37

иван

преди 2 години

Чел съм, че в Щатите PCR тестовете ги обработват с различен брой итерации. За ваксинираните - към 20 (по памет), на неваксинираните над 30. По-големият брой итерации увеличава чувствителността и тестът става положителен от всякакъв корона-вирус(напр. грипен). Така изкарват неваксинираните, че са приносители, а ваксинираните-не. И не питайте откъде знаят дали си ваксиниран-ами има те в системата.

36

Кал-Ел

преди 2 години

Неприятни нискочестотни типове, защо млъкнахте? Репортвате коментари и чакате да ги изтрият ли? Това е да си на губещата страна и да се бориш за обречена кауза - винаги търсиш помощ от "приятел".

35

Анонимен

преди 2 години

Гърците ме кефят как на границата правят тетове на всеки десети, без значение с тест ли е или с ваксинационен сертификат. Процентът на позитивните от двата вида е еднакъв.

34

Нека

преди 2 години

накарат болните антиваксъри да си плащат лечението и то двойно. Ако откажат - да ги оставят да ***!

33

до ъъъъъ

преди 2 години

Само ти ли не разбра, че РЗИ не искат да отменят теста, бе объл? Съвсем ви изгладиха гънките с тези вгъзини.

32

Анонимен

преди 2 години

Като няма проверка и съд по правилата, ще има саморазправа. Никой не го иска, но се налага.

31

Миро

преди 2 години

Нормално е в рамките на два дни да има положителен и след това отрицателен тест! Ако първи тест е направен в края на леко боледуване или безсимптомно изкарване! Аз 10 дни се бях самоизолирал заради контакт с болен и леки симптоми. На 10тя ден реших все пак да си напрвя тест,по съвет на личния,ако нещо взема да се влошавам да не губят време.Първия тест беше положителен.48 часа след него ме пратиха в РЗИ за нов тест и поставяне под карантина,теста вече беше отрицателен но и нямах никакви симптоми

30

Анонимен

преди 2 години

До ъъъАбе как все на неваксинирани им се случват такива нещаAко и вас ви карат да се тестУвате и при вас ще има разминавания и олеле- мале. Ама сте свещени крави( за сега)

29

Анонимен

преди 2 години

На всеки ваксър трябва да се гледа като на хитлерист - да се преследва и изобличава. Скоро ще почваме да ги ловим и затваряме.

28

Анонимен

преди 2 години

Последните данни от САЩ са, че ваксинираните с втора доза през януари са с рекордните 16% защита сега. Пробивът във ваксините е ФАКТ! На запад никой лекар не си позволява да издаде фалшиф ковид сертификат.

27

Анонимен

преди 2 години

Това е фашизъм от най-долен вид.Ваксърите вече се променят на генетично ниво и се превръщат в безмозъчни същества,не че преди това не са били такива.Вече е нетърпимо

26

T.Шак

преди 2 години

Интересно как всички "правозащитни" НПО-та и думичка не обелват за грубото погазване на човешките права в цяла Европа. Ако ставаше въпрос за едно определено малцинство, щяха да наскачат веднага, ама в защите на бели хора и срещу ваксините мълчат като задни части.

25

Анонимен

преди 2 години

РЗИ то и то ли е на процент?

24

На

преди 2 години

всеки антиваксър трябва да се гледа като на терорист. Издирване, съд по бърза процедура и затвор. Но не в общежитие, а в корпуса. На строг режим. И след като в Европа и най-вече САЩ мерките и санкциите се затягат ще стане и тук. Макар и по-бавно. Никаква милост за антиваксърите!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Този филм и ние сме го играли в Германия, точно преди да се приберем. Тогава ни казаха, че последният тест се брои. Правеха се на ударени, че едва ли не, за първи път имат такъв случай. По-скоро никой досега не беше си оспорвал резултата, а и е по-лесно, 2 седмици болничен, и накрая бележка, че си излекуван и "равен" с ваксинираните,

22

???

преди 2 години

През какъв интервал са двата PCR теста? Защо ли ми се струва, че става дума за поне два дни, като през това време човек може да спре да дава положителен резултат на теста?! Единят ден си прави теста, на другия ден излиза резултата и си прави бърз тест, а на третия ден повторен PCR теста.

21

На

преди 2 години

много места в страната най-вече при личните лекари не се извършва реална ваксинация, а човека се въвежда в системата за да може да вземе сертификат. Това започва да става масова практика. Ето защо и ,,ваксинирани,, се разболяват!!!

20

Кал-Ел

преди 2 години

До бррр Никой не се връзва на глупостите на платените *** като теб. Всички мерки са ПОЖЕЛАТЕЛНИ! Никой не е длъжен да изпълнява незаконни разпоредби. Не ми пука колко ви е страх, няма да ми/ни пука и когато започнете да се обяснявате - ама аз не знаех, на мен ми платиха за да го пиша, не мисля, че съм навредил с коментари в някакъв си сайт. Няма да има изслушване. Всичко което правите е с ясна мисъл - пропаганда за доброволна евтаназия, чрез препарати които са воена разработка.

19

Зависи

преди 2 години

кога е правен теста. Даже и часове имат значение. Фалшиво отрицателен има, фалшиво положителен не при PCR. Толкоз!

18

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Брей, ти "застъпи" по тези форуми, просто защото искаш да те "оставят а мира" "ваксърите", а сега вече плашиш с "намиране" :))) Спасение няма за теб, а както е тръгнало в България с руския преврат, скоро ще ви махаме от другата страна на телената ограда. :)