23

Анонимен

преди 2 години

До 31 Фанатиците се създават от СрAЩ и ИзCрaел. И евреите и мюсюлманите се кланят на един и същ демон - Яхве. Кабалах - (Каб)алах. Черния куб ги е погълнал.

22

Щирлиц

преди 2 години

Значи гоите трябва да се радват?

21

Анонимен

преди 2 години

Тия фанатици ги сьздадоха имено те.

20

Анонимен

преди 2 години

Ами по принцип трябва да те интересува Защото Израел и САЩ са последната бариера пред тея фанатици. Ти си следващата:))) Мисли с тая чугунена глава.

19

Анонимен

преди 2 години

Нас нормалните какво ни интерисува това.Кой каква попара е готвил това да сьрба.

18

Анонимен

преди 2 години

Кво поражение? 20г се криха патканите по пещерите. Пълни клоуни. Идил са мъже хвърлиха се върху целия регион да се бият. Израел няма какво да се плаши от тея клоуниии. Ако бяха мъже щяха да излязат да се бият със САЩ долу на равното. Това че имат 100 джипки ..... утре 5 Дрона и нямат джипки. А ако решат да минат червената граница на Израел е време запада да направи всичко вечна пустиня. Да внимават всипки в региона... обиждат Ядрени сили, а това няма да свърши добре ТЯХ.

17

Анонимен

преди 2 години

Къф ПРОВАЛ, БЕ! Ще ви се. Това беше най-доброто което направи САЩ. Айде сега да ги видим руснаците като няма кой да спира талибаните на границата им. Ще операт пешкира.

16

Сложно е

преди 2 години

Наистина става сложно за евреите за първи път от 1949 година насам. Парите са хубаво нещо ама в един момент са просто хартийки. Добре се ориентират към Китай, ама нямаше да е това което е днес ако не са умни. Точно те с над 5 000 години писмена история си имат някакви изводи относно юдеите. Сложно е.

15

Луна

преди 2 години

Поздравявам армията на САЩ с песента "Бягайте крачета"

14

ХАХАХАХАХА

преди 2 години

Сега рзбрах защо Сащ са силни на спринтовите дисциплини в леката атлетика. Щото набират състезателите си от армията. Тя е инкубатор на бегачи. Американския войник - най-бързият войник на света.

13

ХАХАХАХАХА

преди 2 години

По закона Магнитски талибаните прибраха железа на САШ на стойност 85 милиарда долара

12

ХАХАХАХАХА

преди 2 години

Старшите ни атлантически партньори са гола вода, кал по гърба(от паническото бягане), риби в джоба и стъпки по потника(от талибански ботуши). Който не е воювал срещу сащ - само той не ги е бил. Това Куба, Виетнам, Северна Корея, Афганистан.... Млатят ги като мачета у дирек.

11

Горките чифутчета

преди 2 години

Ауууу, и какво ще правим сега?

10

Анонимен

преди 2 години

Афганистан не е никакъв проблем за САЩ военно, както не беше и за СССР - СССР контролираха тогава цялата страна. Несъстоятелно е да се говори че талибаните, колко и да са фанатизирани са победили САЩ. Още повече САЩ да заявяват - ами ние не го очаквахме, както в България - тази година взе, че дойде от някъде зима и ни изненада - същото и със САЩ! Играят се съвсем други игри, за които нищо не знаем.

9

Какъв провал?

преди 2 години

САЩ са си взели каквото им е трябвало от региона. Когато не остана нищо за взимане си изнесоха силите и го писаха загуба. Че не са загубили нищо, това трябва да е ясно на всички. Айде стига с тези глъмoтии.

8

Анонимен

преди 2 години

САЩ отстъпват по всички фронтове, Европа е в тежка икономическа и политическа криза. Икономиките на източна Европа бяха опустошени, вече не са конкурентна заплаха за западните компании, източа Европа вече се превръща в тежест за Запада, а към това се добавя и ситуацията с ковид-19. Много е вероятно Западът да се отвърне от източна Европа и отново да въведе рестрикции. С новите си технологии Русия може да помете ЕС и САЩ за минути, санитарния кордон пущечно месо източно европейци вече е безсполезен, бедните източноевропей се превръщат в тежест за запада.

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ са вложили в Афганистан близо 1 трилион долара - около 900 милиарда за армията плюс още 2 трилиона. Къде са тези пари, тези пари изобщо не са стигали до Афганистан, десетилетия са пълнени с тях джобовете на американските политици и генералите от Пентагона. И после говорят за корупция в България и налагат санкции.

6

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на САЩ вече е несъстоятелна. Много щати ще опитат да се отделят. Но да не забравят Украйна. Когато Украйна напусна СССР икономиката и беше сравнима с тази на Германия. А днес?

5

Анонимен

преди 2 години

Би трябвало да ги е повече страх, че се набоцкаха поголовно с пумията на фуизера.

4

дедо Ташунко

преди 2 години

отвсякъде само добри новини