113

ЩО ,БЕ...ХА,ХААА

преди 2 години

Що да е "кървава сряда"....Хаджигенов да не е просрал кръв тогава...??!

112

Анонимен

преди 2 години

Велико народно въстание, диктатора Борисов и т.н. Хаджигенчо дълго е работил върху това съчинение с елементи на раздъждение. Аз си спомням този ден с някакви пияни, дрогирани, кресливи младежи. В никакъв случай българския народ, който работи и плаща данъците не изглежда така.

111

Анонимен

преди 2 години

АКО СИ ОПЪНА ПАЛАТКАТА НА ОРЛОВ МОСТ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С МЕН...

110

Анонимен

преди 2 години

..А ТОЯ МЯТАШЕ ПАВЕТА, ЯЙЦА И КАМЪНИ С ПРАШКА- КОГАТО ЗАСТРАШАВАШ ЖИВОТА НА НЯКОГО СЕ НАРИЧА ТЕРОРИЗЪМ- АКО АЗ СЕ ИЗПРУЖА ПРЕД НС И ПОЧНА ДА ЦЕЛЯ УВАЖАЕМИТЕ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ УСМИХВАЙКИ СЕ С ПАВЕТА И КАМЪНИ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С МЕН...

109

SS

преди 2 години

"Борисов не е диктатор, той е КАРИКАТУРА на диктатор" - написано от Тома Биков

108

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе се смяхте, когато дойдоха пострадалите от побоя.

107

Койчо

преди 2 години

Троловете не признават побоя над българските младежи защото ще им отрежат заплатата

106

До Таксиджиев

преди 2 години

"Тинейджъри" в полицейски уноформи? Май си карал таксито си пиян!

105

Таксиджиев

преди 2 години

Всички видяхме как по кьошетата се криеха тинейджъри преоблечени във фалшиви полицейски униформи. Изпращаха по някой наглец да провокира служителите, и когато прекалеше те го подгонваха а фалшивите бабикянски полицаи го пресрещаха и уж го налагаха с палки и ритници.( Камерите винаги се оказваха на "точното" място и винаги снимаха от далече за да не става фал и се разпознаят ментетата.

104

Анонимен

преди 2 години

Каква кръв бре, Хаджигиенов? Кръв от нежните пръстчета докато къртеха паветата ли?

103

Ники

преди 2 години

Живота тече със секунди, какво било преди една година,ми и аз бях по млада, миналото си е минало, времето върви напред а не на зад.

102

я па тоя

преди 2 години

До данчо Вие,умните и красивите,да си благодарите,че полицията ви пазеше,щото хората щяха да ви насметат като фасове от селски нужник!Тогава щяхте да видите кон боб яде ли,и магаре-кисели краставици!

101

айде стига,де

преди 2 години

Аман!Само Борисов ви е в устата!Нали щяхте да оправяте майка България,да вдигате заплати и пенсии,мажоритарни избори,по 1 лв гласа,120 депутати ,и тн.,и т.н.!?Кво стана?Нищо и половина!Само дето тоя мушмурок иска да е премиер,та "да се жертва за полза роду"!!!И айде пак латерната-Борисов такъв,Борисов онакъв!Кафа сикме,бе!!!!!

100

данчо

преди 2 години

Никога повече Боко Тиквата.Съд и затвор за всички гербаджийски еничари.А троловете на Тиквата-директно на околовръстното.Мястото ви жрици е там.

99

Един съгласен

преди 2 години

Болен мозък! Не знам откъде изпълзя.

98

Анонимен

преди 2 години

Хаджихиенов, ама ти, сериозно ли?

97

Божидар Петков

преди 2 години

на тоя даже си позволяваха да къртят жълтите павета, които са архитектурен символ на града, и да ги мятат по силите на реда...

96

Батька

преди 2 години

Я кажи как мяташе слама по полицаите и жандармерията на площада да ги палиш??? Или си спомняш избирателно...

95

Анонимен

преди 2 години

Големите протести? Ха ха, Хаджигенов ако и оная ти работа е голяма, колкото бяха големи протестите, вече разбираме защо така прокламираш Истанбулската конвенция.

94

Българин

преди 2 години

Доста пара наля Черепът, докато се пусне кръв! Агитките се надпреварваха в погромите си, а Фигурантът Радев размахваше юмрук и насъскваше две тълпи една срещу друга .Най-впечатляваше българската полиция, която изтърпя всичките унижения,и до последно отбягваше да се стигне до кръв! И какво беше гаврата с протестиращите, когато ни докараха руската матрьошка Радев, Костинбродска, Дончева,Чалгата, и разни герои като Бибикян и Хаджиге/Й/нов!