19

Анонимен

преди 2 години

Когато политиката се поставя над здравето на хората е геноцид. Кацаров не предлага мерки, а препоръки. Това са препоръки. За това смъртността ще расте.

18

Гост

преди 2 години

Тия , двете пловдивчанки от снимката , с късите гащички , ще ги взема при мен на работа !

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "- кво произвеждат ресторантите ? - НИЩО ! къв принос имат към икономиката ? - Никакъв !" Произвеждат услуга, която както българи така и чужденци с удоволствие ползват, ако се съди по фрашканите ресторанти и заведения, а приноса им към икономиката е значителен.

16

Анонимен

преди 2 години

До До 11/14 "По времето на ГЕРБ никой не смееше да протестира, защото яко играеха палките." Явно си бил в кома през по-голямата част от 2020 и до април 2021, когато всеки ден 20тина пияници блокираха възлови кръстовища в София, а всяка вечер още 100тина платени "хвърлячи"обикаляха София да вандалстват. Истината е, че във нормална държават тия щяха наистина да ядат палки за вандалските си прояви. Жалко, че Борисов се оказа мекушав да ги остави да му се качат на главата.

15

Да затварят

преди 2 години

Щото не спазват никакви мерки. В един хотел съм в Созопол , навсякъде разлепили ,че без маски не пускат никъде , но никой не носи маски и никой не прави забележки. В ресторанта става такава блъсканица за закуска ,обяд и вечеря ,все едно си в 33 Студентски град.

14

Анонимен

преди 2 години

Държавате на сервитутките Всеки втори иска ресторант. На пазара се търсят лекари, учители, инженери, но не и сервитутки. Най-безсмислената работа на света. Цял ден сновеш от кухня до маса и не допринасяш с НИЩО за развитието на обществото, света, че дори и само на себе си. И после ще искат помощи. За какво?! Че дишат?!

13

До 11

преди 2 години

По времето на ГЕРБ никой не смееше да протестира, защото яко играеха палките.

12

Аман от глупости!

преди 2 години

Разликата между това правителство и предишното е, че това не иска да ограничава хората, но няма топки да се изправи пред международния упрек. Мисирките на бойко обаче си бяха откровено надъхани фашисти. Спор няма.

11

До 11

преди 2 години

Тези, които сега "протестират" са гербаджии. По времето на Борисов си тракксха.

10

Бай Кольо

преди 2 години

Когато по времето на ГЕРб протестираха срещу мерките против епидемията,протестърите ревяха,че правителството не си вършело работата адекватно.Сега хората отново протестират т.е. и служебното правителство не си върши работата адекватно.Независимо,че сега работата е много по-малко,тъй като имаме три пъти повече ваксини от необходимито.А в началото нямаше достатъчно за никоя страна.

9

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът започва с ограничаването правата на евреите, после е преминал върху всеки инакомислещ, като е бил обявяван за поддръжник на комунистите за да бъде убит. След това интелигенцията, която е направила опит да свали Хитлер, накрая дори са започнали да избиват християнски свещеници. Та мисълта ми е, че хитлериста разчита на това да атакува групите по отделно, за да не се обединят хората и така докато дойде и твоя и моя ред. Ако мълчите ще доде ден в който ще викате но няма кой да ви чуе!

8

Анонимен

преди 2 години

Вчера също на няколко места излязоха по десетина Борисовчета.

7

Анонимен

преди 2 години

Ограниченията ги правят така че да разкатаят младите хора. 7 дни преди първия учебен ден заради Кацаров ще бъдат уволнени родители на деца в училищна възраст. Я да кажат тия умни и красиви, завършили в Харвард и Оксфорд как се купуват учебници без пари? Как поддържаш Интернет на висока скорост за онлайн обучение без пари? Как храниш един подрастваш организъм здравословно без пари? Казвай бе Кацаров! И ония лензещите се Кирчовци и Асеневци, да казват!

6

Анонимен

преди 2 години

Браво хора! Да им пикая на измислените мерки. На кафе със сертификат и на разстояние 1,5 метра, но в хазартния клуб без никакви ограничения. Дали пак не мирише?

5

Време за промяна

преди 2 години

Направете барикади, по мирен път няма да стане промяната. Комунистите са се вкопчили здраво във властта и само с единни действията можем да свалим червената хунта на Румен Радев!

4

Анонимен

преди 2 години

С вас сме хора. Днес посягат на вашата работа, утре ще посегнат и на нашата. А какво само обещаваха....

3

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги да работят ,който има молко мозък в главата просто няма да ходи ,по хотели ,ресторанти !!! И тези които ходят ,просто ги отбягвайте

2

Бay

преди 2 години

много сервитьорки виждам на снимката :D

1

Анонимен

преди 2 години

БРАВО МАЙНИ!