Снимка: БГНЕС

Политиката е мръсна игра и не се интересува от съдбите на хората, написа Слави Трифонов в социалната мрежа. Повод за изявлението му е книгата на Петър Илиев и искането на информация от “Национална полиция” за евентуално плагиатство.

"Заместник-директорът на “Национална полиция” старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство “Нова звезда”, с което иска подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкова популярна покрай моето предложение Петър Илиев да заеме поста министър на вътрешните работи, ако, разбира се, имаше тази възможност.

Още по темата
Националната полиция да се интересува от една книга, при положение, че това би могло да бъде дело от частен характер, означава, че това е поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен.

Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от съдбите на хората, в случая - от съдбата на един преподавател по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са повод да ми бъде обяснено, че аз така не мога да ги правя тия работи.

Добре. Разбрах посланието. А сега моето:

Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички почтени и лоялни хора, които познавам. И също така ще се погрижа да разбера кой си ти или кои сте вие, които сте в състояние да изгорите книга, да съсипете човек заради амбициите си за власт. И след това всичко по реда си. Законовият ред.", пише Слави в Facebook.

Вчера се появиха твърдения, че Петър Илиев е преиздал книгата си, но с 80 страници по-малко от първоначалния й вариант. За тези 80 страници се твърдеше, че били преписани от труд на преподавателя по конституционно право в Софийския университет Наталия Киселова.

Коментари Напиши коментар

300

НДСВ Лайт

преди 3 месеца

Заплахите, които Трифонов отправя в стил аз съм МУТРА са крайно притеснителни! Партията МУТРИ ВЪН да се самосезира или те самите вкарват мутри вътре, жадни за власт копел...ци.

299

ПлагиагаденПреписвач

преди 3 месеца

сега е момента всички които имат и маааалкото усещане че Слави е празен а неговите шоутераси и шоутезийки барабар с оная мохуморка-низкия Мук като био-ксерокси са копирали,плагиатствали и присвоявали идеи,случки,танцова хореография,сценично поведение.та ей сега всеки който има един мол съмнение,знае за преписана нота,буква или жест-сега му е времето с една камара съдебни дирения Дългия с немалки съмнения за дълбока вероятност за достоверност че е плагиагаден преписовател,да му се каже ти си ЛОШ

298

Анонимен

преди 3 месеца

Тези ако минат бариерата трябва да се радват. Кой нормален човек ще гласува за тях. Щели да бъдат втори... Грънци