179

Анонимен

преди 2 години

Другите пък нямат нищо написано, човек и да иска не може ги уличи в плагиатство. Ами купувайте ги тия дипломи бе Славуц и книги сте писали значи и сте ходили да учите по университетите. Как не ви е срам да се хвалите.

178

Анонимен

преди 2 години

Ей, тоз слави много честен, бре. Само за няколко месеца ви е взел косвено 3 х 57 млн за избори. Тва са неколко гардероба с пари, не чекмеджета. Но нищо *** ювци, важното е да не се правят коалиции и въобще нищо да не се прави, освен лаене и дракане и най-важнотоуважаеми зрители, време е за . избориии.

177

Анонимен

преди 2 години

На крив Дъгуч политиката му пречила. Барбадоса се скъсал да преписва, сега ще ми се прави на много важен - министър щял да става.

176

от село

преди 2 години

В Плевен пазарния ден е в ... ПЕТЪК. Очакваме в петък Славчо Трифоноff (младоженеца) и Петър Илиев (капризната мома) да се яват на Кооперативния пазар, а ние търговците ще ги дарим с вкиснали домати, пъпеши, дини от околните села, аки ритници ... както се подобава в подобни случаи за тези никому вече ненужни хора. Славчо да взема и да идва да се лекува в Плевен, поне имаме бол клиники, болници, болници и добри лекари ...! Този човек е тежко болен ...! Да се лекува това му трябва.

175

Анонимен

преди 2 години

До от селоЗабрави да кажеш, че кум ще е Мустафа Карадайъ!

174

Анонимен

преди 2 години

Протежето му по дрогирано от него. Той сам се смачка с поведението си

173

Анонимен

преди 2 години

УНИЗИТЕЛНО Е КОГАТО С АПЛОМБ НИ ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА, ОТ КОИТО НЯМА ДА СЕ СРАМУВАМЕ, А В ПОСЛЕДСТВИЕ СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ЕДИНИЯТ Е ТОЛКОВА СКРОМЕН, ЧЕ ПРОЗИРАТ НОМЕНКЛАТУРНИТЕ КОРЕНИ НА НАЗНАЧАВАНЕТО МУ ЗА АДМИНИСТРАТОР В НС, ЗА ДРУГИЯТ, ЧЕ Е НЕИЗВЕСТНО КАК Е ПОЛУЧИЛ ДОКТОРАТ, ЗА ТРЕТИЯТ, ЧЕ Е ПЛАГИАТСТВАЛ. ЧУВСТВАМ СЕ УНИЗЕН ОТ ПРОСТАКА СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ ТРИФОНОВ И ОТ НЕГОВАТА ЧАЛГА-ПОЛИТИКА!!!

172

Шопо

преди 2 години

Бате,ако че ни руководиш по Фейсо,не си познал- на другите избори си сбогом Грингос

171

Анонимен

преди 2 години

Това вече е параноя, бат Слави. Не се оставяй да те събори параноята!

170

от село

преди 2 години

Ние в Плевен се надяваме, че в петък, 3 септември 2021 г на Кооперативния пазар ще се състои сватбата между Славчо Трифоноff (младоженеца) и плагиата Петър Илиев (капризната мома). Ние търговците, а от друга страна пазаруващите на пазара ще ги дарим с яки селски ритници, обилно оплюване, охрачване, обилни дунавски псувни за това, че поругаха нашите надежди Северна България да се развива, да се множи, но как това да стане, след като младоженеца от Учин дол е ялов и влюбен в себе си ..? Как?

169

Келеша от Учиндол

преди 2 години

>А ти излъга толкова хора, които ти повярваха? Тръгна на преговори за правителство с БСП?Кого предлагаш за министри? Хора с опит в търговията на Орландовци или циркаджии ката Тошко Африкански?АА Забравих !Вземи му купи един панталон на Станев, ТВОЯТ ЛЮБИМЕЦ, че му се виждат кюлотите! И ТОЙ ТЕ ИЗЛАГА !!!!<

168

Анонимен

преди 2 години

Слави, на кого отмъщаваше като се подиграваше с мен повече от 7 години в най-гледаното телевизионно време. Отмъщението ти беше непропорционално. Аз вървя по една от алеите на един малък софийски парк и изведнъж до мен спира едно ферари с цвят червен и една врата се отваря и един комедиант ме кани да вляза във ферарито. И така втори, трети път... После грозни, с нищо не предизвикани подигравки с външността ми, с бъдещето ми и т.н Дума не бя обелила та камо ли да обидя шофьора на возилото.

167

Анонимен

преди 2 години

Кой взема на сериозно Трифонов - безгръбначен кандидат политик, посредствен шоумен . Ще бъде използван от кукловодите си и изхвърлен. Ще изчезне както и се появи като абсолютен бездарник

166

Анонимен

преди 2 години

Да, си е търсила правата допреди да стане политик човека или след изтичане на мандата му 4 години не може ли да чака, а да видим колко избори ще направим заради феминистите и веганите на Сорос . Слави пак ще бие всички. Гледайте си пандЕмиите и талибаните и цените на хляба.

165

Анонимен

преди 2 години

Абе в крайна сметка ще се окаже прав - има такъв народ. ...

164

Анонимен

преди 2 години

Това вече не е Слави. Ковида говори от главата на Слави и ни манипулира. Учените доказаха, че след ковид човек се променя и става друг. Сбогом на Слави. А ти, Ковиде, млъкни!!!

163

Време за промяна

преди 2 години

Кой го е грижа за Петър Илиев. Заради вас като нищо пак ГЕРБ ще се окаже първа политическа сила. И ако пак предложите правителство на малцинството без предварителни разговори, резултатът ще е същият. Научете какво е това коалиция и как се прави. Успех!

162

Анонимен

преди 2 години

Тодор Колев обвиняваше Слави, че му откраднал идеята за шоуто..........Подушват, че са от една порода Слави и Петю

161

Анонимен

преди 2 години

Болестите са коварно нещо.

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 Вие сериозно ли? Виновен е жертвата на престъплението, а не престъпникът? А хрумва ли Ви какъв морал притежава човек, задигнал на безочливо чужд интелектуален труд с цел да се издигне кариерно? И този човек беше гласен за премиер, а после и за вътрешен министър! В момента пиша дипломна работа - посочвам най-прилежно източниците на цитатите, а не преписвам. Върви бавно, но така е честно, коректно и така се прави.