17

бррр

преди 2 години

До Кал-Ел - вече никой не ти се връзва на глупостите, успокой се или поне намали волумето, че яко изпушваш.

16

Кал-Ел

преди 2 години

До Алтерниращ веганист. Ще висиш на въжето, спокойно. Мислиш, че като лъжеш, че си в чужбина ще се спасиш? Няма спасение за вас. Много противно ви активираха от вчера, неприятни типове. Осъзнаваш ли какво правиш с тази пропаганда?

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Има PCR тестове, има пландемия! Не ви ли стана ясно." Така е, и аз като не искам да си плаща данъците не си подавам данъчна декларация и ангажимента ми ОТПАДА! :)))))

14

ъъъ

преди 2 години

Абе как все на неваксинирани им се случват такива неща. Хем не са "чипирани", "поробени", "зомбирани" и т.н., хем все на тях нещо им е криво, все нещо на тях им се случва, все на тях някой и нещо им пречи. Еми дал е false positive тестът - голямата работа. Да го отменят и толкова (то е ясно, че системата куца и трябва да стигне до по-високо ниво, за да се случи). Сега ще скочат всичките антиваксър талибани да обясняват как няма вирус и всичко е пропаганда.

13

1

преди 2 години

Решението е лесно и напълно очевидно, даже си е написано в статията: служителите на РЗИ в Пазарджик все пак ще освободят човека от карантината. Явно става дума за недоизпипани практики. Човека има право да си търси правата, защото е пострадал. Малка глоба за държавата за оправяне на недомислица. Това е всичко.

12

Едно към едно

преди 2 години

В София такъв случай се реши с втори отрицателен тест и ме извадиха от списъка с карантинирани.

11

Кал-Ел

преди 2 години

Платените пропагандатори на "ваксините" за евтаназия си мислят, че са защитени от прокситата си. Няма да ви търсим един по един. Ще намерим офисите от където тролите и ви плащат за ще видим списъците. Дори мафията има тефтери със списък на тези които се плаща за корупция. Ще намерим и вашите имена и адреси.

10

Анонимен

преди 2 години

До: номер 4 Като започнат масово и на ваксинираните да им излизат положителни PCR тестовете, тогава ще те питам пак да ми обясниш как ваксинираните "не хиреят"!!!Щото е масово ваксинирани да влизат в болници а дори да са здрави пак да им излязат положителни тестовете. Това не е тайна, не се крие и е официална информация от много различни източници!Дето се вика, оплитат се в лъжите си като пилета в кълчища!

9

Анонимен

преди 2 години

Смятайте и този е влезъл в статистиката като един от "болните" от ковид. Достатъчно е една партида тестове да са произведени положителни и ето ви "вълна"!

8

Анонимен

преди 2 години

Тука е така, анархията е пълна- да си бе седял в Холандия

7

Анонимен

преди 2 години

До Момо че то понеже тези ваксини пазят. Е един колега и жена му ваксинирани и болни с Ковид от онзи ден. Ваксината е като паспорт в момента, но това дали пази е под въпрос.

6

грижа за хората

преди 2 години

Здравият да стои в къщи и да се лекува! Ама ха, тръгнал да ми работи!

5

ПроСоТо

преди 2 години

някога оня симпатяга-полуевреина с единиятестис слагаше жълти звезди на реверите на евреите да не стане грешка и некой от тех да фане некоя работа..Сега ПОТОМЦИТЕ му си белязват ЖЕРТВИТЕ с "пцр-тестове,"Зелени тескерета" и какво ли не още..Знаете ли,некога имаше войни.."А" с/у "Б"..Сега ни набутаха в "Зоната на канцера"..-нема "тоя срещу оня",а ..ВЪТРЕШНО СЕ ИЗЯЖДАМЕ,.."ВСИЧКИ ПОМЕЖДУ СИ"..Като ракът:..-Уж клетките му са НАШИ,на организма ни,обаче действат ПРОТИВ организма..Целят смърт.

4

Момо

преди 2 години

Понеже Славчо хитрее и не се ваксината. Ако се беше ваксинирал нямаше да има този проблем.

3

sad

преди 2 години

защо ли не съм изненадан.

2

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново. Практика.

1

Анонимен

преди 2 години

Стискаш служителя на вратлето и бързо се решава проблема