43

Шапка малка

преди 2 години

Бързо, гоим, ревете за Изсраел! Горките, сам саминки са сега! Единствената истинска демокрация в Близкия Изток и най-добрият и верен партньор на САЩ! Хайде, нека им съберем пари да си купят още оръжие, че нещо май нямат! Дарете пари за Израел и за оцелелите на Холокоста! Оивей гоим! Плащайте!

42

Луи XIII

преди 2 години

Важното е, че САЩ и Англия станаха за смях.

41

Въпрос?

преди 2 години

Някой замислял ли се е че в Афганистан няма ковид? Талибаните нито са ваксинирани, нито са вземали противоепидемични мерки. Би трябвало ковид вече да ги е ликвидирал, нали?

40

Малко за политика

преди 2 години

Израел трябва да намери начин да живее мирно с една палестинска държава. САЩ водиха война с талибаните 20 години, но евреите водят необявена война с палестинците още от създаването на държавата Израел. И краят и не се вижда.

39

Krom

преди 2 години

Израел има и още един яд в региона - Турция. След проблемите с израелските командоси на турските кораби и охладняването на отношенията, днес Турция се опитва да заеме мястото на Америка в Афганистан. Ерго, това е нова пряка заплаха за Израел. Ясно е, защо търсят нови съюзници - Америка деградира и ерозира сериозно. Въпрос на време е да спре окончателно да бъде дългата ръка на Израел. Без американска военна помощ стават много уязвими отвсякъде.

38

истината е?

преди 2 години

"САЩ могат да се преструват, че стратегически просто са напуснали безсмислено бойно поле, но целият регион знае истината." А истинате е:***ах те се, за това и бягате!

37

Словянин

преди 2 години

Израел не ме интересува.

36

Щерю

преди 2 години

От което се убеждавате, че зад цялата политика и военни мисии на САЩ - стои Израел...

35

кое е чудно

преди 2 години

навсякъде си врете дългите носове,правите мизерии,крадете и лъжете,как да ви обичат

34

Нетолерантен

преди 2 години

Прочетохте ли, шефа на палестинския хамас поздравил талибаните, аз незнам как израелците търпят този тyмоp палестинa, досега да съм ги изтрил от лицето на земята тия рoми, бавно и методично, както сега Китай си решава проблема с уйгурите. Най-якото е, че като си ядрена държава останалите могат да те хванат за дeдовия.

33

Анонимен

преди 2 години

Байдън е безполезен. Но нека прocтите американци и холивудските глeзльовци, които го избpаха да му се радват, докато бастисва САЩ. Иначе Израел не го мислете, евреите са умен народ, ако трябва ще си намерят нов благодетел. Чувам че създавали все по-тесни отношения с Индия и Япония, с Гърция и Кипър, с централноевропейските страни в ЕС, а Индия е мастодонт и бъдеща суперсила и опора срещу исляма с население което ще достигне 2 милиарда. А Китай директно натири УЙгyрите в лагери. Няма лабаво.

32

Анонимен

преди 2 години

Сили ли са обединените военни сили на колективния запад? Да, силни са на приказки. Силни са да се бият в гърдите до посиняване и да си разкъсват либерастичния, искрящ в цветовете на дъгата потник.

31

Вероятно

преди 2 години

Байдънясълия *** има някакъв фетиш към смачкани каскети.Сигурно е от 65-я пол.Целува каскета на Путин,докато търка пълния памперса на Джо под кикота на хиената Камала Сутра.

30

Анонимен

преди 2 години

Всички гласували за Байдън имат кръв по ръцете си!

29

До Цент

преди 2 години

Близкият изток, а и не само, се превръща във все по голям тюрлюгювеч. С всичките последствия за Европа.

28

Анонимен

преди 2 години

Талибайдън пали Света!

27

Анонимен

преди 2 години

Байдън отговори на Бенет кратко, точно и ясно - заспа.

26

Гледах ги

преди 2 години

Байдън се събуди,прозя се и рече добре!

25

Анонимен

преди 2 години

2 трилиона $ е военният бюджет само за Афганистан

24

Анонимен

преди 2 години

До *** като теб ..... Особено Кузя. С един залп и целият шести американски флот отива на дъното.