските и от Вирусите... Здравния министър, ЗАЕДНО с разни араби и китайци РАЗНАСЯТ вируси навсякъде.. Куршум за тоя. А след това, МАХАНЕ на маските и ИЗГОНВАНЕ на всякакви араби и китайци от България !! Като оня Афганистански Ислямски ВИРУС, който искал да домъкне още 14 вируса- ислямски змийчета...

249

БРЦК

преди 2 години

Ех убиецо . Нямам думи за лицемерието и държането на ибрика . Няма няма нищо няма само лъжи и психо тормоз. Думите са сила а вие повтаряте само КОВИД КОВИД..... А НИЕ ВОЙНА ДА СПРЕМ ТИРАНА СМЪРТ НА ТИРАНА СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ. НЕКА ЛЕВАТ НАШ БАЛКАНСКИ..

248

Анонимен

преди 2 години

Попът колко да намаже?! 50-100 лв на опело, но погребенията гонят 5000 лева за погребалните агенции. Синковците, които списват тук се мислят за вечни, ами-не са.