39

КОНТРА ПРОСТЕСТ

преди 2 години

Трябва КОНТРА ПРОТЕСТ на този ПРОТЕСТ едно ЦЯЛО ДВИЖЕНИЕ което да се казва МОТИКА и ЛОПАТА за хората от тоя бранш да ЗНАЯТ ЧЕ ИМА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД не може цялата държава да се крепи на диско, кръчма и мотелчета.

38

НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ТЯХ

преди 2 години

Тоя БИЗНЕС е СЕНЧЕСТ И ТЪМЕН с много ПАРИ. ОГРОМЕН БРОЙ СА подобни заведения за губене на време и на пари и СВЪРТАЛИЩЕ на ПИЯНИЦИ и БЕЗДЕЛНИЦИ. ЕДНО ДОБРО дело ще е ДА ФАЛИРАТ и ДА СЕ ИЗПОЗАТВОРЯТ и да ПОЧНАТ полезна РАБОТА да ЧИСТЯТ, Строително ремонтни дейности, ДА РАБОТЯТ ПОЛЕЗНИ неща земеделие и животновъдство. ИМА МНОГО РАБОТА и то полезна за разлика от увеселителният пияндурски бизнес.

37

SS

преди 2 години

Мдаа, време е да заговорят полицейските палки....

36

Анонимен

преди 2 години

На всеки му е ясно кой ги изкарва! Но не знам защо толкова млад и здрав народ е решил, че се е родил само с призвание за ресторантьорския бизнес и друга работа няма....Жалко, че ковид засяга хората в средна възраст, работещите. Отидат ли си тези хора, тежко на държавата. Само чалготеки и ИТ специалисти........

35

Анонимен

преди 2 години

Значи гледам снимката и си мисля, че цели райони са опустели, няма работна ръка и т.н.Ами ето работна ръка колкото искаш.....Тя една държава не може да се крепи само на компютърни специалисти и заведения.....Трябва и работа от друг тип. В миналото имаше много правилни неща, но премахнаха и лошото и хубавото, за съжаление.

34

Анонимен

преди 2 години

Изкарват ги да създават хаос. Политическите игри на една корумпирана и крадлива партия. Ако не ги бяха затворили, щяха да обвинят служебните, че предизвикват здравна криза. А иначе въпросните ресторантьори се бяха научили да си правят каквото искат. Наркотици, проституция, фалшив алкохол.......И точно тези, които са изкарали младежите на протест, за които има навсякъде другаде работа, но това е по-лесно, та точно тези карат луксозни коли и живеят в лукс. Иначе реват все едно са на 1000 лв. запла

33

До Сметалото

преди 2 години

Що бе,вие не ядете ли в ресторанта на аванта?Какво толкова потребяват е,та държавата ще закъса без вас?Айде заминавайте на полето,там ще има по-голяма полза от вас.

32

Анонимен

преди 2 години

Ами станете ИТ специалисти и ще имате и работа и пари.Учили,недоучили,ама с претенции.И народа или държавата да им плаща,което е едно и също.

31

Сметалото

преди 2 години

Лошо. Икономиката на всяка държава се крепи на потреблението. Лишаваш група хора от доходи и те спират да потребяват услуги, да купуват стоки, изобщо получава се нещо като ефекта на доминото.

30

Анонимен

преди 2 години

Вашите протести ще бъдат заплатени със здравето на нашите деца.Не ви ли е срам,бе?

29

Истината

преди 2 години

Боко буни ресторантьори и земеделци ,а никой от тях не се запитва огромните заеми,които взе,за да им плати миналата година кой ще ги изплаща.Всички ние,бе наивници.

28

Анонимен

преди 2 години

Тия мислят само за собствения си г.з.Здравето на хората не ги интересува.Протестират,защото за нищо друго не стават,освен да готвят манджи и да ви обират паричките,ако сте пили 2 ракии.

27

Анонимен

преди 2 години

Чорапът да отива там и да им покаже юмручето! Нали е "любимец" на народа...

26

Анонимен

преди 2 години

И ся кой ще прави шкембе чорба?

25

вазил

преди 2 години

Пожелавам им терминал 1 на ресторантьорчетата, ще хапваме в макдоналдса.

24

Анонимен

преди 2 години

До до 18/25 "А ти сигурно си платен от ГЕРБ, защото не бяхме 100-ина и не сме платени." С ГЕРБ нямам нищо общо, а аз чух Черепа как обяснява как лесно ви управлява. Предполагам, че и доматите, пъдпъдъчите яйца и рибата сами си я купувахте да ги хвърляте, нали? Платен хвърляч и платен драскач.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "Демокрацията допусна всички селяни да се преместят в градовете ,и сега вместо да са на полето и при животните сервират кирливо кафе ,вмирисано кюфте, турски домати в долнопробно и мръсно кръчме , ама са "граждани" " Демокрацията ДОПУСНА?? Ти си минал ПОКРАЙ демокрацията, щом си мислиш, че хората трябва да бъдат държани насила в едно населено място/на една работа против волята им, за да може комплексари като теб да се чувстват велики. Тоя филм свърши. Изтикват ви.

22

Анонимен

преди 2 години

Но нека не само да плюем по хората, защото реално те най-много го отнесоха. Да, нека има мерки, но да има и адекватни обезщетения от държавата, затова, че временно ти отнема правото на работа. Там не са само собствениците - за тях не ми пука. Но много семейства си изкарват прехраната в бранша и свързаните дейности.

21

до 18

преди 2 години

А ти сигурно си платен от ГЕРБ, защото не бяхме 100-ина и не сме платени. А ресторантите още от тяхното управление взеха да ги затварят и само ревяха по медиите, но нали са на Боко хора

20

Анонимен

преди 2 години

Няма как да не ви наложат мерки. Нали когато започнат да умират хората ще обвинят правителството за неадекватни мерки и неосигурена здравословна среда? Лесно е да се правят протести като не носиш пряка откоговорност за нищо.